Bookmarks

     

    Ο Αετός Ορφανού… πέταξε το απόγευμα της Τετάρτης (9/4) για τα ημιτελικά του 41ου Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας με την πολύ σπουδαία νίκη που σημείωσε με σκορ (1-0) με αντίπαλο τα Μετέωρα Καλαμπάκας στο γήπεδο Λιτοχώρου «Π. Δήμας». Ήταν ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και το σημαντικότερο είναι ότι και οι δύο ομάδες με αξιώσεις κυνήγησαν τη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

     

    Να σημειώσουμε ότι ο  Αετός Ορφανού είχε απέναντι του ένα εξαιρετικά δυνατό αντίπαλο που τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα αλλά στο τέλος τα χαμόγελα δικαιολογημένα ήρθαν προς την πλευρά του καβαλιώτικου συλλόγου. Πρόκειται για μία νίκη πέρα για πέρα σπουδαία για την ομάδα του Παγγαίου που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πρωτοβουλία των κινήσεων που κατά διαστήματα ανέπτυξε και αυτή επιβραβεύτηκε με την πολύ σπουδαία νίκη πρόκριση στα ημιτελικά του 41ου Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Μία πρόκριση η οποία μετά το τέλος του κρίσιμου αγώνα, πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο πλευρό της, τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και βέβαια τους μεγάλους πρωταγωνιστές που ήταν οι παίκτες του Αετού Ορφανού.

    Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και έμεινε στο 0-0. Στην επανάληψη και ειδκότερα στο 58’ τα Μετέωρα είχαν αποβολή, με 2η κίτρινη κάρτα του Τσίκαρη και ο Αετός Ορφανού ανέβασε στροφές ώστε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή. Στο 65’ ο Νάκου με σουτ «κεραυνό» έξω από τη περιοχή έκανε το (1-0). Στο 75’ είχαμε χαμένο τετ-α-τετ του Πεχλιβανίδη ενώ στο 88’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και ο Σιούτας. Στο 89 σουτ του Κεραμά απέκρουσε ο Ζέρβας και σωτήρια ο Μιχαλής σε δεύτερο χρόνο κρατώντας το μηδέν.

    Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα στο τέλος του αγώνα, στη φυσούνα και προς τα αποδυτήρια, ένας από τους παίκτες που είχαν αποβληθεί στο ματς επιτέθηκε φραστικά στο διαιτητή. Επίσης, αναφέρεται ότι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και φίλαθλοι των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

    Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Παπαργυρίου, Γιαμούζης, Θεοδώρου (ΕΠΣ Πιερίας)

     

    Συνθέσεις

    Αετός Ορφανού: Ζέρβας, Νάκου, Μιχαλής, Κούτρας, Φοριάρης, Αραδούλης, Πεχλιβανίδης, Καμπερίδης, Μανάφης (80 Ρήντα), Ελέζη (87 Γούναρης), Πεχλιβάνης (60 Αλεπίδης).

    Μετέωρα Καλαμπάκας: Γεωργίου, Σιούτας, Παππάς, Μίγγας, Τσίκαρης, Αυγέρος, Γκόβαρης, Παπαγεωργόπουλος, Κουτσιλιάνος (62 Γιαννούλας), Κεραμάς, Αγγελάκης.

     

    Επόμενος αντίπαλος ο Ερμής Κιβερίου

    Ο Αετός Ορφανού θα παίξει στα ημιτελικά με τον Κυπελλούχο ΕΠΣ Αργολίδας Ερμή Κιβερίου που κέρδισε με 1-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας. Τα προημιτελικά του 41ου Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας ολοκληρώνονται την Μεγάλη Τετάρτη (16/4) με το παιχνίδι Πανερυθραϊκός- ΑΟ Συναράδων. Ο δεύτερος πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα με 1-0 επί του Ζακυνθιακού.

     

    Τα αποτελέσματα

    4η αγωνιστική (8/4)

    1.ΑΟ Συναράδων-Ζακυνθιακός  1-0

    Προημιτελικά

    2.Αετός Ορφανού- Μετέωρα  1-0

    3.Θύελλα Φιλώτα-Ναυπακτιακός Αστέρας  0-0κ.α., 0-0παρ., 4-5 πεν.

    4.Ερμής Κιβερίου- ΟΦ Ιεράπετρας  1-0

    5.Πανερυθραϊκός- ΑΟ Συναράδων (16/4)

     

    Το υπόλοιπο πρόγραμμα

    Ημιτελικά  

    6.Πανερυθραϊκος ή ΑΟ Συναράδων- Ναυπακτιακός

    7.Αετός Ορφανού-Ερμής Κιβερίου

     

    Τελικός

    Σάββατο 3 Μαΐου 2014

    4 Responses to “Ο Αετός Ορφανού πέταξε το απόγευμα της Τετάρτης (9/4) για τα ημιτελικά του 41ου Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας με την πολύ σπουδαία νίκη που σημείωσε με (1-0) με αντίπαλο τα Μετέωρα Καλαμπάκας στο γήπεδο Λιτοχώρου «Π. Δήμας»”