Bookmarks

    Ο Άρης Ακροποτάμου και ο Ορφέας Ελευθερούπολης ήταν από τον Νομό Καβάλας οι μεγάλοι κερδισμένοι για την 24η αγωνιστική, στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας σε αντίθεση με τον Νέστο Χρυσούπολης που έχασε στο τοπικό ντέρμπι (2-1) αλλά και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στον Αγροτικό Αστέρα, γνωρίζοντας την ήττα από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας με σκορ (1-0). Πιο συγκεκριμένα στο ντέρμπι του Νομού Καβάλας μεταξύ του Άρη Ακροποτάμου και του Νέστου Χρυσούπολης, το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη πήρε το «τρίποντο» με σκορ (2-1) και σταθεροποιήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα η ομάδα του Αντώνη Κασδοβασίλη που δεν τα κατάφερε βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας και στο μέλλον θα πρέπει να προσέξει περισσότερο. Ο Ορφέας Ελευθερούπολης επέστρεψε στις νίκες κατακτώντας το «τρίποντο» σε βάρος του ΠΑΟ Κοσμίου (2-0) ενώ την ήττα γνώρισε στον Εύοσμο το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος από τον Αγροτικό Αστέρα με (1-0).

     

    Συγκινήσεις, πολλά νεύρα και πλούσιο θέαμα

    Η αναμέτρηση μεταξύ του Άρη Ακροποτάμου με τον Νέστο Χρυσούπολης στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Συγκινήσεις, εναλλαγές των φάσεων, πλούσιο θέαμα και τελικό νικητή, το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη που χαμογέλασε στο τέλος παίρνοντας τη νίκη με σκορ (2-1). Οι αποβολές των Σολακίδη και Παπαδόπουλου έδωσαν το δικό τους στίγμα στη νευρικότητα του αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης να είναι καλύτερος αλλά το συγκρότημα του Ακροποτάμου να παίρνει τελικά το νικηφόρο αποτέλεσμα. Στην Ελευθερούπολη ο Ορφέας ήθελε πάση θυσία τους βαθμούς της νίκης, τα κατάφερε απέναντι στον ουραγό ΠΑΟ Κοσμίου με σκορ (2-0) αλλά το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη θα πρέπει να ανεβάσει ακόμα περισσότερους ρυθμούς στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι η νίκη του Ορφέα απέναντι στον ΠΑΟ Κοσμίου, πέραν της ουσίας σε βαθμολογικό επίπεδο αναμένεται να παίξει το δικό του καθοριστικό ρόλο στον ψυχολογικό τομέα. Τέλος το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στάθηκε άτυχο στο εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι που έδωσε στον Εύοσμο με τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα, έχασε με σκορ (1-0) αλλά ο Στέλιος Κατρακυλάκης δείχνει να είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

     

    Τα αποτελέσματα-1ος όμιλος – 24η αγωνιστική

    Συνοπτικά όλα τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ήταν τα εξής:

    Ορφέας Ελευθερούπολης – ΠΑΟ Κοσμίου 2-0

    Ηρακλής Αμπελοκήπων – Δόξα Πετρούσας 1-0

    Εθνικός Αγιονερίου – Μουδανιά  1-0

    Έβρος Σουφλίου- Μακεδονικός  4-1

    Άρης Ακροποτάμου- Νέστος Χρυσούπολης 2-1

    Πανσερραϊκός – Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-1

    Διγενής Λακκώματος – Κιλκισιακός 1-0

    Αγρ. Αστέρας –Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1-0

     

    H Βαθμολογία (24η αγωνιστική)

    Αγροτικός Αστέρας (35-9) 59

    Πανσερραϊκός (42-16) 55

    Άρης Ακροποτάμου (36-25) 46

    Εθνικός Αγιονερίου (24-24) 39

    Ηρακλής Αμπελοκήπων (30-19) 39

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (19-17) 34

    Κιλκισιακός (25-19) 33

    Νέστος Χρυσούπολης (37-33) 33

    Έβρος Σουφλίου (30-25) 33

    Διγενής Λακκώματος (46-42) 32

    Ορφέας Ελευθερούπολης (27-23) 30

    Μουδανιά (26-37) 27

    Εθνικός Σιδηροκάστρου (28-39) 23

    Δόξα Πετρούσας (18-24) 26

    Μακεδονικός (17-38) 18

    ΠΑΟ Κοσμίου (10-62) 3

    H Ερχόμενη αγωνιστική (25η, 13/4, 17.00)

    Παρελθόν για τους 4 εκπρόσωπους του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου αποτελεί η 24η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και πλέον άπαντες στα συγκεκριμένα στρατόπεδα έχουν το μυαλό τους στις δύσκολες αναμετρήσεις που θα δώσουν την ερχόμενη Κυριακή (13/4), στις 5 το απόγευμα για την 25η αγωνιστική. Ο Άρης Ακροποτάμου θα ταξιδέψει στο Κιλκίς για να αγωνιστεί κόντρα στον Κιλκισιακό ο οποίος στην κυριολεξία «καίγεται» για βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία με την ικανοποίηση να είναι δεδομένη στο στρατόπεδο του Νίκου Καραμπετάκη μετά τη νίκη με (2-1) επί του Νέστου Χρυσούπολης. Όμως το μεγάλο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος με το τοπικό Βυζάντιο να θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό ο οποίος καραδοκεί στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ορφέας Ελευθερούπολης που πήρε βαθιές ανάσες μετά τη νίκη επί του ΠΑΟ Κοσμίου (2-0) θα ταξιδέψει στην έδρα των Μουδανιών και σε ένα παιχνίδι «τελικό» θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία. Τέλος ο Νέστος Χρυσούπολης σε έναν επίσης τελικό για το συγκρότημα του Αντώνη Κασδοβασίλη η νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου αποτελεί μονόδρομο για να διατηρηθούν ζωντανές οι ελπίδες για παραμονή στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

     

    Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια που διεξάγονται την Κυριακή (13/4) είναι τα εξής:

    ΠΑΟ Κοσμίου – Δόξα Πετρούσας

    Μουδανιά – Ορφέας Ελευθερούπολης

    Μακεδονικός – Ηρακλής Αμπελοκήπων

    Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αγιονερίου

    Εθνικός Σιδηροκάστρου – Έβρος Σουφλίου

    Κιλκισιακός – Άρης Ακροποτάμου

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Πανσερραϊκός

    Αγροτικός Αστέρας – Διγενής Λακκώματος

     

    Όλες οι παραπάνω αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα.

    2 Responses to “Ο Άρης Ακροποτάμου «δάμασε» τον Νέστο Χρυσούπολης με σκορ (2-1) και πήρε το «τρίποντο» για την 24η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής – Βαθιά ανάσα πήρε ο Ορφέας που νίκησε (2-0) τον ΠΑΟ Κοσμίου ενώ την ήττα γνώρισε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στον Αγροτικό Αστέρα με (1-0)”