Bookmarks

    Στην απόφαση να αποβάλει από το πρωτάθλημα τη Γλυφάδα, έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, προχώρησε σήμερα Πέμπτη (24/4) το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνεδρίασης η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι υπήρχε πρόβλημα σε ό,τι αφορά στη μετοχική σύνθεση της ομάδας της Γλυφάδας και το μετοχικό κεφάλαιό της.

     

    Ανάλογη εισήγηση κοινοποιήθηκε και για τον Αστέρα Μαγούλας από την ΕΕΑ, με τη διαφορά ότι το δικό του θέμα πάει στην ΕΠΟ, η οποία θα επικυρώσει την απόφαση. Αυτό επειδή ανέβηκε στη Football League ως ΤΑΠ, ενώ η Γλυφάδα ως ΠΑΕ.

     

    Επικυρώθηκε η βαθμολογία στα «χαμηλά» στρώματα

    Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης επικυρώθηκε η βαθμολογία στα χαμηλά στρώματα, κάτι που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή, ότι λόγω της βαθμολογικής τους θέσεης, Αστέρας Μαγούλας, Βύζας Μεγάρων και Γλυφάδα από τον 1ο όμιλο και Βατανιακός, Καβάλα και Αναγέννηση Γιαννιτσών από τον 2ο παίρνουν την άγουσα για τη Γ’ Εθνική κατηγορία.

     

    Eστάλη έγγραφο προς την ΕΠΟ με το οποίο ζητείται να γίνει αναδιάρθρωση

    Όμως αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εστάλη έγγραφο προς την ΕΠΟ, με το οποίο ζητείται να γίνει αναδιάρθρωση και να αυξηθούν οι ομάδες στο νέο πρωτάθλημα, ώστε να μην υπάρχει αυτή η μεγάλη διακοπή που σημειώνεται στη φετινή σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι ζωντανές παραμένουν οι ελπίδες για τον Α.Ο.Κ. προκειμένου και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο η ΠΑΕ Καβάλα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League. Πλέον είναι στα χέρια της ΕΠΟ να αποφασίσει για το αν θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση ή όχι. Μάλιστα να τονίσουμε ότι η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου. Από την πλευρά τους μάλιστα οι ομάδες που έχουν υποβιβαστεί εκτιμούν ότι η επικύρωση της βαθμολογίας δεν τις ρίχνει οριστικά στη Γ’ Εθνική, αν δεν απορρίψει η ΕΠΟ το αίτημα που έχει σταλεί. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι το παρών του σήμερα Πέμπτη (24/4) έδωσε στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League και ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Καβάλα Βλάσης Τσάκας.

     

    Συγκρατημένη αισιοδοξία στην ΠΑΕ Καβάλα

    Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Καβάλα η αισιοδοξία που υπάρχει είναι συγκρατημένη με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και για το γεγονός ότι η Football League απέστειλε έγγραφο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζητώντας να προχωρήσει η αναδιάρθρωση και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Βλάσης Τσάκας στο προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Football League στην πρωτεύουσα, είχε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει επαφές με ομολόγους άλλων ομάδων των δύο ομίλων της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας μας, εισπράττοντας θετικά μηνύματα από τους περισσότερους. Το γεγονός αυτό κρατάει τους «Αργοναύτες» σε διαρκή επαγρύπνηση μέχρι τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου και μέχρι τότε η ΠΑΕ Καβάλα αλλά και οι υπόλοιπες 5 ομάδες οι οποίες αναζητούν τη σωτηρία μέσα από την Ελληνική Ομοσπονδία θα επιδιώξουν να ενώσουν ακόμη περισσότερο τις δυνάμεις τους για την υλοποίηση του στόχου. Βεβαίως και τα πράγματα δεν είναι εύκολα αλλά η συγκρατημένη αισιοδοξία η οποία υπάρχει στις τάξεις της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και των ανθρώπων των υπολοίπων 5 ομάδων που βαθμολογικά έχουν υποβιβαστεί, πηγάζει από το γεγονός των θετικών εξελίξεων που υπάρχουν μέχρι σήμερα.

    10 Responses to “Επικυρώθηκε σήμερα Πέμπτη (24/4) η βαθμολογία στα «χαμηλά» στρώματα της Football League αλλά εστάλη έγγραφο προς την ΕΠΟ με το οποίο ζητείται να γίνει αναδιάρθρωση – Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στην ΠΑΕ Καβάλα”