Bookmarks

    Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο ποδοσφαιρικός αγώνας με κοινωνικό χαρακτήρα που διοργάνωσε σήμερα Δευτέρα (27/4)  το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. με τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης. Ήταν μία πέρα για πέρα σημαντική πρωτοβουλία των παλαιμάχων παικτών του Α.Ο.Κ. οι οποίοι για μία ακόμη φορά, με την πρωτοβουλία τους αυτή έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και την ευαισθησία τους για τον συνάνθρωπό μας.

     

    Το φιλικό παιχνίδι με τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της συμπρωτεύουσας έγινε για τον πρώην παίκτη του Α.Ο.Κ. και του Ποσειδώνα Καβάλας Κώστα Κωνσταντινίδη ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και ομολογουμένως η παρουσία των Καβαλιωτών, επωνύμων και ανωνύμων, στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ήταν συγκινητικότατη. Και αυτό γιατί πέραν των πολλών επωνύμων και των ανθρώπων της πολιτικής ζωής του τόπου μας, το παρών τους στο παιχνίδι έδωσαν εκατοντάδες Καβαλιώτες απλοί φίλαθλοι και όχι μόνο οι οποίοι με την επιβλητική τους παρουσία έστειλαν το δικό τους μήνυμα ανθρωπιάς στηρίζοντας την ομολογουμένως σπουδαία πρωτοβουλία των παλαιμάχων του Α.Ο.Κ., σε μία διοργάνωση η οποία ήταν άρτια και άριστη από κάθε πλευρά.

     

    Ο χαιρετισμός του Δημάρχου Καβάλας

    Από την πλευρά τους ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. για την πρωτοβουλία που ανέπτυξαν διαμέσου ευχαρίστησε τους πάντες για τη στήριξη που παρείχαν στο να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα.

     

    Διπλώματα και απονομές

    Πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα απονεμήθηκαν διπλώματα στους μικρούς και ταλαντούχους παικτών των ακαδημιών που συμμετείχαν στους φιλικούς αγώνες που προηγήθηκαν του φιλικού των παλαιμάχων. Πιο συγκεκριμένα  απονεμήθηκαν διπλώματα στις ομάδες: Ακαδημία Α.Ο. Καβάλα, Ναζιανζός Νέας Καρβάλης, Ακαδημίας Ελπίδες, Δόξα Αμυγδαλεώνα, Ηρακλή Καβάλας, Νέστο Χρυσούπολης και Ορφέα Ελευθερούπολης.

     

    Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές στις πλακέτες δε ποδοσφαιριστές για το ήθος και την μεγάλη προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν.

     

    Ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής διαιτησίας Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης από το μέλος του Δ.Σ. των παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλα Κώστα Βακιρτζή.

     

    Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Παρίδης από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Παύλο Κοψαχείλη.

     

    Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Κούδας, από το μέλος του Δ.Σ. των παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλα Μάκη Παπαδόπουλο.

     

    Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Αϊδινίου από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Καβάλα Γρηγόρη Χαραλαμπίδη.

     

    Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λάκης Παπαϊωάννου  από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Καβάλα Γρηγόρη Χαραλαμπίδη.

     

    Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Βένος από τον Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή.

     

    Τέλος βραβεύτηκε από τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας μας όταν κατέκτησε το Euro 2004 Θοδωρή Ζαγοράκη και το τιμώμενο πρόσωπο, πρώην παίκτης του Α.Ο.Κ. και του Ποσειδώνα Καβάλας Κώστας Κωνσταντινίδης, τον οποίο λίγο αργότερα βράβευσε και η πρώην ομάδα του, ο Ποσειδώνας Καβάλας.

    Πριν από την

     

    Πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ

    Σε αγωνιστικό επίπεδο πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ προσέφεραν στον χλοοτάπητα του «Ανθή Καραγιάννη» και οι δύο ομάδες με τους παλαιμάχους του Α.Ο. Καβάλα να παίρνουν τη νίκη με σκορ (7-3). Για τους παλαιμάχους του Α.Ο. Καβάλα σκόραραν οι Παπανδρέου (2) και από ένα γκολ οι Καραϊσαρίδης, Ζαγοράκης, Δερμιτζάκης, Χρυσαλίδης και Άγγος ενώ από τους παλαιμάχους της Θεσσαλονίδης δύο τέρματα πέτυχε ο Θαναηλάκης και ένα ο Πετράκης.

     

    Πριν από την έναρξη του αγώνα ο εκπρόσωπος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ Καβάλα Αχιλλέας Καρασαββίδης άφησε μία ανθοδέσμη στη θέση που κάθονταν πάντοτε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο γνωστός συμπολίτης μας και πρώην παράγοντας  του Α.Ο.Κ., Πρόδρομος Καραμανώλης που τόσο άδικα, πρόσφατα έφυγε από τη ζωή ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

     

    Στο πρώτο ημίχρονο διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης με βοηθούς του, τους κ.κ. Σταύρο Μάνταλο και Απόστολο Αμπάρκιολη, ενώ στο β’ μέρος διαιτήτευσε ο ρέφερυ Φώτης Τερετίδης με βοηθούς του, τους κ.κ. Βασίλη Καραβασίλη και Αλέξανδρο Καραγιάννη.

     

    Μπροστά τους οι δύο ομάδες έπαιξαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Παλαίμαχοι Α.Ο. Καβάλα (Δήμος Φιλιππίδης, Σταμάτης Παπαδάκης): Σπανίδης, Διγκόζης, Τσαπανίδης, Καραϊσαρίδης, Καρασαββίδης, Κατρακυλάκης, Χρυσαλίδης, Μάλλιος, Ζαγοράκης, Παπανδρέου, Δερμιτζάκης.

    Έπαιξαν και οι: Χρ. Αθανασιάδης, Παπαζίδης, Μαλλιαρός, Ππαβασιλείου, Σεϊτανίδης, Κ. Λιόλιος, Παν. Λιόλιος, Ιωσηφίδης, Κάντζος, Άγγος, Σαρανταδέκας, Καραμπετάκης, Φιλιτσόπουλος, Μπακιρτζίδης και Γιαννακίδης.

     

    Παλαίμαχοι Θεσσαλονίκης (Καλλιμάνης, Τραϊανόπουλος): Κεχαγιάς, Σεντελίδης, Τζιόλας, Παρασχάκης, Κουγιουμτζίδης, Κούης, Χατζόγλου, Πετράκης, Αϊδινίου, Καφκενάρης, Ορφανός.

    Έπαιξαν και οι: Τραϊανόπουλος, Καλλιμάνης, Δαγιόγλου, Λυσσαρίδης, Μπουρδάκης, Θαναηλάκης, Παπαμιχαήλ, Γαβριή, Κούδας και Σπανδωνίδης.

    2 Responses to “Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο ποδοσφαιρικός αγώνας με κοινωνικό χαρακτήρα που διοργάνωσε σήμερα Δευτέρα (27/4) το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. με τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης για τον πρώην παίκτη του Α.Ο.Κ. και του Ποσειδώνα Καβάλας Κώστα Κωνσταντινίδη”