Bookmarks

     

    Μεγάλα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα των παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλα και των παλαιμάχων της Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 28 Απριλίου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με ώρα έναρξης στις 5.30 το απόγευμα. Πρόκειται για μία φιλική συνάντηση, της οποίας ο χαρακτήρας είναι κοινωνικός με την σημαντική πρωτοβουλία την οποία αναλαμβάνουν οι παλαίμαχοι του Α.Ο.Κ. και την ανταπόκριση να είναι άμεση από πλευράς των παλαιμάχων της συμπρωτεύουσας.

     

    Μεγάλα αστέρια θα δώσουν το παρών τους

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος φιλικός αγώνας διεξάγεται για την ενίσχυση του ποδοσφαιριστή Κώστα Κωνσταντινίδη ο οποίος κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στον Ποσειδώνα Καβάλας ενώ φόρεσε και τη φανέλα του Α.Ο.Κ.. Οι παλαίμαχοι της Καβάλας δείχνοντας για άλλη μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο ανέλαβαν την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα σε μια αναμέτρηση την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν εκατοντάδες φίλαθλοι προκειμένου να στηρίξουν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Άλλωστε ο χαρακτήρας της είναι κοινωνικός, η πρωτοβουλία τεράστια και οι κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» θα πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτες. Μάλιστα θα πρέπει να τονιστεί ότι με τη φανέλα των παλαιμάχων της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναμένεται να αγωνιστούν και να τιμήσουν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, παλαίμαχοι παίκτες όπως οι Γιώργος Κούδας, Θοδωρής Ζαγοράκης, Γιώργος Ορφανός, Νίκος Καραγεωργίου, Σάββας Κωφίδης, Ντίνος Κούης, Γιάννης Γούναρης και άλλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όπως οι Αϊδινίου, Καποσούζης, Μήτογλου και πολλοί άλλοι. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει μόλις 2 ευρώ και το σίγουρο είναι ότι όλοι όσοι θα δώσουν το παρών τους θα παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι με χορταστικό θέαμα με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    6 Responses to “Σημαντικότατη πρωτοβουλία των παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλα για τη διεξαγωγή φιλικού με τους παλαίμαχους της Θεσσαλονίκης την Δευτέρα (28/4) στις 5.30 το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» με κοινωνικό χαρακτήρα”