Bookmarks

     

    Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκαν και φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά, από τον Ναυτικό Όμιλο Καβάλας, οι αγώνες πρoαγωνιστικών κατηγοριών «Καβάλα Junior 2014». Μία διοργάνωση η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών. Πιο συγκεκριμένα έλαβαν μέρος συνολικά 22 ομάδες με 480 αθλητές και οι αθλήτριες και η παραδοχή από όλους τους προπονητές και τους συνοδούς των παιδιών ήταν ότι διεξήχθησαν αγώνες με άριστη αγωνιστική ροή.

    Ο Ν.Ο.Κ συμμετείχε με 32 παιδιά τα οποία σε τόσο μεγάλο ανταγωνισμό κατάφεραν να κερδίσουν

    14 ατομικές διακρίσεις στις 3 πρώτες θέσεις και 2 ομαδικές

    Οι αθλητές και οι αθλήτριες που διακρίθηκαν στις 3 πρώτες θέσεις και στην οκτάδα:
    Κωνσταντινίδης Νικόλαος 2ος 50μ.ελεύθερο, 3ος 50μ. πεταλούδα
    Κωνσταντινίδου Χρυσάνθη 3η 50μ. ελεύθερο, 3η 50μ. ύπτιο
    Χατζής Γεώργιος 2ος 50μ. πρόσθιο, 6ος 50μ. ελεύθερο
    Καλαποθάκος Αναστάσιος 1ος 200μ. ελεύθερο, 3ος 100μ. ελεύθερο, 3ος 200μ. Μ. Ατομική
    Γεροβασιλείου Μαρία 1η 100μ. ελεύθερο, 2η 200μ. ελεύθερο, 3η 100μ. πρόσθιο
    Παπαδόπουλος Αθανάσιος 3ος 50μ. ύπτιο, 5ος 100μ. ύπτιο, 5ος 200μ. ύπτιο
    Κούτσουλας Δημήτριος 3ος 50μ. ελεύθερο, 4ος 100μ. πρόσθιο, 4ος 200μ. πρόσθιο
    Μπαξεβανίδης 3ος 100μ. ελεύθερο, 5ος 50μ. ελεύθερο, 5ος 200μ. ελεύθερο
    Μουταφτσή Άννα 6η 50μ. πεταλούδα, 6η 100μ. ελεύθερο
    Κορομηλιάς Γεώργιος 6ος 50μ. πεταλούδα
    Συλαίου Μαρία 4η 50μ. ύπτιο, 6η 100μ. ύπτιο, 6η 200μ. ύπτιο
    Καλαποθάκος Θαλής 5ος 50μ. ύπτιο
    Δεληγιάννης Γεώργιος 8ος 50μ. πρόσθιο

     

    Οι υπόλοιποι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν:
    Μίγκου Δάφνη, Ευθυμίου Γαβριήλ, Σισιαρίδη Ευμ., Μπαξεβανίδου Ευγ., Τζάκης Ηρ., Ανδρεαδάκης Ιωάννης, Δεληγιάννη Έλενα, Σταυρίδου Εβελ., Μιχαηλίδου Βασιλική, Μιχαηλίδης Στράτος, Ανανιάδης Ιωάννης, Γληγόρης Γεώργιος, Ευθυμίου Έλενα, Μιχαηλίδου Δέσποινα, Κομήτης Ιωάννης, Εριφυλλίδης Νέστορας, Δουγλερίδου Άννα, Κελεκτσόγλου Δέσποινα και Βαρελίδου Κατερίνα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ.

     

    Επίσης στις σκυτάλες:
    Τα κορίτσια 10 ετών στην σκυτάλη 4×100μ. ελεύθερο με τις Μουταφτσή Άννα, Κωνσταντινίδου Χρυσάνθη, Μίγκου Δάφνη και Γεροβασιλείου Μαρία κατέκτησαν την 2η θέση.
    Τα αγόρια 12 ετών στην σκυτάλη 4 x 100μ. ελεύθερο με τους Κορομηλιά Γ., Κούτσουλα Δ., Παπαδόπουλο Αθ., και Μπαξεβανίδη Π. κατέκτησαν την 3η θέση.
    Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους Κων/νο Καναράκη οι οποίοι με την μεθοδευμένη δουλειά που γίνεται και τον κόπο τους καταφέρνουν να φέρνουν επιτυχίες και υπερηφάνεια στους γονείς τους και στον Όμιλο.
    Για την επιτυχία και πάλι των αγώνων αυτών με την τόσο μεγάλη συμμετοχή από αθλητές και αθλήτριες για 5η συνεχή χρονιά, ο Ν.Ο.Κ. ευχαριστεί όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην υλοποίηση της άριστης αυτής κολυμβητικής διοργάνωσης, τους χορηγούς και υποστηρικτές του Ομίλου.
    Επίσης ευχαριστεί τον Δήμαρχο Κώστα Σιμιτσή ο οποίος σε αντίσταση των οικονομικών δυσκολιών κρατάει ανοικτό το Κλειστό Κολυμβητήριο της πόλης μας και τίμησε με την παρουσία του την τελετή έναρξης, όπως επίσης και τους κ.κ. Αρχ. Γρανά-Αντιπεριφερειάρχη, Ιωάννη Πασχαλίδη – Βουλευτή, Άννα Σπανδώνη-Πρόεδρο Δ.Σ., Κυριάκο Σταυρίδη-Αντιδήμαρχο, Παν. Ακριτίδη – Πρόεδρο του Κολυμβητηρίου και Δημ. Σύμβουλο, Πεφάνη Κων/νο – Δημ. Σύμβουλο, τον εκπρόσωπο του Λιμενάρχη, τον εκπρόσωπο της Δημωφέλειας Π. Ανανιάδη και τον Δημ. Μιχαηλίδη-Εκπρόσωπο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και Πρόεδρο του ΟΘΑΚ οι οποίοι τίμησαν την μεγάλη αυτή κολυμβητική διοργάνωση του Ν.Ο.Κ.

    3 Responses to “Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά από τον Ν.Ο. Καβάλας οι κολυμβητικοί αγώνες «Καβάλα Junior 2014»”