Bookmarks

    Μερική ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΠΑΕ Καβάλα μετά τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου Διοικητικού Συμβουλίου της Football League το μεσημέρι της Πέμπτης (24/4) στην πρωτεύουσα. Και αυτό γιατί μπορεί το Διοικητικό Συμβούλιο να προχώρησε στην επικύρωση της βαθμολογίας, στα «χαμηλά» στρώματα των δύο ομίλων αλλά την ίδια ώρα το έγγραφο το οποίο απέστειλε η διοργανώτρια αρχή στην ΕΠΟ για τον μη υποβιβασμό καμίας ομάδας κάνει άπαντες να αισιοδοξούν.

     

    Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της προηγούμενης της Πέμπτης (24/4) στο προγραμματισμένο συμβούλιο η Διοίκηση της Football League κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης επικυρώθηκε η βαθμολογία στα χαμηλά στρώματα, κάτι που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή, ότι λόγω της βαθμολογικής τους θέσεης, Αστέρας Μαγούλας, Βύζας Μεγάρων και Γλυφάδα από τον 1ο όμιλο και Βατανιακός, Καβάλα και Αναγέννηση Γιαννιτσών από τον 2ο παίρνουν την άγουσα για τη Γ’ Εθνική κατηγορία.

     

    Το θέμα οδεύει προς την Ε.Π.Ο.

    Πλέον το θέμα της παραμονής του Α.Ο.Κ. στη Football League παραμένει ανοιχτό μετά τις τελευταίες εξελίξεις κυρίως δε μετά το έγγραφο το οποίο απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Μάλιστα να τονιστεί ότι μέσα από το συγκεκριμένο έγγραφο η διοργανώτρια αρχή ζητάει από την Ελληνική Ομοσπονδία να προχωρήσει η συγκεκριμένη αναδιάρθρωση και να αυξηθούν οι ομάδες στο νέο πρωτάθλημα, ώστε να μην υπάρχει αυτή η μεγάλη διακοπή σε χρονικό επίπεδο που σημειώνεται στη φετινή σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι ζωντανές παραμένουν οι ελπίδες για τον Α.Ο.Κ. προκειμένου και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο η ΠΑΕ Καβάλα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League. Πλέον είναι στα χέρια της ΕΠΟ να αποφασίσει για το αν θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση ή όχι. Μάλιστα να τονίσουμε ότι η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου. Από την πλευρά τους μάλιστα οι ομάδες που έχουν υποβιβαστεί εκτιμούν ότι η επικύρωση της βαθμολογίας δεν τις ρίχνει οριστικά στη Γ’ Εθνική, αν δεν απορρίψει η ΕΠΟ το αίτημα που έχει σταλεί.

     

    Χαμηλούς τόνους κρατούν στην ΠΑΕ Καβάλα

    Και ενώ το όλο θέμα οδεύει προς συζήτηση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στις 6 Μαΐου όπου θα τεθεί επί τάπητος στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Καβάλα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και κυρίως κρατάν χαμηλούς τόνους. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του την προηγούμενη Πέμπτη (24/4) στο προγραμματισμένη Δ.Σ. της Football League παρέστη ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα και διευθύνων σύμβουλός της Βλάσης Τσάκας ο οποίος στον απόηχό της είχε σειρά επαφών με όλους σχεδόν τους Προέδρους των υπολοίπων ομάδων, των δύο ομίλων της Football League. Οι «Αργοναύτες» παραδέχονται ότι όντως υπάρχουν δυσκολίες στην τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Football League που θα συζητηθεί στις 6 Μαΐου στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ αλλά την ίδια ώρα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Βλάσης Τσάκας τις οποίες έκανε ήταν λακωνικός, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να παραμείνουν όλες οι ομάδες. Ποντάρουμε όμως στο γεγονός ότι πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι είναι υπέρ αυτού που ζητάμε και έχουν ταχθεί με μας. Το σίγουρο είναι πως δεν το θέλει μόνο ένας, αλλά το διεκδικούν πολλοί και εκεί πατάμε εμείς».

     

    5 Responses to “Μερική ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΠΑΕ Καβάλα ενώ άπαντες αναμένουν τη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου εκεί όπου θα τεθεί επί τάπητος το θέμα της αναδιάρθρωσης της Football League”