Bookmarks

    Μία ακόμη πράξη στο σίριαλ της παραμονής της ΠΑΕ Καβάλα στο πρωτάθλημα της Football League και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο αναμένεται να παιχτεί την Πέμπτη (24/4) στην πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου Διοικητικού Συμβουλίου της Football League. Πρόκειται για μία πράξη την ώρα που θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες προκειμένου να «λυθεί ο γρίφος» της παραμονής ή όχι των «Αργοναυτών», διαμέσου αποφάσεων αρχών του ποδοσφαίρου, αφού είναι γνωστό ότι ο Α.Ο.Κ. δεν κατάφερε βαθμολογικά να σωθεί και να παραμείνει στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας.

     

    Στην Αθήνα ταξιδεύει ο Βλάσης Τσάκας

    Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Καβάλα Βλάσης Τσάκας αναμένεται να δώσει το παρών του στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League την Πέμπτη (24/4) στην Αθήνα. Η Διοίκηση της Καβαλιώτικης ΠΑΕ παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του υποβιβασμού μετά την πρόταση που η ΠΑΕ Καβάλα κατέθεσε και στο προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο όπου θα συζητηθεί το πόρισμα και η έκθεση ελέγχου σε ότι αφορά τις ομάδες του Αστέρα Μαγούλας και της Γλυφάδας, ο Βλάσης Τσάκας αναμένεται να ενημερωθεί πότε τελικά θα οριστεί η Γενική Συνέλευση της Football League. Μία Γενική Συνέλευση κατά τη διάρκεια της οποίας θα ξεκαθαρίσει το «θολό τοπίο» που υπάρχει σε ότι αφορά το παρόν και το μέλλον των «Αργοναυτών». Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι για να ελπίζει ο Α.Ο.Κ. σε παραμονή στην Football League θα πρέπει κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της διοργανώτριας αρχής, να παρθεί μία ομόφωνη απόφαση χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από κάποιο μέλος. Στην περίπτωση που καταγραφεί έστω και μία αρνητική τοποθέτηση, στην πρόταση που η ΠΑΕ Καβάλα έφερε στην επιφάνεια για τον μη υποβιβασμό των 6 ομάδων, τρεις από κάθε όμιλο, για να προχωρήσει η αναδιάρθρωση, τότε οι ελπίδες του Α.Ο.Κ. για παραμονή στη Football League σβήνουν μια και καλή. Αντίθετα στην περίπτωση που υπάρξει ομόφωνη απόφαση τότε το όλο θέμα οδηγείται στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι ελπίδες για παραμονή εκ νέου ζωντανεύουν. Έτσι λοιπόν με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ την Πέμπτη (24/4) εκεί όπου θα οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης της Football League.

    5 Responses to “Μία ακόμη πράξη στο σίριαλ της παραμονής της ΠΑΕ Καβάλα στο πρωτάθλημα της Football League και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο αναμένεται να παιχτεί την Πέμπτη (24/4) στην πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου Διοικητικού Συμβουλίου της Football League”