Bookmarks

    Το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Άρη Ακροποτάμου και του Νέστου Χρυσούπολης δεσπόζει την ερχόμενη Κυριακή (6/4) στην 24η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής την ώρα που ο Ορφέας Ελευθερούπολης «παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά» στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ουραγό ΠΑΟ Κοσμίου ενώ το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος θα αγωνιστεί στον Εύοσμο με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα. Γενικότερα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η 24η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον με την αναμέτρηση του Άρη Ακροποτάμου με τον Νέστο Χρυσούπολης να σφυρίζει ο ρέφερι Παναγιώτης Συμεωνίδης της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

    Σπουδαία παιχνίδια για

    την 24η αγωνιστική

    Το ενδιαφέρον της 24ης αγωνιστικής δικαιολογημένα είναι στραμμένο στο τοπικό ντέρμπι του Νομού Καβάλας μεταξύ του Άρη Ακροποτάμου και του Νέστου Χρυσούπολης με το ενδιαφέρον να είναι κυρίως μεγαλύτερο στην ομάδα του Αντώνη Κασδοβασίλη που θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι ο Άρης Ακροποτάμου που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, θα παρουσιαστεί αδιάφορος αφού θα επιζητήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να σταθεροποιηθεί ακόμη περισσότερο στη συγκεκριμένη βαθμολογική θέση. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Άρη Ακροποτάμου και του Νέστου σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των δύο ομάδων οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το παρών τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η εντός έδρας ήττα την οποία γνώρισε ο Ορφέας Ελευθερούπολης την προηγούμενη αγωνιστική και μάλιστα στο γήπεδό του από τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου (0-1) μπορεί να μην ήταν καταστροφική αλλά ωστόσο αναμένεται να παίξει το δικό της και μάλιστα σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο τελικά η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Έτσι η αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής εντός έδρας και πάλι αυτή τη φορά με αντίπαλο τον ουραγό ΠΑΟ Κοσμίου δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο για νέα απώλεια βαθμού ή βαθμών στην ομάδα της Ελευθερούπολης η οποία θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να διατηρήσει μέχρι το τέλος τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι για τον Ορφέα αποτελεί μονόδρομο, τα περιθώρια έχουν στενέψει σε αρκετά μεγάλο βαθμό και σίγουρα οι 3 βαθμοί σε βάρος του ΠΑΟ Κοσμίου θα τονώσουν το ηθικό όλων όσων βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας της Ελευθερούπολης για μία καλύτερη συνέχεια. Η αναμέτρηση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, στον Εύοσμο με αντίπαλο τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Αγροτικό Αστέρα έχει ως βασικότερο κίνητρο για τους παίκτες του Στέλιου Κατρακυλάκη το γόητρο και την διάκριση. Έτσι η ομάδα του Κοκκινοχώματος που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς θα επιδιώξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να δημιουργήσει ακόμη καλύτερες προϋποθέσεις στις επόμενες αγωνιστικές και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

    H Επόμενη 24η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή (6/4) για την 24η αγωνιστική ημέρα στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας καθώς και οι διαιτητικές τριάδες που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες έχουν ως εξής:

     

    Ορφέας Ελευθερούπολης – ΠΑΟ Κοσμίου: Βασίλειος Φωτιάς, Νικόλαος Δεμερτζής-Μαρία Κουπαράνη (ΕΠΣ Πέλλας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Συμεών Τσεσμετζής (ΕΠΣ Σερρών)

     

    Ηρακλής Αμπελοκήπων – Δόξα Πετρούσας: Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, Βασίλειος Μάνος-Απόστολος Τσάπραζης (ΕΠΣ Λάρισας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Δαμιανός Καρακελίδης (ΕΠΣ Πέλλας)

     

    Εθνικός N. Αγιονερίου – Μουδανιά: Παναγιώτης Κοεμτζίδης, Κωνσταντίνος Λαφατζής (ΕΠΣ Πιερίας)-Ελευθέριος Χαρισμανίδης (ΕΠΣ Δωδεκαννήσου) – Παρατηρητής διαιτησίας: Δημήτρης Κωνσταντάρας (ΕΠΣ Καβάλας)

     

    Έβρος Σουφλίου- Μακεδονικός: Περικλής Παρχαρίδης, Ιωάννης Βάντσης-Άγγελος Ζήρδας (ΕΠΣ Δράμας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Βασίλειος Γαβριηλίδης (ΕΠΣ Θράκης)

     

    Άρης Ακροποτάμου- Νέστος Χρυσούπολης: Παναγιώτης Συμεωνίδης, Παντελής Κύφος-Χρήστος Καράμπουλας (ΕΠΣ Πιερίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Αναστάσιος Ντοσίδης (ΕΠΣ Θράκης)

     

    Πανσερραϊκός – Εθνικός Σιδηροκάστρου: Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος, Χρήστος Παπαδημητρίου-Θεόδωρος Καράμπουλας (ΕΠΣ Λάρισας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Πέτρος Τρύφων (ΕΠΣ Δράμας)

     

    Διγενής Λακκώματος – Κιλκισιακός: Τριαντάφυλλος Τίκας, Δημήτριος Βαφειάδης-Ελευθέριος Βογιατζής (ΕΠΣ Καρδίτσας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Μιλτιάδης Βλάχος (ΕΠΣ Μακεδονίας)

     

    Αγροτικός Αστέρας – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Ιωάννης Αγγελακόπουλος, Αντώνιος Δίπλαρης-Δημήτριος Τίκας (ΕΠΣ Καρδίτσας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Γεώργιος Φωτιάδης (ΕΠΣ Σερρών)

     

    H Βαθμολογία

    (23η αγωνιστική)

    Αγροτικός Αστέρας (34-9) 56

    Πανσερραϊκός (40-15) 52

    Άρης Ακροποτάμου (34-24) 43

    Εθνικός Αγιονερίου (23-24) 36

    Ηρακλής Αμπελοκήπων (29-19) 36

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (19-16) 34

    Κιλκισιακός (25-18) 33

    Νέστος Χρυσούπολης (36-31) 33

    Έβρος Σουφλίου (26-24) 30

    Διγενής Λακκώματος (45-42) 29

    Ορφέας Ελευθερούπολης (25-23) 27

    Μουδανιά (26-36) 27

    Δόξα Πετρούσας (18-23) 26

    Εθνικός Σιδηροκάστρου (27-37) 23

    Μακεδονικός (16-34) 18

    ΠΑΟ Κοσμίου (10-60) 3

     

    Comments are closed.