Bookmarks

    Ένα ακόμη και μάλιστα πολύ σημαντικό βήμα ανόδου στην Α1 κατηγορία πραγματοποίησε, το απόγευμα του Σαββάτου (12/4) στις Σέρρες η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, με αντίπαλο τον τοπικό Ίκαρο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής με σκορ (64-68) και οι 300 και πλέον Καβαλιώτες φίλαθλοι που έδωσαν το παρών του αναμφισβήτητα δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα συμβάλλοντας σε μέγιστο βαθμό στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Μία νίκη εντυπωσιακή όπως εντυπωσιακοί ήταν και οι Καβαλιώτες φίλαθλοι με την ομάδα του Γιάννη Τζήμα, στο τέλος να αποθεώνεται για τη δίκαιη επικράτηση στην οποία προχώρησε.

     

    Γιάννης Τζήμας: «Συγκλονιστικός, ανεπανάληπτος, υποκλινόμαστε…»

    Μετά το τέλος του αγώνα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στην έδρα του Ίκαρου Σερρών ο προπονητής της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Γιάννης Τζήμας έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα «ΚAVALA.BC» τονίζοντας τα εξής:

    -«Ανεπανάληπτος κόσμος, συγκλονιστικός. Υποκλινόμαστε σε αυτό που ζήσαμε στις Σέρρες! Είμαι πραγματικά συγκινημένος γιατί τόσο πολύ κόσμο και τέτοια πραγματική αγάπη προς την ομάδα, ούτε στα πρώτα εντός έδρας στην Καβάλα δεν είχα δει. Και αυτό για μένα είναι μεγάλη ικανοποίηση. Ένα μεγάλο μπράβο στους συνεργάτες μας και στα τμήματα υποδομής. Η χαρά των παιδιών που πανηγύριζαν στις κερκίδες θα μείνει για καιρό χαραγμένη στα μυαλά τους. Αφιερώνουμε σε αυτόν τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και αυτή τη μεγάλη νίκη και την πραγματικά συγκλονιστική πορεία της ομάδας. Μπράβο στους παίκτες, παίξαμε φοβερή άμυνα μέχρι το 35’, δυσκολευτήκαμε στο τέλος γιατί έπρεπε να διαχειριστούμε, τη διαφορά του σκόρ, την κούραση και την επιβάρυνση των τραυματισμών. Όμως, οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής. Δε θυμάμαι πόσα εκτός έδρας παιχνίδια δώσαμε με ομάδες που πραγματικά καίγονταν για βαθμούς. Και όλες αυτές οι ομάδες που παίζουν με τόσο φανατισμό εναντίον μας,  δίνουν στις νίκες μας μεγαλύτερη αξία και μας κάνουν ακόμη πιο περήφανους. Μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Παπακωνσταντίνου για το πόσο κοντά είναι στην ομάδα και την αγάπη που μας δείχνει».

     

    Το ευχαριστήριο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης

    Μετά το τέλος του αγώνα το Δ.Σ. της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους Καβαλιώτες φιλάθλους στην οποία αναφέρει τα εξής:

    -«Δε βρίσκουμε λόγια να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κόσμο της Καβάλας, που βρέθηκε στις Σέρρες και βοήθησε την αγαπημένη μας Ομάδα ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της. Όλοι μαζί μία γροθιά, συνεχίζουμε…»

    3 Responses to “Γιάννης Τζήμας: «Ανεπανάληπτος κόσμος, συγκλονιστικός. Υποκλινόμαστε σε αυτό που ζήσαμε στις Σέρρες! Είμαι πραγματικά συγκινημένος γιατί τόσο πολύ κόσμο και τέτοια πραγματική αγάπη προς την ομάδα, ούτε στα πρώτα εντός έδρας στην Καβάλα δεν είχα δει. Και αυτό για μένα είναι μεγάλη ικανοποίηση»”