Bookmarks

    Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κωλυσιεργεί προκειμένου να εκδόσει αποφάσεις στην προσφυγή την οποία κατέθεσε η ΠΑΕ Καβάλα για την αποβολή ομάδων που δεν πληρούν το απαιτούμενο μετοχικό κεφάλαιο, κάποιες άλλες ΠΑΕ των δύο ομίλων της Football League μετά τις εισηγήσεις της Ε.Ε.Α. αναμένεται να οδηγηθούν στην πειθαρχική επιτροπή της Football League, το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του και ο Α.Ο.Κ. έχοντας ως μοναδικό κίνητρο, το γόητρο  θα υποδεχθεί με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, την ερχόμενη Κυριακή (23/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

     

    Στο τελευταίο στάδιο η προετοιμασία των «Αργοναυτών»

    Κάτω από τις ιδανικότερες καιρικές συνθήκες και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη (20/3) το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας για το παιχνίδι με την Καλαμαριά στο «Ανθή Καραγιάννη» στις 3 το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής για την 25η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League. Μία προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον προπονητή της Καβάλας Μιχάλη Ιορδανίδη να ρίχνει το μεγαλύτερο βάρος κυρίως σε θέματα τακτικής. Την ίδια ώρα τα προβλήματα για τον ίδιο είναι γνωστά αφού κάποιοι παίκτες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Μιχάλη Ιορδανίδη ενώ τα προβλήματα συνεχίζονται με τις τιμωρίες ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ.. Ειδικότερα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Βαλεριάνος που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι μέσα στην Κασσιόπη είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας όπως το ίδιο ισχύει, τόσο για τον πρώτο σκόρερ του Α.Ο.Κ. Αντώνη Καπνίδη όσο και για τον αμυντικό Δημήτρη Χόρτσα οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Από κει και πέρα παρών στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα είναι ο μεσοεπιθετικός Κύδωνας Καρλόπουλος ο οποίος είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του την εξέτισε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κασσιόπη, στην Κέρκυρα. Η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. ουσιαστικά ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Παρασκευής (21/3) με την προγραμματισμένη προπόνηση κατά τη διάρκεια της οποίας, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», ο Μιχάλης Ιορδανίδης θα προχωρήσει σε «οικογενειακό» δίτερμα.

     

    Ο Γεώργιος Κυριαζίδης της ΕΠΣ Έβρου

    σφυρίζει τον Α.Ο.Κ. με την Καλαμαριά

    Ο διαιτητής Γιώργος Κυριαζίδης της Ε.Π.Σ. Έβρου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 25η αγωνιστική ημέρα στον 2ο όμιλο της Football League την ερχόμενη Κυριακή (23/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Βοηθοί του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ορίστηκαν να είναι οι Μιχαήλ Χαρίτσης και Γεώργιος Μανάκης της Ε.Π.Σ. Θράκης με 4ο διαιτητή αγώνα τον Ενγκίν Κιγιτζή επίσης από την ίδια Ένωση και παρατηρητή διαιτησίας τον Κωνσταντίνο Τσιλογιάννη της Ε.Π.Σ. Ημαθίας.

     

    Για τελευταία φορά θα παίξει ο Α.Ο.Κ. μπροστά στο κοινό του

    Ολοκληρώνεται σιγά σιγά ο 2ος όμιλος της Football League και την ερχόμενη Κυριακή (23/3) στις 3 το μεσημέρι ο Α.Ο.Κ. θα παίξει για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 25η αγωνιστική. Ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, μία αναμέτρηση χωρίς ουσία μεταξύ δύο αδιάφορων ομάδων με την αυλαία του πρωταθλήματος για τους «Αργοναύτες» να πέφτει μία εβδομάδα αργότερα στο γήπεδο του Αιγινιακού με την ομώνυμη ομάδα. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε, είναι το γεγονός ότι, ο Α.Ο.Κ. ναι μεν έχει υποβιβαστεί βαθμολογικά, κυνηγάει την παραμονή του μέσω προσφυγών που κατέθεσε, ωστόσο οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να βρεθούν στις κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη» και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές αλλά και την υπάρχουσα τεχνική ηγεσία για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν μέχρι τώρα.

    One Response to “Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη (20/3) το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας για το παιχνίδι με τον Απόλλων Καλαμαριάς στο «Ανθή Καραγιάννη» στις 3 το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής (23/3) για την 25η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League”