Bookmarks

    Έχοντας το μυαλό τους στην έκβαση της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δόθηκε συνέχεια σήμερα Τετάρτη (19/3) το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ., εν όψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής (23/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στον Απόλλων Καλαμαριάς. Μάλιστα οι «Αργοναύτες» θα αγωνιστούν για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό τους, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» κατά τη διάρκεια του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος της Football League (2ος όμιλος).

     

    Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι ανύπαρκτο για την ομάδα της Καβάλας αλλά ωστόσο το βασικότερο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Ιορδανίδη, για την αναμέτρηση με τον Απόλλων Καλαμαριάς είναι το γόητρο και βέβαια η υπεράσπιση της αξιοπρέπειας της ομάδας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι από το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας και μετέπειτα, οι «Αργοναύτες», «κούνησαν μαντίλι» και πρόωρα αποχαιρέτησαν το πρωτάθλημα της Football League. Έτσι λοιπόν το ενδιαφέρον εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων της ΠΑΕ Καβάλα στρέφεται δικαιολογημένα στην απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού μετά την πρόταση-προσφυγή την οποία κατέθεσε η Καβαλιώτικη ΠΑΕ για αποβολή των ομάδων οι οποίες δεν πληρούν σύμφωνα με το νόμο τον απαιτούμενο αριθμό του μετοχικού κεφαλαίου.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία των «Αργοναυτών»

    Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των «Αργοναυτών» εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι και στο συγκεκριμένο παιχνίδι δε λείπουν οι «πονοκέφαλοι» για τον Μιχάλη Ιορδανίδη λόγω απουσιών βασικών ποδοσφαιριστών. Η προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Κύδων Καρλόπουλος που είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στο παιχνίδι με την Κασσιόπη, υπολογίζεται στα πλάνα του Μιχάλη Ιορδανίδη για το παιχνίδι κόντρα στους «πόντιους». Από κει και πέρα εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. είναι οι τραυματίες Αντώνης Καπνίδης και ο Δημήτρης Χόρτσας ενώ από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα απουσιάσει ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής στην Κέρκυρα, με την Κασσιόπη.

     

    Κίνητρο για τους παίκτες του Α.Ο.Κ. είναι πάνω απ’ όλα το γόητρο

    Μόλις δύο αγωνιστικές έχουν απομείνει πριν πέσει η καρό σημαία στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League και από την εκτός έδρας αναμέτρηση στην Δράμα και την ήττα από τη Δόξα, έχουν μηδενιστεί οι ελπίδες για την ομάδα της Καβάλας, στην προσπάθεια που έκανε για να παραμείνει στην κατηγορία. Το σίγουρο είναι ότι σε ένα δεκαήμερο περίπου ολοκληρώνεται για τον Α.Ο.Κ. μια ποδοσφαιρική περίοδος η οποία μόνο δυσάρεστες αναμνήσεις έχει επιφυλάξει αφού με άλλα όνειρα ξεκίνησε η ομάδα και με άλλα δεδομένα θα αποχαιρετήσει το πρωτάθλημα της Football League. Ο προβληματισμός ο οποίος υπάρχει θεωρείται δικαιολογημένος όπως δικαιολογημένη είναι η κατήφεια που επικρατεί εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ.. Από κει και πέρα μοναδικό κίνητρο για τους παίκτες της Καβάλας στις αναμετρήσεις που έχουν απομείνει και ειδικότερα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Καλαμαριάς αλλά και στην εκτός έδρας αναμέτρηση την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Αιγινιακού είναι το γόητρο προκειμένου η ομάδα να συγκεντρώσει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται.

    One Response to “Με το μυαλό στην απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεχίζεται η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. για το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (23/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Απόλλων Καλαμαριάς – Επιστρέφει ο Κύδων Καρλόπουλος ενώ θα απουσιάσουν οι τραυματίες Χόρτσας και Καπνίδης όπως και ο τιμωρημένος Βαλεριάνος”