Bookmarks

    Απογοήτευση, θλίψη, πικρία και έντονο προβληματισμό ήταν τα συναισθήματα τα οποία κυριάρχησαν από το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής (9/3) και μετά την ήττα που γνώρισε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο Α.Ο.Κ. από τον Τύρναβο με σκορ (1-3). Μία ήττα καταστροφική για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι είδαν όποιες ελπίδες κι αν υπήρχαν για παραμονή στη Football League, να εξανεμίζονται και να «σκορπούν στους 7 ανέμους» μετά τη βαριά ήττα από τον Τύρναβο με σκορ (1-3).

     

    Και αν βλέπετε υπάρχουν κάποιες μαθηματικές ελπίδες, απειροελάχιστες ωστόσο προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να παραμείνει στην κατηγορία εφόσον κερδίσει τους τρεις επόμενους αντιπάλους του, την Κασσιόπη και τον Αιγινιακό στο γήπεδό τους και τον Απόλλων Καλαμαριάς στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» όλα τα παραπάνω φαντάζουν ως ένα μακρινό όνειρο, φαντάζουν ως ένα τεράστιο θαύμα το οποίο για να γίνει πράξη θα πρέπει να έρθει η συντέλεια του κόσμου. Έτσι μετά την ήττα από τον Τύρναβο το όνειρο για παραμονή στην κατηγορία απομακρύνθηκε και οι «Αργοναύτες» για να παραμείνουν στη Football League θα πρέπει να υπάρξουν άλλες εξελίξεις με πιθανή αναδιάρθρωση ή με υποβιβασμό ομάδων από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

     

    Σε δύο μέτωπα κινείται η ΠΑΕ Καβάλα

    Μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση δύο είναι τα μέτωπα τα οποία κινείται το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΠΑΕ Καβάλα διεκδικώντας νομικά την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Football League. Το πρώτο θέμα ως γνωστών έχει να κάνει την πρόταση την οποία κατέθεσε η ΠΑΕ Καβάλα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Football League για υποβιβασμό μικρότερου αριθμού ομάδων (προβλέπονται 3 από κάθε όμιλο της Football League) με την πρόταση αυτή να βρίσκει πολλές ομάδες «συμμάχους» και των δύο ομίλων. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες έγιναν γνωστές ενδεχομένως μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε να υπάρξει σύγκλιση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Football League προκειμένου επί τάπητος να συζητηθεί η πρόταση της ΠΑΕ Καβάλα και ακολούθως να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που πρέπει να δρομολογηθούν ώστε σιγά σιγά το θέμα αυτό να πάρει το δρόμο του. Ο δεύτερος άξονας πάνω στον οποίο κινούνται οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα έχει να κάνει με την προσφυγή-αίτηση που κατατέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μέσα από τη συγκεκριμένη προσφυγή-αίτηση η ΠΑΕ Καβάλα ζητάει από την Ε.Ε.Α. ώστε να προχωρήσει στο νόμιμο και υποχρεωτικό έλεγχο του μετοχικού κεφαλαίου των ΠΑΕ οι οποίες συμμετέχουν στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα των δύο ομίλων της Football League. Μάλιστα η ΠΑΕ Καβάλα ζητάει την αποβολή εκείνων των ΠΑΕ οι οποίες δεν έχουν κατά νόμο συμπληρώσει το απαιτούμενο μετοχικό κεφάλαιο. Με βάση όλα τα παραπάνω το σίγουρο είναι ότι αναμένονται κατευθύνσεις είτε προς την πρώτη είτε προς την δεύτερη περίπτωση με την ελπίδα ότι στο τέλος ο Α.Ο.Κ. θα δικαιωθεί.

     

    Ρεπό στους ποδοσφαιριστές έδωσε ο Μιχάλης Ιορδανίδης

    Η κατήφεια είναι εκείνη η οποία «σφράγισε» την ήττα του Α.Ο.Κ. την προηγούμενη Κυριακή (9/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» από τον Τύρναβο με σκορ (1-3) και πλέον έχουν εξανεμιστεί οι λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν για παραμονή στη Football League. Οι παίκτες του Μιχάλη Ιορδανίδη δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, παρουσιάστηκαν νωθροί και νωχελικοί στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος όποτε σχεδόν ήθελε έβαζε γκολ ήρθε η ήττα για τους «Αργοναύτες» φυσιολογικά. Σε αγωνιστικό επίπεδο ρεπό έδωσε την Τρίτη (11/3) ο Μιχάλης Ιορδανίδης στους παίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν και μία ημέρα αργότερα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στο νησί των Φαιάκων με την Κέρκυρα για την 24η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League. Δυστυχώς για τον Μιχάλη Ιορδανίδη σε ένα ακόμη παιχνίδι οι απουσίες είναι πολλές. Πιο συγκεκριμένα στα πλάνα του Μιχάλη Ιορδανίδη για το παιχνίδι με την Κασσιόπη δεν υπολογίζεται ο Κύδωνας Καρλόπουλος ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε για να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στο ιατρικό απουσιολόγιο υπάρχουν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών Δημήτρη Χόρτσα και Γιώργου Βαλεριάνου οι οποίοι ναι μεν αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες αλλά η κατάστασή τους επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα οι εν λόγω ποδοσφαιριστές να οδηγηθούν σε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον Τύρναβο. 4 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Παπαργυρίου και Κουρέλας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ΠΑΕ Καβάλα να δηλώσει σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσουν την μία αγωνιστική της τιμωρίας τους. Τέλος για το παιχνίδι με την Κασσιόπη υπολογίζεται ο Παντελής Ντουτσαρίδης που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών της τιμωρίας του.

    7 Responses to “Μέσω της διοργανώτριας αρχής Football League και της Ε.Ε.Α. η ΠΑΕ Καβάλα αφού εξανεμίστηκαν οι ελπίδες της παραμονής διεκδικεί τη «σωτηρία» της – Κατήφεια και έντονος προβληματισμός επικρατεί στον Α.Ο.Κ. μετά την εντός έδρας ήττα από τον Τύρναβο με σκορ (1-3)”