Bookmarks

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών μία από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του ποντιακού τραγουδιού σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα και παλιός ποδοσφαιριστής, ο Γιάννης Συγγιρίδης ο οποίος κατοικούσε στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Λυδίας. Η καρδιά του 50χρονου Γιάννη, ο οποίος να σημειώσουμε ήταν και Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου της Λυδίας, σταμάτησε να χτυπά νωρίς το πρωί της Δευτέρας (18/3) λόγω του προβλήματος της υγείας που αντιμετώπιζε με την επάρατη νόσο.

     

    Ο Γιάννης Συγγιρίδης που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός με το χαμόγελο πάντα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του εκτός από τη μεγάλη του αγάπη που ήταν το ποντιακό τραγούδι, διέπρεψε και στα γήπεδα του Νομού Καβάλας ενώ αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του ’80 ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Καβάλας. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι o Γιάννης Συγγιρίδης φόρεσε και τη φανέλα της ομάδας του χωριού από το οποίο και κατάγονταν, της Δόξας Λυδίας. Η κηδεία του έγινε σήμερα Τρίτη (18/3) στις 5 το απόγευμα στη Λυδία με το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας να παρίσταται σύσσωμο στη νεκρόσιμη ακολουθία, καταθέτοντας στεφάνη στη σωρό του. Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Συγγιρίδη είπαν δεκάδες επώνυμοι από το χώρο της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συγγενείς και φίλοι οι οποίοι μόνο καλές κουβέντες είχαν να πουν για τον ίδιο.

    3 Responses to “Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών μία από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του ποντιακού τραγουδιού σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα και παλιός ποδοσφαιριστής, ο Γιάννης Συγγιρίδης”