Bookmarks

    Η νέα εντός έδρας βαθμολογική απώλεια την οποία είχε και μάλιστα στο γήπεδό του ο Ορφέας Ελευθερούπολης (2-2) με τον Διγενή Λακκώματος έφερε την αλλαγή στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Και αυτό γιατί παρελθόν από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας αποτελεί από σήμερα Δευτέρα (17/3) ο προπονητής Μπάμπης Χρυσοστομίδης. Μάλιστα την «σκυτάλη» στην τεχνική ηγεσία στην ομάδα της Ελευθερούπολης από τον ίδιο είναι θέμα χρόνου να πάρει ο Καβαλιώτης προπονητής Δημήτρης Μαγκαφίνης ο οποίος μέχρι πρότινος βρίσκονταν επικεφαλής, στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Αστέρα Μαγούλας, ομάδα η οποία αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Football League.

     

    Ο πετυχημένος προπονητής Δημήτρης Μαγκαφίνης στην αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Κορίνθου αλλά στη συνέχεια αποχώρησε από αυτή αναλαμβάνοντας άμεσα τα ηνία του Αστέρα Μαγούλας. Στις 7 αγωνιστικές που έμεινε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μαγούλας ο Δημήτρης Μαγκαφίνης έχει να επιδείξει 3 νίκες και 4 ήττες. Ο 48χρονος Καβαλιώτης προπονητής αναμένεται να έρθει άμεσα στην Καβάλα και από αύριο Τρίτη (18/3) να αναλάβει το δύσκολο έργο της παραμονής στην ομάδα της Ελευθερούπολης. Μάλιστα θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του Ορφέα την ερχόμενη Κυριακή (23/3) στο δύσκολο και πολύ καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα του Άρη Ακροποτάμου, για την 22η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

    12 Responses to “Ο πολύ έμπειρος προπονητής Δημήτρης Μαγκαφίνης πλέον στον πάγκο του Ορφέα Ελευθερούπολης στη θέση του Μπάμπη Χρυσοστομίδη – Αναλαμβάνει στα δύσκολα από την Τρίτη (18/3) με στόχο τη σωτηρία του Ορφέα Ελευθ.”