Bookmarks

    Κάτι περισσότερο από δύσκολη, φαντάζει για τον Α.Ο.Κ. η υπόθεση της σωτηρίας μετά την ήττα που γνώρισε το συγκρότημα του Μιχάλη Ιορδανίδη στη Δράμα και την διαφορά που δημιούργησαν στον πίνακα της βαθμολογίας, η Δόξα στο +4 και ο Πιερικός στο +6 από τους «Αργοναύτες» που βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας με 17 βαθμούς. Μάλιστα στις 4 αγωνιστικές που έχουν απομείνει μέχρι που να πέσει η «καρό σημαία» του πρωταθλήματος της Football League, στον 2ο όμιλο, ο Α.Ο.Κ. οφείλει να χτυπήσει και τα 4 παιχνίδια που έχουν απομείνει, να συγκεντρώσει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται έτσι ώστε να παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή του στην κατηγορία.

     

    Τιτάνιος αγώνας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος

    Το σίγουρο είναι ότι για τον Α.Ο.Κ. τα πράγματα δυσκόλεψαν σε αρκετά μεγάλο βαθμό μετά την ήττα της προηγούμενης Κυριακής στον βούρκο του γηπέδου της Δράμας και στις 4 αναμετρήσεις που έχουν απομείνει μέχρι που να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, οι «Αργοναύτες» καλούνται να χτυπήσουν και τα 4 παιχνίδια, να συγκεντρώσουν όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται έτσι ώστε να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες υπάρχουν για τη σωτηρία της ομάδας. Βέβαια όλοι όσοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι για να υλοποιηθεί ο στόχος της παραμονής τα πράγματα δεν είναι εύκολα και αυτό γιατί ο Α.Ο.Κ. έχει να δώσει 4 παιχνίδια και μάλιστα με ιδιαίτερα δυνατούς αντιπάλους. Μάλιστα το συγκρότημα του Μιχάλη Ιορδανίδη για να διατηρήσει σοβαρές ελπίδες παραμονής θα πρέπει να σημειώσει το απόλυτο στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Τύρναβο και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και από κει και πέρα στις δυνατές έδρες της Κασσιόπης και του Αιγινιακού να συγκεντρώσει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται. Έτσι λοιπόν κάθε 90λεπτο από την 23η μέχρι και την 26η αγωνιστική, στα 4 παιχνίδια που έχουν μείνει για τον Α.Ο.Κ. είναι όχι απλά ένας τελικός αλλά ένα βήμα προς τη σωτηρία.

     

    Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Τύρναβο

    Μετά το προγραμματισμένο ρεπό που έδωσε ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης στους παίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν την Τρίτη (4/3), από σήμερα Τετάρτη (5/3) οι «Αργοναύτες» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι για την 23η αγωνιστική στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Τύρναβο. Μία αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή (9/3) και θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Η προγραμματισμένη σημερινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Χαλκερού, παρουσία του Προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ομάδας Βλάση Τσάκα και στην οποία το μεγαλύτερο βάρος έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι και στο παιχνίδι με τον Τύρναβο ο Μιχάλης Ιορδανίδης είναι υποχρεωμένος «να ανακατέψει σε μεγάλο βαθμό την τράπουλα» προκειμένου να βρει τις λύσεις που απαιτούνται μιας και τα προβλήματα που υπάρχουν σε αγωνιστικό επίπεδο είναι αρκετά. Προβλήματα τα οποία έχουν να κάνουν με απουσίες ποδοσφαιριστών του βασικού «κορμού» της ομάδας είναι λόγω τραυματισμών είτε λόγω καρτών. Μάλιστα η ήττα στη Δράμα για τον Α.Ο.Κ. αποδείχθηκε επώδυνη όχι μόνο σε βαθμολογικό επίπεδο λόγω της απώλειας του θετικού αποτελέσματος αλλά και λόγω τραυματισμών κάποιων παικτών. Πιο συγκεκριμένα τραυματίες γύρισαν στη βάση τους οι Γιώργος Βαλεριάνος και Δημήτρης Χόρτσας οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας αλλά πολύ δύσκολα θα προλάβουν για να αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Τύρναβο. Τραυματίας επέστρεψε στη βάση του και ο επιθετικός Αντώνης Καπνίδης ο οποίος έβγαλε τον ώμο του κατά τη διάρκεια του αγώνα μέσα στη Δράμα και ο οποίος έδειξε δείγματα ηρωισμού αφού αγωνίστηκε για περισσότερο από μία ώρα με βγαλμένο τον ώμο. Από κει και πέρα στα πλάνα του Μιχάλη Ιορδανίδη για το παιχνίδι με τον Τύρναβο δεν υπολογίζεται και ο Παντελής Ντουτσαρίδης ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη ποινή της τιμωρίας του αφού είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες. Σε ότι έχει να κάνει με τον Κύδωνα Καρλόπουλο να τονίσουμε ότι συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και την ποινή της μίας αγωνιστικής θα την εκτίσει σε ένα από τα 4 παιχνίδια που έχουν απομείνει μέχρι που να ολοκληρωθεί ο 2ος όμιλος της Football League.

     

    Ο Αθανάσιος Σέζος σφυρίζει τον Α.Ο.Κ. με τον Τύρναβο

    Ο διαιτητής Αθανάσιος Σέζος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς θα είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης μεταξύ του Α.Ο.Κ. και του Τυρνάβου την ερχόμενη Κυριακή (9/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας για τον 2ο όμιλο της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Πεντζερεντζής (Ε.Π.Σ. Κιλκίς) και Νεκταρία Τσαγγάρη (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) με 4ο διαιτητή αγώνα τον Κωνσταντίνο Μηλιάδη της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας και παρατηρητή διαιτησίας τον Χρυσάφη Γκυρίνη της Ε.Π.Σ. Σερρών. Σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Κυριακούδης της Ε.Π.Σ. Καβάλας ορίστηκε να είναι παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού σταδίου μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Πιερικού.

    3 Responses to “Ξεκίνησε η προετοιμασία των «Αργοναυτών» για το παιχνίδι με τον Τύρναβο την ερχόμενη Κυριακή (9/3) με τον Μιχάλη Ιορδανίδη να πονοκεφαλιάζει από τις απουσίες βασικών παικτών είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω καρτών”