Bookmarks

    Μπορεί πρόωρα για τον Α.Ο.Κ. να έχει χαθεί «η παρτίδα» της παραμονής στον 2ο όμιλο της Football League σε βαθμολογικό επίπεδο αλλά ωστόσο οι «Αργοναύτες» παίζοντας για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό τους την ερχόμενη Κυριακή (23/3) στις 3 το μεσημέρι στο «Ανθή Καραγιάννη» με την Καλαμαριά θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και να αποζημιώσουν εκείνους τους Καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι θα βρεθούν στις κερκίδες του. Η αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 25η αγωνιστική δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, εκατέρωθεν, αλλά ωστόσο η ομάδα του Μιχάλη Ιορδανίδη στοχεύει στο νικηφόρο αποτέλεσμα προκειμένου να δώσει στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στο γήπεδό του, τη χαρά στους Καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι πιστοί ακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα.

     

    Με κίνητρο το γόητρο θα αγωνιστούν οι «Αργοναύτες»

    Μοναδικό κίνητρο για τον Α.Ο.Κ. στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς δίχως άλλο είναι το γόητρο. Η νίκη για την ομάδα του Μιχάλη Ιορδανίδη δε θα έχει το παραμικρό βαθμολογικό αντίκτυπο αλλά ωστόσο οι παίκτες της Καβάλας θα επιδιώξουν να την κατακτήσουν προκειμένου να ανταποδώσουν το χειροκρότημα των Καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι θα βρεθούν στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Να σημειώσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. ήδη έχει αποχαιρετήσει σε βαθμολογικό επίπεδο το πρωτάθλημα της Football League, πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αλλά και στη διοργανώτρια αρχή μέσω των προσφυγών αλλά και των προτάσεων που έχει καταθέσει για να παραμείνει στην κατηγορία με την όλη κατάσταση να παραμένει ρευστή. Έτσι οι παίκτες της Καβάλας στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των «Αργοναυτών» με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα πρέπει να τιμήσουν, την ιστορική φανέλα του Α.Ο.Κ., να σεβαστούν το φίλαθλο κόσμο της και για λόγους γοήτρου και να προσθέσουν στο ενεργητικό τους τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από την άλλη πλευρά και οι Καβαλιώτες φίλαθλοι παρά την όποια δικαιολογημένη πικρία υπάρχει θα δώσουν το παρών τους στις κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη» και στο τέλος να χειροκροτήσουν τους παίκτες του Μιχάλη Ιορδανίδη.

     

    Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

    Σε αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία της Καβάλας για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (23/3) ολοκληρώθηκε ουσιαστικά σήμερα Παρασκευή (21/3) το απόγευμα με την προγραμματισμένη προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Προπόνηση η οποία περιελάμβανε εκτός από ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα με τον Καβαλιώτη προπονητή να αντιμετωπίζει και στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνιστικά προβλήματα. Και αυτό γιατί ο Μιχάλης Ιορδανίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στις υπηρεσίες των Αντώνη Καπνίδη και Δημήτρη Χόρτσα. Οι εν λόγω παίκτες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ενδεχομένως να δουν με τον δεύτερο να φοράει για τελευταία φορά τη φανέλα της Καβάλας στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής στην έδρα του Αιγινιακού. Από κει και πέρα δικαίωμα για να αγωνιστεί δεν έχει ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Κέρκυρα με την Κασσιόπη ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Κύδωνας Καρλόπουλος ο οποίος, θα δηλώσει παρών αφού εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του συμπληρώνοντας 7 κίτρινες κάρτες. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας για το παιχνίδι με τον Απόλλων Καλαμαριάς ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο (22/3) με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια ο Μιχάλης Ιορδανίδης θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

     

    Ο Γεώργιος Κυριαζίδης της ΕΠΣ Έβρου

    σφυρίζει τον Α.Ο.Κ. με την Καλαμαριά

    Ο διαιτητής Γιώργος Κυριαζίδης της Ε.Π.Σ. Έβρου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 25η αγωνιστική ημέρα στον 2ο όμιλο της Football League την ερχόμενη Κυριακή (23/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Βοηθοί του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ορίστηκαν να είναι οι Μιχαήλ Χαρίτσης και Γεώργιος Μανάκης της Ε.Π.Σ. Θράκης με 4ο διαιτητή αγώνα τον Ενγκίν Κιγιτζή επίσης από την ίδια Ένωση και παρατηρητή διαιτησίας τον Κωνσταντίνο Τσιλογιάννη της Ε.Π.Σ. Ημαθίας.

     

    Η 20η αγωνιστική στο πρωτάθλημα νέων

    Στο 2ο όμιλο, για την 20ή αγωνιστική, οι νέοι της ΠΑΕ Καβάλα θα αγωνιστούν στο γήπεδο του Χαλκερού το Σάββατο (22/3) στις 3 το μεσημέρι κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Βατανιακού με στόχο την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης.

     

    Αναλυτικά το πρόγραμμα

    2ος Όμιλος 20η Αγωνιστική

    Σάββατο 22 Μαρτίου

    13:00 (Δημ. Στάδιο Τυρνάβου) Τύρναβος – Αιγινιακός

    15:00 (Ενωσιακό Γήπ. ΕΠΣ Πιερίας) Πιερικός – Αναγ. Καρδίτσας

    15:00 (Γήπ. Ομόνοιας) Εθν. Γαζώρου – Αναγ. Γιαννιτσών

    15:00 (Δημ Γήπ. Χαλκερού) Καβάλα – Βατανιακός

    15:00 (Γήπ. Μοναστηρακίου) Δόξα Δράμας – Ηρακλής

     

    Κυριακή 23 Μαρτίου

    11:00 (Γήπ. ΕΠΣ) Κέρκυρα – Απόλλων

    12:00 (Δημ. Γήπ. Μαχαιράδου) Ζάκυνθος – Νίκη Βόλου

     

    Η Βαθμολογία του 2ου Ομίλου

    Απόλλων Καλαμαριάς 43 (42-17)

    Αναγέννηση Καρδίτσας 41 (37-8)

    Ηρακλής 40 (55-24)

    Τύρναβος 36 (42-31)

    Κέρκυρα 35 (46-23)

    Δόξα Δράμας 33 (31-17)

    Αιγινιακός 30 (37-33)

    Εθνικός Γαζώρου 26 (31-24)

    Ζάκυνθος 25 (30-28)

    Καβάλα 22 (28-41)

    Νίκη Βόλου 21 (22-29)

    Πιερικός 9 (17-54)

    Βατανιακός 5 (14-59)

    Αναγέννηση Γιαννιτσών 4 (17-58)

     

     

     

     

     

     

    7 Responses to “Μπορεί πρόωρα για τον Α.Ο.Κ. να έχει χαθεί «η παρτίδα» της παραμονής σε βαθμολογικό επίπεδο ωστόσο οι «Αργοναύτες» παίζοντας για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό τους την ερχόμενη Κυριακή (23/3) στις 3 το μεσημέρι με την Καλαμαριά θα επιδιώξουν να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης και να αποζημιώσουν τους Καβαλιώτες φιλάθλους”