Bookmarks

     

    Στην 3η και τελευταία 10άδα των αγωνιστικών που υπολείπονται, μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας βρισκόμαστε και η 21η αγωνιστική που διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή (16/3), δίχως άλλο αποτελεί μία αγωνιστική κρισιμότατη για τις ομάδες του Νέστου Χρυσούπολης και του Ορφέα Ελευθερούπολης οι οποίες διεκδικούν με αξιώσεις την παραμονή τους στην κατηγορία. Ο μεν Ορφέας Ελευθερούπολης στο γήπεδό του με στόχο τη νίκη υποδέχεται τον Διγενή Λακκώματος ενώ μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον Νέστο Χρυσούπολης στο εντός έδρας παιχνίδι που θα δώσε με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Την ίδια ώρα για την 21η αγωνιστική ο Νέστος Χρυσούπολης θα αγωνιστεί στην έδρα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στα Μουδανιά.

     

    Κρίσιμη η 21η αγωνιστική με καθοριστικά παιχνίδια

    Για τον Νέστο Χρυσούπολης και τον Ορφέα Ελευθερούπολης η 21η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας είναι μία αγωνιστική πέρα για πέρα καθοριστική με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η κρισιμότητα των αγώνων που θα δώσουν οι ομάδες του Αντώνη Κασδοβασίλη και του Μπάμπη Χρυσοστομίδη αντίστοιχα είναι δεν αφήνουν κανένα απολύτως περιθώριο για απώλειες βαθμών. Ο Νέστος Χρυσούπολης σε ένα παιχνίδι «φωτιά», σε μία αναμέτρηση δίχως αύριο θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Η ομάδα του Αντώνη Κασδοβασίλη βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας και κατακτώντας τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα του Σιδηροκάστρου σίγουρα θα κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια στην προσπάθεια που θα καταβάλλουν οι παίκτες του Αντώνη Κασδοβασίλη χρειάζονται την συμπαράσταση των φιλάθλων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νέστου για να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον παράγοντα έδρα. Εξίσου καθοριστικό ίσως και ακόμη περισσότερο θεωρείται για τον Ορφέα Ελευθερούπολης το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Διγενή Λακκώματος. Ένα παιχνίδι δύσκολο, πολύ καθοριστικό, με τους γηπεδούχους να μη βλέπουν κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. από την άλλη πλευρά Άρης Ακροποτάμου και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος για την 21η αγωνιστική αγωνίζονται μακριά από τα γήπεδά τους αλλά ωστόσο ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις περαιτέρω υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη που έχει εδραιωθεί για τα καλά στην 3η θέση της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση για την 21η αγωνιστική θα ταξιδέψει στην έδρα του Νέου Αγιονερίου προκειμένου να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον τοπικό Εθνικό. Τέλος το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος του Στέλιου Κατρακυλάκη ταξιδεύει στη Χαλκιδική για να αντιμετωπίσει στα Μουδανιά μία εκ των ασθενέστερων ομάδων του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, συγκρότημα του ΠΟ Μουδανιών.

     

    Η 21η αγωνιστική στον 1ο όμιλο και οι διαιτητές της

    Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν την ερχόμενη Κυριακή (16/3) στις 3 το μεσημέρι για λογαριασμό της 21ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής αλλά και οι διαιτητικές τριάδες που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες, έχουν ως εξής:

     

    ΠΑΟ Κοσμίου- Έβρος Σουφλίου: Παντελής Τρέβλας (ΕΠΣ Ημαθίας), Χρήστος Δεμερτζής-Γεώργιος Κεσσόγλου (ΕΠΣ Πέλλας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Ηλίας Τελίδης (ΕΠΣ Καβάλας)

     

    Εθνικός Αγιονερίου – Άρης Ακροποτάμου: Λάμπρος Βλιώρας, Κωνσταντίνος Ακριβός-Αδάμος Γεωργίου (ΕΠΣ Λάρισας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Θεόφιλος Φωτιάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας

     

    Ηρακλής Αμπελοκήπων- Πανσερραϊκός: Χαράλαμπος Σελεμίδης, Σταύρος Σήπκας-Νικόλαος Δεμερτζής (ΕΠΣ Πέλλας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Αντώνιος Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Κοζάνης)

     

    Ορφέας Ελευθερούπολης – Διγενής Λακκώματος: Δημήτριος Καραντώνης, Αθανάσιος Παπαδάκης-Μιχαήλ Κελεσίδης (ΕΠΣ Ημαθίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Χαράλαμπος Κωστούδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

     

    Δόξα Πετρούσας  – Αγροτικός Αστέρας: Δημήτριος Μαλούτας, Στέφανος Παρασίου-Κωνσταντίνος Γιάντσης (ΕΠΣ Ημαθίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης (ΕΠΣ Καβάλας)

    Μουδανιά- Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Δημήτριος Ρούσης (ΕΠΣ Θεσσαλίας), Απόστολος Καρακώστας-Θωμάς Ζάχος (ΕΠΣ Λάρισας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Κυριάκος Πεχλιβανίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

     

    Μακεδονικός – Κιλκισιακός: Χρήστος Γκράνας, Αναστάσιος Χατζημωυσιάδης-Ιλίας Εμπλιούκ (ΕΠΣ Ξάνθης) – Παρατηρητής διαιτησίας: Χρυσάφης Γκυρίνης (ΕΠΣ Σερρών)

     

    Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Σιδηροκάστρου: Παναγιώτης Κοεμτζίδης, Κωνσταντίνος Λαφαντζής-Χρήστος Καράμπουλας (ΕΠΣ Πιερίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Ντάκος (ΕΠΣ Ξάνθης)

     

    H Βαθμολογία (20η αγωνιστική)

    Αγροτικός Αστέρας (30-9) 49

    Πανσερραϊκός (37-13) 46

    Άρης Ακροποτάμου (30-20) 39

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (18-15) 31

    Εθνικός Αγιονερίου (19-23) 30

    Νέστος Χρυσούπολης (30-28) 28

    Διγενής Λακκώματος (41-34) 28

    Ηρακλής Αμπελοκήπων (22-18) 27

    Έβρος Σουφλίου (23-21) 27

    Κιλκισιακός (21-16) 26

    Ορφέας Ελευθερούπολης (22-20) 23

    Εθνικός Σιδηροκάστρου (23-31) 22

    Δόξα Πετρούσας (16-21) 22

    Μουδανιά (20-31) 22

    Μακεδονικός (16-28) 18

    ΠΑΟ Κοσμίου (10-51) 3

    8 Responses to “Καθοριστική πέρα για πέρα είναι η 21η αγωνιστική για Νέστο Χρυσούπολης και Ορφέα Ελευθερούπολης στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής θέλοντας εντός έδρας νίκες απέναντι σε Σιδηρόκαστρο και Λάκκωμα – Εκτός έδρας αγωνίζονται Άρης Ακροποτάμου και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με στόχο τις νίκες”