Bookmarks

     

    Στο τελευταίο στάδιό του έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με τον Νίκο Κατσαρέ, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει να «πονοκεφαλιάζει» τον προπονητή Γιάννη Τζήμα. Η εκτός έδρας αναμέτρηση στον Ερμή Λαγκαδά το Σάββατο (29/3) στις 5 το απόγευμα είναι ένα παιχνίδι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας για την Ένωση, μία αναμέτρηση κομβική, ιδιαίτερα καθοριστική με την ομάδα του Γιάννη Τζήμα να θέλει μόνο το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να παραμείνει ζωντανή μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση της ανόδου στην Α1 κατηγορία.

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Τζήμα στο www.kavalagoal.gr

    Ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας έκανε δηλώσεις στο www.kavalagoal.gr και αναφερόμενος στο ιδιαίτερα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα του το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο του Λαγκαδά κόντρα στον τοπικό Ερμή, χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

    -«Το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά πρόκειται για το πλέον δύσκολο για μας και νομίζω ότι το είχα πει κι από τον πρώτο γύρο ότι ήμασταν άτυχοι να αγωνιστούμε με τη συγκεκριμένη ομάδα εκείνη την περίοδο με τα προβλήματα που είχε, στο γήπεδό μας. Δυστυχώς βγήκα αληθινός γιατί ο Ερμής Λαγκαδά είναι μία ομάδα, έχει συσπειρωθεί, έχουν επιστρέψει όλοι οι τραυματίες παίκτες της, διαθέτει μία πολύ δύσκολη και φανατική έδρα και το βασικότερο είναι ότι στο γήπεδό του με μας θα παίξει μία ολόκληρη κατηγορία. Όλα αυτά δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο το έργο μας. Από την άλλη μέχρι στιγμής για μας δυστυχώς τα πράγματα για μας εξελίσσονται στις προπονήσεις αρκετά δύσκολα και γενικότερα η εβδομάδα την οποία διανύουμε είναι για την Ένωση σε επίπεδο προπονήσεων, μία εβδομάδα μετ’ εμποδίων. Είναι γνωστό ότι ο Νίκος Κατσαρές δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή και πιστεύουμε στο παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά να μπορέσει να μας βοηθήσει γιατί τον έχουμε πραγματικά πολύ μεγάλη ανάγκη. Την ίδια ώρα αντιμετωπίζουμε και κάποια άλλα μικροπροβλήματα τραυματισμών και πιστεύουμε ότι μέχρι την ώρα του αγώνα κάποια από αυτά θα ξεπεραστούν έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

     

    -Κύριε Τζήμα σε περίπτωση νίκης σε βάρος του Ερμή Λαγκαδά, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα, διεκδίκησης της 2ης θέσης που οδηγεί στην Α1 κατηγορία;

    -«Αν περάσουμε το εμπόδιο του Ερμή Λαγκαδά, τότε για μας θα είναι μία νίκη η οποία θα μας καθιερώσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Παράλληλα θα παραμείνουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι της ανόδου. Πραγματικά είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, όλα τα κεφάλια είναι σκυμμένα μόνο για τη δουλειά και όλοι γνωρίζουμε ότι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερμή Λαγκαδά είναι για μας πολύ καθοριστική, δύσκολη με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον».

     

    Εκδρομή της Λέσχης Φιλάθλων στον Λαγκαδά

    Εκδρομή διοργανώνει Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με στον Λαγκαδά κόντρα στον Ερμή για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας το κόστος συμμετοχής στην εκδρομή είναι 10 ευρώ και δεν περιλαμβάνει το εισιτήριο του αγώνα. Η προμήθεια των εισιτηρίων θα γίνει από τα ταμεία του κλειστού γυμναστηρίου του Λαγκαδά ενώ η ώρα αναχώρησης έχει προσδιοριστεί στις 14.45 από την κεντρική πλατεία της Καβάλας. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι Καβαλιώτες φίλαθλοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας καθημερινά από τις 8 μέχρι τις 10 το βράδυ ή στα τηλέφωνα 6944-260.667 και 6942-629.247.

    2 Responses to “Καθοριστική είναι από πολλές πλευρές η εκτός έδρας αναμέτρηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης το Σάββατο (29/3) στον Λαγκαδά με αντίπαλο τον Ερμή – Γιάννης Τζήμας: «Αν περάσουμε το εμπόδιο του Λαγκαδά τότε η νίκη αυτή θα μας καθιερώσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας» – Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδρομή της Λέσχης Φιλάθλων για τον Λαγκαδά”