Bookmarks

    Μία ιδιαίτερα δυσάρεστη ποδοσφαιρική περίοδος οδεύει προς το τέλος της με τον Α.Ο.Κ. πλέον να έχει εδώ και κάποιες αγωνιστικές υποβιβαστεί στο πρωτάθλημα της Football League 2 μιας και η βαθμολογική του συγκομιδή δεν ήταν η αναμενόμενη. Μία από τις πλέον άσχημες ποδοσφαιρικές περιόδους για την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά βρίσκεται προ των πυλών και πλέον κανένα νόημα, καμία σημασία, κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει για τους «Αργοναύτες» στο εκτός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (29/3) για την 26η αγωνιστική – η τελευταία, για τον 2ο όμιλο της Football League.

     

    Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες των «Αργοναυτών»

    Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Μιχάλης Ιορδανίδης στους ποδοσφαιριστές του, από σήμερα Τετάρτη (26/3), επέστρεψαν στις προπονήσεις με την έναρξη της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (29/3) στο γήπεδο του Αιγινίου με τον τοπικό Αιγινιακό. Σε αγωνιστικό επίπεδο και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τα προβλήματα υφίστανται για τον Καβαλιώτη προπονητή ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες κάποιων ποδοσφαιριστών οι οποίοι είτε αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών είτε έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα για να αγωνιστούν. Πιο συγκεκριμένα στο ιατρικό απουσιολόγιο της ομάδας υπάρχουν τα ονόματα τόσο του Αντώνη Καπνίδη όσο και του Δημήτρη Χόρτσα ενώ λόγω του ότι έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες δεν έχει δικαίωμα για να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Αιγινιακό ο Νίκος Κουρέλας για τον οποίο το πρωτάθλημα τελείωσε πρόωρα. Από κει και πέρα ο Γιώργος Βαλεριάνος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του και θα δώσει κανονικά το παρών του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

     

    Απογοήτευση, πικρία και προβληματισμός

    Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Football League έχει ξεκινήσει και μόλις μερικά 24ωρα πριν την καρό σημαία, απογοήτευση, προβληματισμός και κατήφεια επικρατεί δικαιολογημένα βέβαια εντός αλλά και εκτός αποδυτηρίων της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Ένας προβληματισμός ο οποίος έγκειται στο γεγονός της απογοητευτικής πορείας την οποία πραγματοποίησαν οι «Αργοναύτες» στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League (2ος όμιλος) και με βάση τη βαθμολογική συγκομιδή οι όσες ελπίδες υπήρχαν για παραμονή στην κατηγορία εξανεμίστηκαν ως γνωστών από την ήττα στη Δράμα από την τοπική Δόξα. Πλέον αν υπάρχουν έστω και κάποιες λιγοστές ελπίδες, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα προσπαθούν να τις εξαντλήσουν μέσα από τα αθλητικά όργανα, είτε δηλαδή διαμέσου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την αποβολή ομάδων οι οποίες δεν έχουν το απαιτούμενο μετοχικό κεφάλαιο είτε μέσω της διοργανώτριας αρχής με την αλλαγή της προκήρυξης και τη μείωση του αριθμού των ομάδων οι οποίες προβλέπεται να υποβιβαστούν από τους 2 ομίλους της Football League.

     

    Ο Γεώργιος Παπαγεωργίου της Ε.Π.Σ. Άρτας σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Γεώργιος Παπαγεωργίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου (29/3) στις 3 το μεσημέρι στο δημοτικό γήπεδο «Γιάννης Καραλυκίδης» του Αιγινίου μεταξύ του Αιγινιακού και του Α.Ο.Κ. για την τελευταία-26η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Γεωργάρας (Ε.Π.Σ. Άρτας) και Λάμπρος Διαμαντής (Ε.Π.Σ. Σάμου) με 4ο διαιτητή αγώνα τον Χρήστο Τσαλουχίδη της Ε.Π.Σ. Κιλκίς και παρατηρητή διαιτησίας τον Λουκά Διαμαντόπουλο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Την ίδια ώρα να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Τύρναβο παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Βασίλης Κυριακούδης της Ε.Π.Σ. Καβάλας και στην αντίστοιχη του Βατανιακού και της Δόξας Δράμας παρατηρητής ο Δημήτρης Κωνσταντάρας από την ίδια Ένωση.

     

    Η 26η αγωνιστική για τον 2ο όμιλο της Β΄ Εθνικής

    Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο (29/3) για τον 2ο όμιλο της Football League στην αυλαία του πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 3 το μεσημέρι είναι οι εξής:

    Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας

    Ηρακλής Θεσ/νίκης-Ζάκυνθος

    Βατανιακός-Δόξα Δράμας

    Αιγινιακός-Καβάλα

    Αναγέννηση Γιαννιτσών-Τύρναβος

    Απόλλων Καλ.-Εθνικός Γαζώρου

    Κασσιόπη-Πιερικός

    4 Responses to “Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Football League έχει ξεκινήσει και μόλις μερικά 24ωρα πριν την καρό σημαία, απογοήτευση, προβληματισμός και κατήφεια επικρατεί δικαιολογημένα βέβαια εντός και εκτός αποδυτηρίων της Καβαλιώτικης ΠΑΕ Kαβάλα”