Bookmarks

    Απεγνωσμένα λύσεις αναζητεί ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης προκειμένου να ενδυναμώσει όσο περισσότερο γίνεται την 11άδα η οποία θα αγωνιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (9/3) στις 3 το μεσημέρι στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Τύρναβο μιας και τα αγωνιστικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει τον «πονοκεφαλιάζουν» ιδιαίτερα. Οι απουσίες παικτών του βασικού κορμού της ομάδας αλλά και αυτές, λόγω καρτών συνθέτουν τον έντονο προβληματισμό του Μιχάλη Ιορδανίδη την ώρα που οι «Αργοναύτες» θα εξαντλήσουν μέχρι το τέλος όλα τα περιθώρια που υπάρχουν για τη σωτηρία του Α.Ο.Κ..

     

    Η ελπίδα «πεθαίνει τελευταία» και αυτό ισχύει για τον Α.Ο.Κ

    Για πολλούς, μετά την ήττα του Α.Ο.Κ. στη Δράμα από την τοπική Δόξα, ο Α.Ο.Κ. θεωρείται ήδη να έχει υποβιβαστεί στο πρωτάθλημα της Football League 2 αλλά το σίγουρο είναι ότι η ελπίδα «πεθαίνει τελευταία». Άλλωστε η Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά διατηρεί μαθηματικές ελπίδες προκειμένου να εξαντλήσει όσα περιθώρια υπάρχουν για παραμονή στην κατηγορία, παρά το γεγονός ότι πριν καλά καλά ολοκληρωθεί το υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League, γνωστή για την ιδιαίτερη αγάπη τους προς τον Α.Ο.Κ., άρχισα τα «τρισάγια». Άλλωστε το φαινόμενο αυτό δεν είναι τωρινό και το έχουμε κατ’ επανάληψη βρει μπροστά μας σε παρόμοιες περιπτώσεις ενώ καμία έκπληξη δεν προκαλείται ότι τα φαινόμενα αυτά παρατηρούνται από τα ίδια πρόσωπα. Τυχαίο;;; Δεν νομίζουμε!!! Πριν λοιπόν καλά καλά ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, κάποιοι μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα άρχισαν να «οργανώνουν σενάρια», άρχισαν τα «τρισάγια» μέσω των μικροφόνων και άρχισαν από μόνοι τους να βγαίνουν και πάλι στο προσκήνιο γιατί μέχρι πρότινος ήταν στο παρασκήνιο. Βέβαια σ’ αυτή την περίπτωση η υπομονή δε βλάπτει γιατί σίγουρο είναι το ότι όποιος «οπλίζεται με υπομονή» δε σκοντάφτει, εφόσον βιάζεται.

     

    Θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον Α.Ο.Κ. οι ιθύνοντες αλλά και τα μέλη της τεχνικής της ηγεσίας θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια μέχρι που να ολοκληρωθεί ο 2ος όμιλος της Football League αφού μαθηματικά ελπίδες υπάρχουν για την παραμονή. Ακόμη πιο σίγουρο θα πρέπει να θεωρηθεί ότι ο Α.Ο.Κ. θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τους δύο εντός έδρας αγώνες, στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Τύρναβο και τον Απόλλων Καλαμαριάς και από κει και πέρα να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Κασσιόπη και στον Αιγινιακό.

     

    Τρεις οι τραυματίες και ένας ο τιμωρημένος στον Α.Ο.Κ.

    Σε αγωνιστικό επίπεδο τρία είναι τα βασικά προβλήματα των τραυματισμών τα οποία αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Ιορδανίδης για την αναμέτρηση με την Κασσιόπη και βέβαια σ’ αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε και την απουσία του Παντελή Ντουτσαρίδη ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, αφού είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες. Να σημειωθεί ότι όπως όλα δείχνουν εκτός μάχης από το παιχνίδι με τον Τύρναβο θα είναι ο επιθετικός της Καβάλας Αντώνης Καπνίδης ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Δόξα Δράμας έβγαλε τον ώμο του αλλά παρόλα αυτά αγωνίστηκε σε όλο το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Τραυματίες είναι τόσο ο Δημήτρης Χόρτσας όσο και ο Γιώργος Βαλεριάνος με τους δύο παίκτες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Τύρναβο να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» αναμένεται να συνεχιστεί αύριο Παρασκευή (7/3) με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση η οποία θα γίνει στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και με τον Μιχάλη Ιορδανίδη να προχωράει σε «οικογενειακό» δίτερμα.

     

    Οι εκλογές στον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.

    Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης (5/3) στο Επιμελητήριο της Καβάλας η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. ενώ πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία υπήρξε συζήτηση μεγάλης διάρκειας, σχετικά με την επόμενη ημέρα του ερασιτέχνη αλλά και την πιθανή εμπλοκή του στα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ Καβάλα. Να σημειωθεί ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν συνολικά 15 άτομα από τους 19 υποψήφιους που έλαβαν μέρος στις εκλογές και αυτά είναι τα εξής: Κανάκης Κωνσταντίνος, Λουπέλης Γεώργιος, Βακιρτζής Βασίλειος, Γραμμένος Γεώργιος, Μεταξάς Αναστάσιος, Μήτρας Θεόδωρος, Δεληκάρης Σωτήριος, Νάνος Κωνσταντίνος, Σπανίδης Αργύριος, Καραγιώργης Ανδρέας, Κροκίδης Ξενοφών, Γαλάνης Απόστολος, Αρβανιτίδης Δημήτριος, Μουμτζάκης Νικόλαος, Καραβασιλείου Αθανάσιος. Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι Γκόγκος Μάρκος, Κουκουτζής Κωνσταντίνος και Σαββίδης Στυλιανός. Τις επόμενες ημέρες θα συνέλθει σε σώμα το νέο Δ.Σ. για να οριστούν τα καθήκοντα του κάθε μέλους.

     

    Comments are closed.