Bookmarks

     

    Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα (10/2) το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με αφορμή όλα όσα δυσάρεστα συνέβησαν το Σάββατο (8/2) σε βάρος του διαιτητή Μανώλη Θεοδοσιάδη και του ενός εκ των δύο βοηθών κατά τη διάρκεια του αγώνα Μακεδονικός Αμισιανών-Χελιδόνια με υπαιτιότητα της φιλοξενούμενης ομάδας. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης, αποφασίστηκε ομόφωνα η αποβολή από το πρωτάθλημα της υπαίτιου για τα επεισόδια σωματείου Α.Σ. Χελιδόνια ενώ στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε και η αποβολή του Άρη Κεχροκάμπου από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος διότι δεν κατέβηκε να αγωνιστεί για 3 συνεχόμενα παιχνίδια.

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας μετά την έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα (10/2) και με θέμα: «Αποβολή σωματείου από το πρωτάθλημα λόγω επεισοδίων» περιλαμβάνει τα εξής:

     

    -«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων καβάλας πιστή στις αρχές της όσον αφορά την προστασία του ποδοσφαίρου από κάθε παραβατική πράξη και συμπεριφορά, από όποιον και αν προέρχεται αυτή και έχει σαν στόχο την απαξίωση και αποστροφή των υγειών φιλάθλων από το ποδόσφαιρο, λειτούργησε ως ακολούθως:

    Μετά από ενημέρωση που είχε από μέλος της διοίκησης αλλά και όλα τα εντεταλμένα όργανά της, για όσα συνέβησαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Σαββάτου 8-2-2014, μεταξύ των ομάδων ΜΑΚ/ΝΙΚΟΣ Αμισιανών-ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ, συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 10-2-2014 και αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την ΑΠΟΒΟΛΗ από το πρωτάθλημα του υπαίτιου για τα επεισόδια σωματείου Α.Σ. ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ. Η Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει και θα σταθεί αμείλικτη σε κάθε μορφή βίας η οποία βλάπτει ή θα μπορούσε να βλάψει την ακεραιότητα των αγώνων και των διοργανώσεων που οργανώνει η Ένωση. Για όλα τα υπόλοιπα πειθαρχικά παραπτώματα του ανωτέρω σωματείου θα επιληφθούν τα θεσμοθετημένα όργανα που λειτουργούν στην Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ. Στην ίδια συνεδρίασή το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αποφάσισε την αποβολή του σωματείου ΑΡΗ Κεχροκάμπου από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος».

    One Response to “Την αποβολή του σωματείου Χελιδόνια αποφάσισε σήμερα Δευτέρα (10/2) το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας ως υπαίτιου για τα επεισόδια σε βάρος της διαιτησίας – Αποβλήθηκε και ο Άρης Κεχροκάμπου από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος”