Bookmarks

     

    Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα και με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματισμό του Κατσαρέ, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας υποδέχεται το Σάββατο (1/3) στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» τον ΟΦΗ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι κομβικό για το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα ο οποίος δικαιολογημένα «πονοκεφαλιάζει» από τον χρόνιο τραυματισμό του καλαθοσφαιριστή Κατσαρέ αλλά το σίγουρο είναι ότι ρυθμιστικό ρόλο στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ αναμένεται να παίξει η παρουσία των Καβαλιωτών φιλάθλων στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας.

     

    Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό της Καλαμίτσας

    Καθοριστικό πέρα για πέρα χαρακτηρίζεται το εντός έδρας παιχνίδι της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με τον ΟΦΗ στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και το σίγουρο είναι ότι το Σάββατο (1/3) στις 5 το απόγευμα όλοι οι δρόμοι θα πρέπει να οδηγούν στην Καλαμίτσα. Πρόκειται για μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, πρόκειται για ένα παιχνίδι κομβικό και μάλιστα καθοριστικής σημασίας με την ομάδα του Γιάννη Τζήμα να βλέπει μόνο μπροστά και στο μυαλό της να έχει μόνο την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Τζήμα στο www.kavalagoal.gr

    Ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης ΚαβάλαςΓιάννης Τζήμας μιλώντας στο www.kavalagoal.gr αναφέρθηκε στην πίστη που υπάρχει εντός των αποδυτηρίων της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, για νίκη στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, για την 17η αγωνιστική. Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τζήμας υπογράμμισε τα εξής:

    -«Είναι ένα ματς δεδομένα δύσκολο, απέναντι σε μία ομάδα η οποία μας είχε νικήσει στο παιχνίδι του 1ου γύρου κατά κράτος, με διαφορά και θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή μας να βγάλουμε ενέργεια, να παλέψουμε πάρα πολύ προκειμένου να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Έχουμε προπονηθεί την εβδομάδα που διανύουμε αρκετά σκληρά, δώσαμε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον ΚΑΟ Δράμας αλλά σίγουρα εκείνο το οποίο θέλω να επισημάνω είναι το γεγονός ότι δεν παύει να υπάρχει η στεναχώρια για το δεδομένο του Κατσαρέ ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνιο τραυματισμό. Ο καλαθοσφαιριστής είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να πηγαίνει από αγώνα σε αγώνα και το γεγονός αυτό μας δημιουργεί σοβαρά προβλήματα τόσο στις προπονήσεις όσο και γενικά στο ρυθμό της ομάδας».

     

    -Κύριε Τζήμα ποιο ρόλο μπορεί να παίξει ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας, στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου»;

    -«Νομίζω ότι ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας μπορεί να παίξει το σημαντικότερο ρόλο κατά τη διάρκεια του δύσκολου αγώνα με τον ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης είναι μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα η οποία ξέρει να ελέγχει το ρυθμό της, έχασε ως γνωστών στην παράταση στο Ψυχικό, έχασε στον πόντο το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος μας, θα πρέπει να μας δώσει δύναμη, ενέργεια και εμείς από τη πλευρά μας θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε υποχρεωτικά νέα παιδιά γιατί τους έχουμε ανάγκη, έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε. Μάλιστα πιστεύω ότι η παρουσία αλλά και η συμπαράσταση του κόσμου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θα παίξει καθοριστικό ρόλο με βάση την εξέλιξη του αγώνα με την ΑΕΚ αφού είμαστε στεναχωρημένοι και πικραμένοι γιατί πραγματικά η ομάδα μας στο ανασταλτικό κομμάτι έκανε θαύματα. Όμως είναι ένα ντέρμπι αλλά είναι κρίμα που το χάσαμε και το οποίο κρίθηκε σε ένα φάουλ, 10 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα το οποίο δεν έγινε ποτέ».

     

    Η 17η αγωνιστική για την Α2 κατηγορία

    Αναλυτικά τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν το Σάββατο (1/3) για την 17η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας είναι τα εξής:

    Ίκαροι Σερρών-Φιλαθλητικός

    Αρκαδικός-Ηρακλής Θεσ/νίκης

    Ερμής Λαγκαδά-Φίλιππος Βέροιας

    ΚΑΠ-ΑΕΚ

    Ένωση Καλαθοσφαίρισης-ΟΦΗ

    Ψυχικό-Παγκράτι

    Λαύριο-Κόροιβος Αμαλιάδας

     

    Η βαθμολογία

    1. ΑΕΚ 30

    2. Ψυχικό 28

    3. Κόροιβος Αμαλιάδας 28

    4. Ένωση Καλαθοσφαίρισης 27

    5. Ηρακλής 25

    6. Λαύριο 24

    7. Παγκράτι 24

    8. Αρκαδικός 23

    9. ΟΦΗ 23

    10. Φίλιππος Βέροιας 23

    11. Φιλαθλητικός 22

    12. Ίκαροι Σερρών 21

    13. Ερμής Λαγκαδά 20

    14. ΚΑΠ 17

     

     

    *** Το 6ο Γυμνάσιο Καβάλας και το 5ο Δημοτικό Καβάλας, επισκέφθηκαν την Πέμπτη (27/3) το πρωί, παίκτες και προπονητικό τήμ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Από πλευράς παικτών παραβρέθηκαν, οι Παπαρέγκας, Βελισσαρίου, Μπαναβάκης, Καλαϊντζίδης, Μαρμαρινός, ενώ από το προπονητικό τήμ, οι κ.κ. Γιάννης Τζήμας και Νίκος Πενταζίδης. Οι παίκτες έπαιξαν διπλό με τους μαθητές, μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και  προσκάλεσαν τα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου, να παρακολουθήσουν δωρεάν το παιχνίδι του Σαββάτου (1/3) με τον ΟΦΗ στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας.

    One Response to “Μονόδρομος για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης το Σάββατο (1/3) είναι η νίκη στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» κόντρα στον ΟΦΗ – Ο Γιάννης Τζήμας στο www.kavalagoal.gr: «Οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να μας δώσουν δύναμη και ενέργεια για να πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλουμε»”