Bookmarks

    Η ώρα του ενός από τους 5 εναπομείναντες «τελικούς» για τον Α.Ο.Κ. έχει φτάσει και την ερχόμενη Κυριακή (2/3) στις 3 το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο της Δράμας οι «Αργοναύτες» θέλουν να γράψουν ιστορία παίρνοντας τους τρεις βαθμούς κόντρα στην τοπική Δόξα. Είναι μία αναμέτρηση «ζωής ή θανάτου», ένα παιχνίδι δίχως αύριο, ένα «τρίποντο» σωτηρίας με το συγκρότημα του Μιχάλη Ιορδανίδη να μη βλέπει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης προκειμένου να παραμείνει ζωντανή μέχρι το τέλος στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία.

     

    Δυσκόλεψαν τα πράγματα μετά τη νίκη του Πιερικού

    Πέρα για πέρα καθοριστική κρίνεται η εκτός έδρας αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. στη Δράμα με την τοπική Δόξα και το σίγουρο είναι ότι μετά τη νίκη (1-0) του Πιερικού στο γήπεδό του επί του Βατανιακού, τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά για τις ομάδες που κυνηγάνε τη σωτηρία τους. Δυσκόλεψαν αρκετά το σίγουρο είναι και για τον Α.Ο.Κ. ο οποίος δε βλέπει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης έτσι ώστε η ομάδα του Μιχάλη Ιορδανίδη να κυνηγήσει μέχρι το τέλος τη σωτηρία της στη Football League.

     

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

    Ζήτημα «ζωής ή θανάτου» κρίνεται για τον Α.Ο.Κ. το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στη Δράμα με τον προπονητή Μιχάλη Ιορδανίδη σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό να έχει ολοκληρώσει τα πλάνα του σχετικά με την 11άδα η οποία θα αγωνιστεί μέσα στη Δράμα. Μάλιστα να τονιστεί ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής (28/2) προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής, στο οικογενειακό δίτερμα που πραγματοποιήθηκε. Σ’ αυτό ο ίδιος δοκίμασε κάποιους ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Μιχάλης Ιορδανίδης, δεν «άνοιξε τα χαρτιά του» σχετικά με την 11άδα του εκτός έδρας παιχνιδιού μέσα στη Δράμα. Βέβαια τα ευχάριστα για τον ίδιο έρχονται, από τις επιστροφές των Παντελή Ντουτσαρίδη, Θωμά Γκαρακλίδη, Πέδρο Άρτσε και Μάριο Ντομί, 4 ποδοσφαιριστές οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και θα δώσουν κανονικά το παρών τους, στη δύσκολη μάχη μέσα στη Δράμα. Από κει και πέρα οι μικροενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Θωμάς Γκαρακλίδης στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε μάλλον δεν ανησυχούν τον Μιχάλη Ιορδανίδη ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του και τον Αλέξανδρο Πόπτση που πλήρως αποθεραπεύτηκε. Η τελευταία προπόνηση της Καβάλας για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στη Δράμα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (1/3) και μετά την ολοκλήρωσή της ο Μιχάλης Ιορδανίδης θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

     

    Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ιορδανίδη

    Ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης έκανε δηλώσεις και αναφερόμενος στη σημαντικότητα της εκτός έδρας αναμέτρησης των «Αργοναυτών» με τη Δόξα, στη γειτονική Δράμα, ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

    -«Σίγουρα για μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, είναι ένα παιχνίδι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας, σε μία αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων ιστορικών οι οποίες αγωνίζονται για την παραμονή τους στην κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά και αυτό γιατί δουλέψαμε ολόκληρη την εβδομάδα σε πολύ καλούς ρυθμούς και το γεγονός ότι επανέρχονται 4 παίκτες που εξέτισαν την ποινή τους, συντελούν στο να αγωνιστούμε έτσι όπως ακριβώς πρέπει ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε μέσα στη Δράμα. Θέλουμε πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να δούμε με πιο αισιόδοξο μάτι τη συνέχεια η οποία θεωρώ ότι θα είναι καλύτερη για μας σε ότι έχει να κάνει με τη σωτηρία του Α.Ο.Κ.. Από κει και πέρα εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των ομάδων και των πόλεων που εκπροσωπούν».

     

    -Ο Μιχάλης Ιορδανίδης δύο 24ωρα μόλις πριν από το κρίσιμο και πολύ σημαντικό παιχνίδι της ομάδας του έστειλε το δικό του μήνυμα στους Καβαλιώτες φιλάθλους ζητώντας τη συμπαράστασή τους, στο παιχνίδι μέσα στη Δράμα. Χαρακτηριστικά ο ίδιος υπογράμμισε τα εξής:

    -«Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό τον κόσμο δίπλα μας. Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες μας να αγωνίζονται σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και να ξέρουν ότι οι φίλαθλοι είναι στο πλευρό τους προκειμένου να αντλούν δύναμη από αυτούς αλλά και κουράγιο για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα. Έτσι λοιπόν θέλουμε τους Καβαλιώτες φιλάθλους δίπλα μας, από το πρώτο μέχρι και το 90ο λεπτό όπως έγινε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Γιαννιτσά, χρειαζόμαστε όλοι τη συμπαράστασή τους έτσι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε μέσα στη Δράμα και στο τέλος όλοι μαζί να το πανηγυρίσουμε».

    Comments are closed.