Bookmarks

     

    «Έχει χάσει τον ύπνο του» τις τελευταίες ημέρες ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης από τα χίλια μύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «Αργοναύτες» για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό στάδιο με την Νίκη Βόλου την ερχόμενη Κυριακή (23/2) στις 3 το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Να σημειωθεί ότι τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ.  έχουν τεθεί νοκ άουτ, λόγω του ότι συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες ενώ άλλοι 2 ποδοσφαιριστές και μάλιστατου βασικού κορμού της ομάδας, είναι τραυματίες και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

     

    «Βουνό» για τον Μιχάλη Ιορδανίδη οι πολλές

    απουσίες και το δύσκολο πρόγραμμα

    Σε αγωνιστικό επίπεδο με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (18/2) στο γήπεδο του Χαλκερού δόθηκε συνέχεια στο πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει του εκτός έδρας δύσκολου αγώνα την ερχόμενη Κυριακή (23/2) στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου με αντίπαλο την Νίκη Βόλου. Πρόκειται για το πρώτο εκ των δύο συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων που θα δώσουν οι «Αργοναύτες», στο πρόγραμμα «βουνό» που θα ακολουθήσει, τις επόμενες 6 αγωνιστικές μέχρι που να πέσει η «καρό σημαία» του φετινού πρωταθλήματος της Football League. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα δύσκολο με τους «Αργοναύτες» να καλούνται να δώσουν τα 4 από τα 6 παιχνίδια που απομένουν μακριά από το γήπεδό τους και τα υπόλοιπα 2 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Πιο συγκεκριμένα ο Α.Ο.Κ. για την 21η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League θα ταξιδέψει στο Βόλο για να αγωνιστεί κόντρα στην τοπική Νίκη ενώ μία εβδομάδα αργότερα, ακολουθεί ένα ακόμα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι αυτό στη Δράμα με την τοπική Δόξα. Για την 23η αγωνιστική ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα υποδεχθεί τον Τύρναβο και ακολούθως θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για να αγωνιστεί με την Κασσιόπη. Την προτελευταία-25η αγωνιστική ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ οι υποχρεώσεις των «Αργοναυτών» στο φετινό πρωτάθλημα της Football League ολοκληρώνονται με την εκτός έδρας αναμέτρηση στο γήπεδο του Αιγινιακού κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. σε αγωνιστικό επίπεδο τα χίλια μύρια προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Νίκη Βόλου τον κάνουν στην κυριολεξία να έχει χάσει τον ύπνο του αφού ο «κίτρινος πυρετός» που χτύπησε 4 ποδοσφαιριστές δεν αφήνουν τον ίδιο αλλά και τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ Καβάλα κανένα απολύτως περιθώριο εφησυχασμού. Ο αρχηγός της Καβάλας Παντελής Ντουτσαρίδης που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες θα εκτίσει τις 2 αγωνιστικές της τιμωρίας του, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Τύρναβο. Από κει και πέρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο δε θα ταξιδέψουν οι Θωμάς Γκαρακλίδης, Πέδρο Άρτσε και Μάριος Ντομί, 3 ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν από 4 κίτρινες κάρτες ο καθένας και στο παιχνίδι του Βόλου θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας τους. Και χωρίς να φτάνουν αυτά για τον Μιχάλη Ιορδανίδη οι «πονοκέφαλοί» του γίνονται ακόμη μεγαλύτεροι λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Αλέξης Πόπτσης και Δημήτρης Χόρτσας. Οι συγκεκριμένοι δύο παίκτες ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, η τραυματική τους κατάσταση παρουσιάζει σταθερότητα αλλά πολύ δύσκολα θα προλάβουν να αποθεραπευτούν, ώστε να τεθούν στη διάθεση του Μιχάλη Ιορδανίδη για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

     

    Την Τετάρτη (19/2) το φιλικό με το Βυζάντιο

    Εξάλλου με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το φιλικό παιχνίδι που έχει προγραμματίσει να δώσει ο Α.Ο.Κ. την Τετάρτη (19/2) στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Το συγκεκριμένο φιλικό θα έχει ελεύθερη γενική είσοδο και από την πλευρά του ο Μιχάλης Ιορδανίδης αναμένεται να δει σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του λίγα 24ωρα πριν το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι, στο Βόλο με την τοπική Νίκη.

     

    Συνάντηση προπονητών και αρχηγών
    ομάδων της Football League

    Τα όσα διαδραματίστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Football League και ειδικότερα στα Μέγαρα και την Πάτρα θορύβησαν την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας. Για αυτό και η Football League εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το οποίο καταδίκασε κάθε μορφή βίας. Παράλληλα προανήγγειλε τη συνάντηση των αρχηγών και των προπονητών όλων των ομάδων που θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Διοργανώτριας, παρουσία του ΠΣΑΠ προκειμένου να συζητηθούν διάφορα θέματα που απασχολούν τον χώρο. Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη συνάντηση το παρών τους από πλευράς της ΠΑΕ Καβάλα θα δώσουν ο προπονητής των «Αργοναυτών» Μιχάλης Ιορδανίδης καθώς επίσης και ο αρχηγός της ομάδας Παντελής Ντουτσαρίδης. Η ανακοίνωση:

    -«Η FOOTBALL LEAGUE καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας, από όπου κι αν αυτή προέρχεται, στους αθλητικούς χώρους. Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά είναι αντίθετη με το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι.

    Την επόμενη Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία της Διοργανώτριας, παρουσία του ΠΣΑΠ, με τους αρχηγούς και τους προπονητές των ομάδων προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα που απασχολούν τον χώρο».

     

    Με την Καρδίτσα το Σάββατο (22/2)  οι νέοι της ΠΑΕ Καβάλα

    Για το πρωτάθλημα νέων του 2ου ομίλου της Football League η ομάδα νέων της ΠΑΕ Καβάλα το ερχόμενο Σάββατο (22/2) στις 3 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Μία αναμέτρηση η οποία ανήκει στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Football League και στόχος για το συγκρότημα του Σάκη Τσιρονίδη είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

    Comments are closed.