Bookmarks

     

    Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α’ αγωνιστικής κατηγορίας κλειστού χώρου 2Χ18μ. ατομικού, ομαδικού και μικτού ομαδικού Ολυμπιακού Γύρου ηλικιακής κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών ολυμπιακού & σύνθετου τόξου πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα «Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ – Sports Hall» και ο παρών ήταν ο καβαλιώτης τοξοβόλος του Σκ.Ο.Α.Α.Π.Θ. Στέφανος Τσερκέζης.

     

    Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και συμπαίκτες τους Αλέξανδρο Καραγεωργίου και Μιχάλη Παπαβασιλείου και αντίπαλο στον τελικό τον Α.Τ.Ο. Φιλοκτήτης. Προκρίθηκε παράλληλα στον 2ο γύρο του ατομικού του Ολυμπιακού τόξου ως τρίτος με 561 αλλά κατέκτησε την 5η θέση στην κατάταξη. Αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον Θανάση Μπέλλο του Τοξευτικού Ομίλου «Δωριεύς» με 4-6, ο οποίος τελικά κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο.

    Ο Στέφανος Τσερκέζης με επιστολή που απέστειλε στη σελίδα Kavala-sports.gr είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι τον βοήθησαν ώστε να λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αναφέρονται σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Βαγγέλη Παππά (υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας) και τον συνδυασμό του «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» (Κ.Α.Π.) που στήριξε εξ ολοκλήρου την προσπάθεια μου για τη συμμετοχή μου στους αγώνες, καθώς και τον κ. Χρήστο Παλτζόγλου (υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο) και την κ. Έλσα Βακιρτζή (δημοτική σύμβουλος) που με την ευαισθησία στα αθλητικά ιδεώδη και την άμεση κινητοποίηση τους συνετέλεσαν όλοι μαζί στην συνέχιση της αθλητικής μου πορείας».

     

    Comments are closed.