Bookmarks

    Παιχνίδι μιας χρονιάς χαρακτηρίζεται το εκτός έδρας ματς μέσα στη Δράμα για τον Α.Ο.Κ. ο οποίος παίζει μία ολόκληρη κατηγορία, την ερχόμενη Κυριακή μέσα στη Δράμα με αντίπαλο τη Δόξα για την 22η αγωνιστική της Football League. Η προετοιμασία των «Αργοναυτών» εξελίσσεται ομαλά με τον προπονητή Μιχάλη Ιορδανίδη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκδρομές των «Γαλάζιων Αργοναυτών» και της Λέσχης για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Δράμας.

     

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των «Αργοναυτών»

    Σε αγωνιστικό επίπεδο σε εξέλιξη βρίσκεται από την προηγούμενη Τετάρτη (26/2) το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» με το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή της Καβάλας Μιχάλη Ιορδανίδη να πέφτει κυρίως σε θέματα ψυχολογίας καθώς και σε θέματα τακτικής. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι ο Καβαλιώτης προπονητής δεν αντιμετωπίζει σχεδόν κανένα πρόβλημα σε αγωνιστικό επίπεδο και αυτό γιατί κάποιοι παίκτες οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα με κάρτες τα ξεπέρασαν αφού εξέτισαν τις ποινές τους ενώ κάποιοι άλλοι που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών τα έχουν ξεπεράσει και μάλιστα πλήρως. Σε ότι έχει να κάνει με το ποινολόγιο της ομάδας να τονίσουμε ότι αυτό είναι «λευκό» αφού στη διάθεση του προπονητή Μιχάλη Ιορδανίδη για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στη Δράμα μπορεί να υπολογίζει ο ίδιος στις υπηρεσίες των Παντελή Ντουτσαρίδη, Θωμά Γκαρακλίδη, Πέδρο Άρτσε και Μάριο Ντομί. Βέβαια ο Παντελής Ντουτσαρίδης να σημειώσουμε ότι έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και τη δεύτερη ποινή της τιμωρίας του θα την εκτίσει στο εντός έδρας παιχνίδι για την 23η αγωνιστική με αντίπαλο τον Τύρναβο στο «Ανθή Καραγιάννη». Από κει και πέρα ο Μιχάλης Ιορδανίδης δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα και το γεγονός αυτό αναμένεται να τον βοηθήσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό προκειμένου να σχεδιάσει τα πλάνα του όσο καλύτερα γίνεται για την 11άδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Δράμας. Και αυτό γιατί ο Αλέξανδρος Πόπτσης που αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα έχει ξεπεράσει και έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή (28/2) με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και περιλαμβάνει οικογενειακό δίτερμα.

     

    Προετοιμασίες από τον ΣΦΑΟΚ και τη Λέσχη Φιλάθλων

    Την ίδια ώρα και ενώ η προετοιμασία των «Αργοναυτών» βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο εν όψει του αγώνα με τη Δόξα Δράμας, έντονη είναι η κινητοποίηση που υπάρχει στις τάξεις των Καβαλιωτών φιλάθλων για όσο το δυνατόν μαζικότερη μετακίνηση στο γήπεδο της Δόξας. Ήδη σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκδρομές τόσο του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όσο και της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας μετά την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Καβάλα να βάλει δωρεάν λεωφορεία για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Τουλάχιστον δύο λεωφορεία θα μετακινηθούν οργανωμένα ενώ δεκάδες Καβαλιώτες φίλαθλοι θα μετακινηθούν με τα επιβατικά τους αυτοκίνητα για την πόλη της Δράμας. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι όλοι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι που θα δώσουν το παρών τους στο δημοτικό γήπεδο της Δράμας θα φιλοξενηθούν στην θύρα 1.

    Comments are closed.