Bookmarks

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εν όψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα που θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο (15/2) το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας. Μία αναμέτρηση η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και ανήκει στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

     

    Η αναμέτρηση παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στόχος της Καβαλιώτικης ΚΑΕ μετά την ήττα που γνώρισε στο Ιβανώφειο από τον Ηρακλή με (69-66), είναι η επιστροφή στις νίκες και στην κατάκτηση ενός ακόμη ροζ φύλλου αγώνα. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του τελικού του κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη έδωσε τη δυνατότητα στο συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα προκειμένου να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ενώ ταυτόχρονα παρείχε τη δυνατότητα σε κάποιους που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών προκειμένου να αποθεραπευτούν και να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας.


    Φιλικό της Ένωσης με τους Μαχητές Πεύκων

    Την ίδια ώρα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας την Τετάρτη (12/2) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με αντίπαλο τους Μαχητές Πεύκων. Μία φιλική αναμέτρηση η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα ενώ η είσοδος για τους Καβαλιώτες φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

     

    Με τη συμπαράσταση του κόσμου θέλει τη νίκη η Ένωση

    Κρίσιμο πέρα για πέρα από πολλές πλευρές χαρακτηρίζεται το παιχνίδι που θα δώσει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας το Σάββατο (15/2) στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας. Ένα παιχνίδι το οποίο σε καμία περίπτωση δε θεωρείται εύκολο για την ομάδα του Γιάννη Τζήμα και αυτό γιατί ο Φίλιππος Βέροιας είναι μία ομάδα «σκληρό καρύδι» και στο κλειστό της Καλαμίτσας θα επιδιώξει να προσθέσει στο ενεργητικό της ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να παίξουν το δικό τους πρωταγωνιστικό ρόλο. Πιο συγκεκριμένα αναμένεται να γεμίσουν εκ νέου τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας και με τη δυναμική τους παρουσία, θα πρέπει να δώσουν δύναμη αλλά και ώθηση στους παίκτες του Γιάννη Τζήμα προκειμένου η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

    10 Responses to “Σε εξέλιξη η προετοιμασία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης εν όψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα το Σάββατο (15/2) με το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» να υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας”