Bookmarks

    Με μισή ομάδα θα κατέβει για να αγωνιστεί ο Α.Ο.Κ. στον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή (23/2) για την 21η αγωνιστική ημέρα του 2ου ομίλου της Football League και τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό, είναι «χίλια μύρια». Προβλήματα τα οποία προέρχονται από το γεγονός ότι τουλάχιστον 6 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο βασικό κορμό των «Αργοναυτών» δε θα μπορέσουν να αγωνιστούν, είτε λόγω του ότι είναι τιμωρημένοι είτε λόγω του ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

     

    Αποδεκατισμένος ο Α.Ο.Κ. θα παίξει με τη Νίκη Βόλου

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Κ. στο Πανθεσσαλικό με τη Νίκη Βόλου είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. θα κληθεί να αγωνιστεί αποδεκατισμένος από τα πολλά και σοβαρά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Ιορδανίδης και οι λέξεις «λαβωμένος» μάλλον χαρακτηρίζει με επιείκεια την κατάσταση που επικρατεί στην Καβαλιώτικη ΠΑΕ. Και αυτό γιατί 6 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές των «Αργοναυτών» δε θα ταξιδέψουν στο Πανθεσσαλικό στάδιο είτε λόγω του ότι έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες είτε λόγω του ότι είναι τραυματίες και δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Έτσι το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει τον προπονητή της Καβάλας Μιχάλη Ιορδανίδη στο να «χάσει τον ύπνο» του τις τελευταίες ημέρες αναζητώντας απεγνωσμένα λύσεις για την 11άδα η οποία θα αγωνιστεί κόντρα στη Νίκη Βόλου.

     

    Σε εξέλιξη η προετοιμασία των «Αργοναυτών»

    Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Καβάλας για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Πανθεσσαλικού σταδίου με τη Νίκη Βόλου και με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση σήμερα Πέμπτη (20/2) στο γήπεδο του Χαλκερού, δόθηκε συνέχεια με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής, από τον προπονητή Μιχάλη Ιορδανίδη και τους συνεργάτες του. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι οι επιλογές του Μιχάλη Ιορδανίδη είναι ελάχιστες με βάση τα προβλήματα που υπάρχουν στον Α.Ο.Κ. και δεν είναι υπερβολή αν αναφέρουμε ότι οι «Αργοναύτες» στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου θα αγωνιστούν με 11άδα ανάγκης. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου δε θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Πέδρο Άρτσε, Θωμάς Γκαρακλίδης και Μάριος Ντομί που συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες και από την ΠΑΕ Καβάλα δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας τους στο συγκεκριμένο ματς. Ο αρχηγός της Καβάλας Παντελής Ντουτσαρίδης συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του θα τις εκτίσει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και στο εντός έδρας ματς της 23ης αγωνιστικής με τον Τύρναβο στο «Ανθή Καραγιάννη». Τα προβλήματα των τραυματισμών είναι γνωστά με τον Μιχάλη Ιορδανίδη να μην υπολογίζει στους τραυματίες Αλέξανδρο Πόπτση και Δημήτρη Χόρτσα οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

     

    Χρήσιμα συμπεράσματα για τον Μιχάλη Ιορδανίδη

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης είχε τη δυνατότητα να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Α.Ο.Κ. το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης (19/2) στο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Στο συγκεκριμένο φιλικό ο ίδιος δοκίμασε κάποια σχήματα, είδε κάποιους παίκτες να αγωνίζονται σε συγκεκριμένες θέσεις και σίγουρα τα συμπεράσματα που έβγαλε αναμένεται να τον βοηθήσουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό, στο σχεδιασμό των πλάνων του για την 11άδα του Α.Ο.Κ. η οποία θα ξεκινήσει στο Πανθεσσαλικό με τη Νίκη Βόλου.

    One Response to “Με μισή ομάδα και με 11άδα ανάγκης θα αγωνιστεί ο Α.Ο.Κ. την Κυριακή (23/2) στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τη Νίκη Βόλου – Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ντουτσαρίδης, Γκαρακλίδης, Άρτσε και Ντομί και οι τραυματίες Πόπτσης και Χόρτσας”