Bookmarks

    Η πικρία είναι αυτή η οποία έμεινε στις τάξεις της ΠΑΕ Καβάλα, και σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος μετά την ολοκλήρωση της εκτός έδρας αναμέτρησης, κυρίως δε της ήττας των «Αργοναυτών» (1-0) την προηγούμενη Κυριακή (9/2) στα Γιαννιτσά κόντρα στην τοπική Αναγέννηση. Μία πικρία δικαιολογημένη γιατί το συγκρότημα της Καβάλας παρά το γεγονός ότι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο κυρίως στην επανάληψη δεν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας ο οποίος θα ήταν υπερπολύτιμος στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται για παραμονή στην κατηγορία.

     

    Ο Α.Ο.Κ. δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των Γιαννιτσών και η δικαιολογημένη πικρία που υπάρχει από την καλή εμφάνιση μετριάστηκε από την ισοπαλία την οποία παραχώρησε στο γήπεδό του ο Πιερικός (1-1) με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι εντός των αποδυτηρίων της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά θα πρέπει να υπάρξει άμεσα ανασύνταξη των δυνάμεων και αυτό γιατί ακολουθεί την ερχόμενη Παρασκευή (14/2) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ένας πραγματικά μεγάλος τελικός για την ομάδα του Μιχάλη Ιορδανίδη. Ένας τελικός που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα με αντίπαλο τον Βατανιακό για την 20η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League.

     

    Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τον Βατανιακό

    Σε αγωνιστικό επίπεδο με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση που περιελάμβανε χαλάρωμα ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα (10/2) η προετοιμασία της Καβάλας για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βατανιακό. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ως βασικοί στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών πραγματοποίησαν χαλάρωμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Η προετοιμασία της Καβάλας για το παιχνίδι με τον Βατανιακό ουσιαστικά θα ξεκινήσει με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση την Τρίτη (11/2) η οποία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Χαλκερού.

     

    Χίλια μύρια τα προβλήματα για τον Μιχάλη Ιορδανίδη

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Βατανιακό είναι πολλά και αυτά προκαλούνται είτε λόγω της απουσίας ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμών που αντιμετωπίζουν είτε λόγω του ότι είναι τιμωρημένοι. Άραγε από πού θα πρέπει να ξεκινήσει κάποιος και που να τελειώσει. Και αυτό γιατί οι Δημήτρης Χόρτσας και Αλέξανδρος Πόπτσης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, συνεχίζουν να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Βατανιακό θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Από κει και πέρα στου «γκρουπ» των τιμωρημένων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. είναι οι δύο πλάγιοι αμυντικοί των «Αργοναυτών» Γιάννης Καζαντζίδης όσο και ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος. Πιο συγκεκριμένα ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος στο παιχνίδι με τον Βατανιακό θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του αφού έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες ενώ ο Γιάννης Καζαντζίδης στο συγκεκριμένο παιχνίδι που τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Πιερικό και αυτός θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. από κει και πέρα οι κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν δύο ποδοσφαιριστές της Καβάλας στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών αποδείχθηκαν καθοριστικές. Διότι η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο αρχηγός Παντελής Ντουτσαρίδης ήταν η 7η ενώ η κίτρινη κάρτα στον Θωμά Γκαρακλίδη ήταν η 4η. Κατά συνέπεια οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες θα πρέπει να εκτίσουν τις ποινές της τιμωρίας τους μέσα στην επόμενη 4άδα των αγώνων που θα δώσει ο Α.Ο.Κ., κάτι το οποίο θα αποφασιστεί από την ΠΑΕ Καβάλα τις επόμενες ημέρες. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι στα πλάνα του προπονητή Μιχάλη Ιορδανίδη για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βατανιακό υπολογίζεται ο Γιώργος Βαλεριάνος που εξέτισε την μία αγωνιστική στο ματς με τα Γιαννιτσά που είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες όπως επίσης και οι Μάριος Ντομί και Πέδρο Άρτσε οι οποίοι την μία αγωνιστική της τιμωρίας τους (4 κίτρινες κάρτες) θα την εκτίσουν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο Γιώργος Αλεξανδρής ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Καβάλα έχει ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής του κατάστασης προκειμένου σταδιακά να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Α.Ο.Κ..

    Comments are closed.