Bookmarks

    Γκολ και θέαμα προσέφερε ο Α.Ο.Κ. στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε σήμερα Τετάρτη (19/2) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με τους παίκτες του Μιχάλη Ιορδανίδη να παρουσιάζονται ορεξάτοι και να φτάνουν δίκαια στην επικράτηση με σκορ (3-1). Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι τέσσερα μόλις 24ωρα πριν από το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στον Βόλο με την τοπική Νίκη, με τον προπονητή Μιχάλη Ιορδανίδη να δοκιμάζει κάποια σχήματα λόγω των πολλών και σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, είτε λόγω καρτών είτε και λόγω τραυματισμών ποδοσφαιριστών.

     

    Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, και τα οποία θα τον βοηθήσουν, μετά το νικηφόρο (3-1) επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, προκειμένου να σχεδιάσει τα πλάνα του όσο καλύτερα γίνεται για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής στο Πανθεσσαλικό με τη Νίκη Βόλου. Οι παίκτες του Μιχάλη Ιορδανίδη παρουσιάστηκαν ορεξάτοι στο φιλικό με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και το γεγονός ότι αγωνίστηκαν χωρίς άγχος τους βοήθησε να «ξεδιπλώσουν» τις αρετές τους απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως είναι το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Ιορδανίδης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. αλλά και ορισμένους ταλαντούχους παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στην ομάδα νέων της Καβαλιώτικης ΠΑΕ ενώ στο φιλικό δε χρησιμοποιήθηκαν οι τραυματίες Αλέξανδρος Πόπτσης και Δημήτρης Χόρτσας. Βέβαια και από την πλευρά του ο προπονητής του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος Στέλιος Κατρακυλάκης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, δοκίμασε κάποια σχήματα και σε γενικές γραμμές θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

     

    Το χρονικό του αγώνα

    Η πρώτη αξιόλογη επίσκεψη των παικτών της Καβάλας στην εστία του Βυζαντίου συνοδεύτηκε με την επίτευξη του πρώτου τέρματος για τους γηπεδούχους, στο 24΄. Σε μία φάση διαρκείας με τα σουτ των Καζαντζίδη και Καπνίδη να εξουδετερώνονται αρχικά από τον τερματοφύλακα Καραβέλη και στη συνέχεια από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων, στην εξέλιξη της φάσης κάτοχος της μπάλας έγινε ο Καζαντζίδης ο οποίος με ένα ευθύβολο σουτ έγραψε το (0-1). Στο 26΄ είχαμε το δυνατό σουτ του Καρλόπουλου να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κοκκινοχώματος και στο 39΄ μετά την απευθείας εκτέλεση του φάουλ από τον Σκονίδη, με εκπληκτικό τρόπο ο Γιαννίκογλου απομάκρυνε την μπάλα ενώ στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 40΄ ο Α.Ο.Κ. «ζευγάρωσε» τα τέρματά του όταν ο Μαυρίδης έστειλε την μπάλα με δυνατό σουτ, αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι του Βυζαντίου και στη συνέχεια στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για να γράψει το (2-0). Στο 41΄ ο Γεωργαντέλης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στα καρέ της Καβάλας και από κοντά με κεφαλιά διαμόρφωσε το (2-1). Στο 68΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα ακόμη γκολ. Από τα δεξιά ο Μπλιος έπιασε δυνατό σουτ, ακολούθησε η ασθενής επέμβαση του γκολκίπερ Βογιατζή και στην εξέλιξη της φάσης από κοντά ο Πάλλας δε δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό σκορ (3-1). Ο Α.Ο.Κ. θα μπορούσε να έχει πετύχει ένα ακόμη γκολ αλλά στη φάση του 80΄ στάθηκε άτυχος όταν το σουτ του Σουαΐμπ σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοκκινοχώματος.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Πολύ καλός στα σφυρίγματά του ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Θανάσης Βερνέζης με βοηθούς του τους κ.κ. Μ. Μπουρδούμπα και Π. Δαργινίδη. Μπροστά στην παραπάνω διαιτητική τριάδα οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Καβάλα (Μιχάλης Ιορδανίδης): Γιαννίκογλου, Ιωαννίδης, Καπνίδης, Καζαντζίδης, Καρλόπουλος, Κουρέλας, Μαυρίδης, Παπαδόπουλος, Παπαργυρίου, Βαλεριάνος, Ρεβυθόπουλος.

    Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Τιγγιρίδης, Πάλλας, Σουαΐμπ, Χρυσαλίδης, Δεληγιάννης, Γκαρακλίδης, Δρίτας, Μπλιος, Κυγάης, Ντουτσαρίδης, Άρτσε.

     

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Στέλιος Κατρακυλάκης): Καραβέλης, Γιοργαντέλης, Ζαγοριανός, Κωνσταντινίδης, Λόλης, Μπατάκογλου, Ντινόπουλος, Σκονίδης, Τσίλογλου, Τσορμπατζής, Χρ. Φωτόπουλος.

    Επαιξαν και οι: Βογιατζής, Ζαρωτιάδης, Κανέλλας, Κωνσταντίνου, Παντελίδης, Περίσνακα, Θ. Φωτόπουλος.

     

    Ο Ι. Σωσώνης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ. στον Βόλο

    Ο διαιτητής Ιωάννης Σωσώνης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής την ερχόμενη Κυριακή (23/2) στις 3 το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου μεταξύ της τοπικής Νίκης και του Α.Ο.Κ.. Βοηθοί του στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι οι Ανέστης Δουδούμης και Χρήστος Δοσκόρης από την ίδια Ένωση με 4ο διαιτητή αγώνα τον Γεώργιο Μιχαηλίδη της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και παρατηρητή αγώνα τον Συμεών Σπύρου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

    One Response to “Γκολ και καλό θέαμα προσέφερε σήμερα Τετάρτη (19/2) στο «Ανθή Καραγιάννη» ο Α.Ο.Κ. που δίκαια επικράτησε στο φιλικό του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με σκορ (3-1)”