Bookmarks

     

    Στις 23 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί η ψηφοφορία η οποία διεξάγεται για την ανάδειξη του καλύτερου παράγοντα, ποδοσφαιριστή, διαιτητή και προπονητή της ποδοσφαιρικής περιόδου 2012-13 με τις βραβεύσεις να πραγματοποιούνται την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας για την καθιερωμένη κοπή της πίτας. Μία εκδήλωση η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο κέντρο διασκέδασης «Μιχάλης» στο Περιγιάλι της Καβάλας ενώ οι βραβεύσεις θα γίνουν από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) Γιώργο Σαρρή ο οποίος θα δώσει το παρών του στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

     

    Περισσότερες πληροφορίες γύρω από αυτό το θέμα αλλά και γενικότερα για τις τελευταίες δραστηριότητες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνονται γνωστές μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από τη διοργανώτρια αρχή και αναλυτικά το περιεχόμενό του είναι το εξής:

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Το διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας καλεί όλους τους παράγοντες των σωματείων της, τους ποδοσφαιριστές της, τους διαιτητές της, εν ενεργεία και μη, τους προπονητές της, αλλά και όλους τους φιλάθλους του νομού μας, να τιμήσουν με την παρουσία τους την καθιερωμένη κοπή πίτας, των σωματείων, των διαιτητών και των προπονητών Καβάλας που θα γίνει στο κέντρο διασκέδασης «Μιχάλης» στο περιγιάλι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014. Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο καλύτερος παράγοντας, ποδοσφαιριστής, διαιτητής και προπονητής της ποδοσφαιρικής περιόδου 2012-2013 από τα σωματεία των τοπικών κατηγοριών, που θα αναδειχθεί μετά από ψηφοφορία όλων όσων επιθυμούν να ψηφίσουν στις ιστοσελίδες «Καβάλα πάμε γήπεδο» και «Καβάλα Σπορτς». Η ψηφοφορία θα τελειώσει στις 23 Ιανουαρίου 2014 και τις βραβεύσεις θα κάνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η είσοδος τιμάται δέκα (10)€ και περιλαμβάνει φαγητό και ποτό.

     

    2. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ελπίς Κρυονερίου-Φρίξος Ελευθ/λης θα διεξαχθεί την Κυριακή 12-1-2014και ώρα 11.π.μ.

     

    3. Αλλάζει η ώρα έναρξης των παρακάτω αγώνων:

    Αετός Ερατεινού-Φάρος Μαριών ώρα 14.00

    Αναγ. Λιμεναρίων –Ηρακλής Καβάλας ώρα 12.00

    Άρης Κεχροκάμπου-Άρης Πρίνου ώρα 12.30

    Α.Ε. Καβάλας –Θεαγένης Θάσου ώρα 13.45

    Αίας Παναγίας-Μαίανδρος Γέροντα ώρα 12.00

     

    4. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Πανιώνιος Ξεριάς-ΑΟ Φίλιπποι Καβάλας θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 15.00.

     

    5. Ο αναβληθείς αγώνας ΑΕ Πιερέων-Δόξα Λυδίας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Ιανουάριου 2014 και ώρα 15.00.

     

    6. Τα σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά (Κ11) που θα γίνει στη Χρυσούπολη στις 26 Ιανουαρίου 2014 είναι τα παρακάτω. Ναζιανζός Ν. Καρβάλης, Άρης Ζυγού, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Α.Ε. Καβάλας Α’ ΠΑΟ Καβάλας, Α.Ε. Καβάλας Β’ Νέστος Α’, Π.Ο. Κεραμωτής Νέστος Β και Θεαγένης Θάσου.

     

    Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως ακολούθως:

    ΩΡΑ 11.00 ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν.ΚΑΡΒΑΛΗΣ-ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ (Α)

    ΩΡΑ 11.00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ-ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ Α (Β)

    ΩΡΑ 11.00 ΠΟ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ-ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Α’ (Γ)

    ΩΡΑ 12.00 ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Β’-ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ (Δ)

    ΩΡΑ 12.00 ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ Β-ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ (Ε)

    ΩΡΑ 13.00 ΝΙΚΗΤΗΣ (Α) – ΝΙΚΗΤΗΣ (Β)

    ΩΡΑ 13.00 ΝΙΚΗΤΗΣ (Γ)-ΚΛΗΡΩΣΗ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ (Α-Β-Γ)

    ΩΡΑ 14.00 ΝΙΚΗΤΗΣ (Δ) – ΝΙΚΗΤΗΣ (Ε)

    ΩΡΑ 14.00 ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ (Δ)-  ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ (Ε)

    ΩΡΑ 14.00 ΗΤΤΗΜ (Α-Β-Γ)-ΗΤΤΗΜ (Α-Β-Γ)

     

    Όροι διεξαγωγής τουρνουά (Κ11)

    Διάσταση γηπέδου: διαστάσεων  35Χ55 .

    Διάσταση εστιών: 3Χ2 μέτρα.

    Διάρκεια αγώνα: 50 λεπτών (2 ημίχρονα των 25’ έκαστο).

    Αριθμός ποδοσφαιριστών:  (8) εναντίον (8).

    Αντικατάσταση ποδοσφαιριστών μία μόνο φορά.

    Αράουτ  με τα χέρια.

    Χτύπημα πέναλτυς: από απόσταση (9) μέτρων

    Χτύπημα κόρνερ: από τη γωνία του γηπέδου

    Οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται με πιστοποιητικό γέννησης που φέρει φωτογραφία ταυτοπροσωπίας καθώς και καταστάσεις υγείας.

    Ηλικία ποδοσφαιριστών: γεννημένοι μετά την 1-1-2003.

     

    7. Τιμωρήθηκε ο παράγοντας του σωματείου Μ.Α Αντιφιλίππων κ. Χαρατσίδης Α με αποκλεισμό εισόδου του από τους αγωνιστικούς χώρους για τρεις (3) μήνες, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Βρασίδας Ν.Περάμου-ΜΑ Αντιφιλίππων. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 13-1-2014.

    8. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 14-1-2014 και ώρα 6.30μ.μ. στα γραφεία της ένωσης το Δ.Σ. του σωματείου Α.Ο. Ποταμιάς για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Α.Ο. Ποταμιάς-Άρης Ζυγού.

     

    9. Καλούνται σε απολογία την Πέμπτη 16-1-2014 και ώρα 6.30.μ.μ. στα γραφεία της ένωσης το Δ.Σ. του σωματείου Κεραυνός Πέρνης καθώς και ο ποδοσφαιριστής του ιδίου σωματείου κ. Σιαματάς Θ. για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Θεαγένης Θάσου-Κεραυνός Πέρνης.

     

    10. Τιμωρήθηκε ο τεχνικός σύμβουλος του σωματείου Φάρου Μαριών κ. Τσώμος Γ. με αποκλεισμό εισόδου του από τους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Φάρος Μαριών-Πανιώνιος Ξεριάς. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 13-1-2014.

     

    11. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Μιχάλης Ν. Αετός Ορφανού 3 αγωνιστικές

    Σαραντίδης Φ. Ποντιακός Ποντολιβάδου 3 αγωνιστικές

    Παπαδόπουλος Π. Καβάλα 2004 1 αγωνιστική

    Κυριατζής Π. Αναγέννηση Λιμεναρίων 1 αγωνιστική

    Παπαδόπουλος Ι. ΜΑ Φιλίππων 2 αγωνιστικές

    Τσαλκατίδη Χ. Ν.ΜΑ Ορφανίου 1 αγωνιστική

    Μαλανδρής Ε. Φάρος Μαριών 3 αγωνιστικές».

    One Response to “Την Παρασκευή (31/1) η Ε.Π.Σ. Καβάλας κόβει την πίτα της και θα γίνουν οι βραβεύσεις των καλύτερων της χρονιάς που έφυγε από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Γιώργο Σαρρή”