Bookmarks

     

    Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά, μετά την αλλαγή ημερομηνίας που προέκυψε, η κλήρωση των αγώνων ανόδου και υποβιβασμού, των 2 ομίλων που θα συγκροτηθούν για το πρωτάθλημα της League της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Να τονιστεί ότι αρχικά η κλήρωση είχε προσδιοριστεί από τη διοργανώτρια αρχή να πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου αλλά με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της τοπικής Ένωσης έκανε γνωστό πως η συγκεκριμένη κλήρωση θα γίνει τελικά την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της.

     

    Το γκρουπ ανόδου

    Στο γκρουπ ανόδου για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία θα λάβουν μέρος συνολικά 6 ομάδες, οι 3 πρώτες από τον κάθε όμιλο. Πιο συγκεκριμένα από τον 1ο όμιλο θα συμμετάσχουν ο Κεραυνός Πέρνης, ο Ηρακλής Καβάλας και η Α.Ε. Καβάλας ενώ από τον 2ο όμιλο ο Βρασίδας Νέας Περάμου, η Α.Ε. Πιερέων και ο Αετός Ορφανού.

     

    Δύο γκρουπ υποβιβασμού

    Σε ότι έχει να κάνει με τα γκρουπ του υποβιβασμού των ομάδων που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα της League να τονιστεί ότι αυτά θα είναι 2 και δε θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην αρχική συγκρότηση των 2 ομίλων στην οποία είχε προχωρήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Στο κάθε γκρουπ θα λάβουν μέρος οι ομάδες οι οποίες τερμάτισαν από την 4η μέχρι και τη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα στους 2 ομίλους, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας των πρωταθλημάτων.

     

    Στο 1ο γκρουπ (1ος όμιλος) οι ομάδες αυτές είναι οι εξής: Ναζιανζός Νέας Καρβάλης, Απόλλων Χρυσοχωρίου, Π.Ο. Κεραμωτής, Θεαγένης Θάσου, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Βύρων Καβάλας και Θράκη Γραβούνας.

    Στο 2ο γκρουπ (2ος όμιλος) οι ομάδες οι οποίες θα συμμετάσχουν είναι οι εξής: Κεραυνός Κρηνίδων, Α.Σ. Παγγαίο, Κεραυνός Ελευθερών, Δόξα Θεολόγου, Μ.Α. Αντιφιλίππων, Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου και Δόξα Λυδίας.

     

    Κλείνουν οι… κάλπες

    Την Πέμπτη (23/1) κλείνουν οι… κάλπες που αφορούσαν στην ανάδειξη των κορυφαίων της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013. Όσοι δεν έχετε ψηφίσει τον κορυφαίο παράγοντα, προπονητή, ποδοσφαιριστή και διαιτητή της προηγούμενης χρονιάς μπορείτε  να το κάνει στις ιστοσελίδες «ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ» ( info@kavala-pamegipedo.gr) και «KAVALA-SPORTS.GR» ( ippoliti19-12@hotmail.com ή με μήνυμα στη σελίδα https://www.facebook.com/KavalaSports).

    Η βράβευση θα γίνει στη γιορτή ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, στις 31/1 στο Κέντρο «Μιχάλης» στο Περιγιάλι από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή. Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν  οι προπονητές Γιάννης Καγιάς και Κώστας Απαζίδης για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τζούνιορ και της 3ης θέσης στην Ευρώπη το 2008.


     

    One Response to “Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στις 6 η ώρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τελικά η κλήρωση των μπαράζ ανόδου και υποβιβασμού της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας”