Bookmarks

     

    Στην Καβάλα βρίσκεται από σήμερα Τρίτη (14/1) ο Γκανέζος διεθνής Αμπντούλ Ρασίντ Σουαΐμπ ο οποίος γύρω στις 7 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Καβάλα Βλάση Τσάκα ταξίδεψε αεροπορικός από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Χρυσούπολης. Ο διεθνής Γκανέζος επιθετικός Αμπντούλ Ρασίντ Σουαΐμπ αναχώρησε από την πρωτεύουσα της Γκάνας την Άκκρα 24 ώρες πριν και μετά από ένα πολύωρο ταξίδι με δύο συνεχόμενες πτήσεις βρέθηκε σήμερα Τρίτη (14/1) το πρωί στην Αθήνα και αφού συναντήθηκε με τον Βλάση Τσάκα αεροπορικός ταξίδεψαν για το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης.

     

    Ο Αμπντούλ Ρασίντ Σουαΐμπ έδειξε να είναι ικανοποιημένος λίγο μετά την άφιξή του στην Καβάλα και από αύριο Τετάρτη (15/1) αναμένεται να συμπεριληφθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στις καθημερινές προπονήσεις του Α.Ο.Κ.. Την ίδια ώρα μετά την προσωρινή διαταγή ορισμού της νέας Διοίκησης της ΠΑΕ Καβάλα, και το σχετικό έγγραφο της Ειρηνοδίκου Αναστασίας Καλτιρινίδου πλέον εκείνο το οποίο απομένει είναι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα έτσι ώστε η ομάδα να προχωρήσει στις μεταγραφές κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου που διανύουμε.

     

    Ρεπό έδωσε ο Γιώργος Μαραντάς στους παίκτες του Α.Ο.Κ.

    Σε αγωνιστικό επίπεδο ρεπό έδωσε σήμερα Τρίτη (14/1) ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν και από αύριο Τετάρτη (15/1) ξεκινάει ουσιαστικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας εν όψει της δύσκολης εντός έδρας αναμέτρησης για την 16η αγωνιστική στο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μάλιστα στις επόμενες ημέρες ο Ξανθιώτης προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς αναμένεται να σχεδιάσει τα πλάνα του όσο καλύτερα γίνεται προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να παρουσιαστεί πανέτοιμος, στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του. Να σημειωθεί ότι στο σχεδιασμό των πλάνων του δεν μπορεί να υπολογίζεται ο Αλέξανδρος Πόπτσης ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και από την Καβαλιώτικη ΠΑΕ δηλώθηκε για να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στο παιχνίδι κόντρα στην Καρδίτσα. 4 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε και ο Γιώργος Βαλεριάνος και εντός των ημερών αναμένεται από την ΠΑΕ Καβάλα να αποφασιστεί σε ποια αγωνιστική θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας ενώ στο ιατρικό απουσιολόγιο υπάρχει μόνο το όνομα του Μεξικάνου μεσοεπιθετικού Πέδρο Άρτσε ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του. Μάλιστα ο Άρτσε παρά το ότι ήταν στην αποστολή δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο και συνεχίζει να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να αποθεραπευτεί πλήρως και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μαραντά για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

     

    Κρίσιμο πέρα για πέρα το παιχνίδι με την Καρδίτσα

    Τα χαμόγελα στο στρατόπεδο των «Αργοναυτών» μπορεί να δίνουν και να παίρνουν μετά την 3η νίκη στο πρωτάθλημα σε βάρος της Ζακύνθου αλλά ωστόσο για να πιάσει τόπο η νίκη αυτή θα πρέπει η ομάδα του Γιώργου Μαραντά την ερχόμενη Κυριακή (19/1) να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Αναγέννησης Καρδίτσας. Πρόκειται για ένα δύσκολο και πολύ καθοριστικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους οι οποίοι το «τρίποντο» για να ζωηρέψουν ακόμη περισσότερο οι ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι οι παίκτες της Καβάλας χρειάζονται την υποστήριξη των φιλάθλων το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να βοηθηθούν όσο περισσότερο γίνεται και να ξεπεράσουν με επιτυχία το εμπόδιο της ομάδας των Θεσσαλών. Και όλα αυτά την ώρα που ο Α.Ο.Κ. έχει αποδείξει ότι μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία αλλά για να γίνει πράξη αυτό, θα πρέπει και οι Καβαλιώτες φίλαθλοι να συμβάλλουν όσο γίνεται και να σταθούν με όλες τους τις δυνάμεις στις επόμενες μάχες, είτε εντός έδρας είναι αυτές είτε εκτός.

    One Response to “Στην Καβάλα βρίσκεται από σήμερα Τρίτη (14/1) ο Γκανέζος διεθνής επιθετικός ποδοσφαιριστής Αμπντούλ Ρασίντ Σουαΐμπ ο οποίος γύρω στις 7 το απόγευμα έφτασε στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Χρυσούπολης”