Bookmarks

    Ο 20χρονος Γκανέζος επιθετικός Αμπντούλ Ρασίντ Σουαΐμπ ήταν το νέο πρόσωπο της προπόνησης σήμερα Τετάρτη (15/1) των «Αργοναυτών», που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού. Ο Αμπντούλ Ρασίντ Σουαΐμπ μετέβη νωρίς το μεσημέρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και λίγο πριν από την προγραμματισμένη προπόνηση είχε την πρώτη γνωριμία του με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά καθώς επίσης και με τους νέους του συμπαίκτες στην Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά.

     

    Ξεκίνησε η προετοιμασία των «Αργοναυτών»

    Λίγο αργότερα όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου του Χαλκερού για την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση εκεί όπου το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή (19/1) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι των «Αργοναυτών». Στα αγωνιστικά να σημειώσουμε ότι ως γνωστών παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. αποτελεί ο επιθετικός Χρήστος Αλεξίου ο οποίος έλυσε κοινή συναίνεση το συμβόλαιό του με την Καβαλιώτικη ΠΑΕ. Σε ότι έχει να κάνει με το εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Γιώργος Μαραντάς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αμυντικού-μέσου Αλέξανδρου Πόπτση ο οποίος έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και από την ΠΑΕ Καβάλα δηλώθηκε για να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής. 4 κίτρινες κάρτες έχει συμπληρώσει και ο Γιώργος Βαλεριάνος αλλά από την ΠΑΕ Καβάλα δεν έγινε γνωστό ακόμη, σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του ενώ στο ιατρικό απουσιολόγιο υπάρχει το όνομα του Μεξικάνου μεσοεπιθετικού Πέδρο Άρτσε αλλά και εκείνο του Δημήτρη Χόρτσα. Ο Πέδρο Άρτσε που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του, μήπως και τελικά τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μαραντά για το εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Καρδίτσας. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Δημήτρη Χόρτσα να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω κάποιων ενοχλήσεων που αισθάνεται αλλά εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι το πρόβλημα του τραυματισμού του δεν εμπνέει ιδιαίτερα μεγάλη ανησυχία. Κατά τα άλλα ο Ξανθιώτης προπονητής δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα, υπολογίζοντας σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας.

     

    Κρίσιμο πέρα για πέρα το παιχνίδι με την Καρδίτσα

    Οι δύο νίκες του Α.Ο.Κ. με τον Αιγινιακό αλλά και τη Ζάκυνθο, το σίγουρο είναι ότι αναπτέρωσαν το ηθικό όλων όσων βρίσκονται εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. με αποτέλεσμα το κλίμα να έχει βελτιωθεί σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Η αισιοδοξία που υπάρχει στο στρατόπεδο της Καβάλας κυρίως μετά το σημαντικότατο «τρίποντο» σε βάρος της Ζακύνθου έφερε τον Α.Ο.Κ. οριακά λίγο μετά τη ζώνη του υποβιβασμού στον 2ο όμιλο της Football League και σίγουρα για να έχει αξία αλλά και μεγάλη σημασία η νίκη σε βάρος της Ζακύνθου, ο Α.Ο.Κ. θα πρέπει να ξεπεράσει με επιτυχία και το εμπόδιο της Αναγέννησης Καρδίτσας. Την ίδια ώρα ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς προσπαθεί να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους γίνεται μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. αφού γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας αλλά και την καθοριστική σημασία του συγκεκριμένου αγώνα. Ο Α.Ο.Κ. μετά τη νίκη επί της Ζακύνθου το σίγουρο είναι ότι αναπτέρωσε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό τις ελπίδες για παραμονή και ακόμη πιο σίγουρο θα πρέπει να θεωρηθεί ότι στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζάκυνθο οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών. Η κρισιμότητα του αγώνα δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο για οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια του Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας και σ’ αυτή την προσπάθεια ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας θα πρέπει να συστρατευθεί όσο περισσότερο γίνεται κοντά της.

     

    Κόβουν την πίτα τους οι παλαίμαχοι του Α.Ο.Κ.

    Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έχουν προγραμματίσει να κόψουν κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης οι παλαίμαχοι του Α.Ο.Κ.. Μία εκδήλωση η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (20/1) στην κοσμική ταβέρνα Φλοίσβος η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Περιγιαλίου. Πρόκειται για μία εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, η ΠΑΕ Καβάλα, οι Γαλάζιοι Αργοναύτες και η Λέσχη Φιλάθλων ενώ παρόντες αναμένεται να είναι εκπρόσωποι του αθλητικού ρεπορτάζ καθώς επίσης και η μεγάλη πλειοψηφία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών οι οποίοι κατά καιρούς, «υπηρέτησαν» την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά.

    One Response to “Ο 20χρονος Γκανέζος επιθετικός Αμπντούλ Ρασίντ Σουαΐμπ ήταν το νέο πρόσωπο της προπόνησης σήμερα Τετάρτη (15/1) των «Αργοναυτών» που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού”