Bookmarks

    Η 3η νίκη στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Football League, που σημείωσε ο Α.Ο.Κ. σε βάρος της Ζακύνθου με σκορ (1-0) αποδείχθηκε «βάλσαμο» με τους «Αργοναύτες» να ξεκολλάνε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και δικαιολογημένα να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την υλοποίηση του στόχου, της παραμονής δηλαδή στην κατηγορία. Ήταν μία νίκη η οποία έφερε πολλά χαμόγελα να «ανθίσουν» εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων της Καβαλιώτικης ΠΑΕ με τον Α.Ο.Κ. να θέλει πάση θυσία στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του στο «Ανθή Καραγιάννη» ένα ακόμα τρίποντο αυτή τη φορά σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας.

     

    Εν αναμονή των μεταγραφών

    Και ενώ τα χαμόγελα δίνουν και παίρνουν στο «στρατόπεδο» του Α.Ο.Κ. μετά τη νίκη με (1-0) σε βάρος της Ζακύνθου, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης προχώρησε στο να καταθέσει στο Ειρηνοδικείο Καβάλας τη σύνθεση της νέας Διοίκησης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Φάνης Ελευθεριάδης και οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ καβάλα κινούνται για τα επόμενα βήματα τα οποία έχουν μεταγραφικό χαρακτήρα. Και αυτό γιατί η ομάδα όπως υπογράμμισε και ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς χρειάζεται κάποιους παίκτες προκειμένου να ενισχυθεί στην γενικότερη προσπάθεια που θα καταβάλλει για την υλοποίηση του στόχου της. Εξάλλου αύριο Τρίτη (14/1) στην Καβάλα θα βρίσκεται ο διεθνής Γκανέζος επιθετικός Αμπντούλ Ρασίντ Σουαΐμπ ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην πόλη μας προερχόμενος από προγραμματισμένη αεροπορική πτήση μέσω Καΐρου, στην συνέχεια στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ακολούθως στο αντίστοιχο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας. Από κει και πέρα πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν ότι τρεις ποδοσφαιριστές θα έρθουν δανεικοί από την Skoda Ξάνθη ενώ θα αποκτηθούν και κάποιοι άλλοι.

     

    Ξεκίνησε η προετοιμασία

    για το παιχνίδι με την Καρδίτσα

    Με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση-χαλάρωμα που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (12/1) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ξεκίνησε ουσιαστικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το νέο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Στα αγωνιστικά ο Μεξικάνος Πέδρο Άρτσε θα συνεχίσει να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο ενώ στα πλάνα του Γιώργου Μαραντά για το παιχνίδι κόντρα στους Θεσσαλούς δεν υπολογίζεται ο Αλέξανδρος Πόπτσης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι. 4 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στην αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο και ο Γιώργος Βαλεριάνος και την ποινή της μίας αγωνιστικής θα την εκτίσει σε ένα από τα τέσσερα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Την ίδια ώρα ο Ξανθιώτης προπονητής της Καβάλας δείχνει ικανοποιημένος μέσα από τις δηλώσεις του για τους τρεις βαθμούς της νίκης που κατέκτησε η ομάδα της Καβάλας στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Ζάκυνθο.

     

    Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαραντά

    Πιο συγκεκριμένα ο Ξανθιώτης προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς στις δηλώσεις τις οποίες έκανε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τη Ζάκυνθο, υπογράμμισε ότι η ομάδα θα πρέπει να ενισχυθεί με την απόκτηση τριών, τεσσάρων ή πέντε ποδοσφαιριστών, σημείωσε ότι έχει αμέριστη εμπιστοσύνη στους παίκτες οι οποίοι ανήκουν σήμερα στο ρόστερ της ΠΑΕ Καβάλα ενώ αναφερόμενος στη νίκη σε βάρος της Ζακύνθου δήλωσε τα εξής:

    -«Πιστέψαμε στη νίκη και με ένα πεντακάθαρο πέναλτι το οποίο δικαίως δόθηκε, προηγηθήκαμε στο σκορ και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από κει και πέρα μέχρι να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί στην αμυντική μας τακτική κάτι το οποίο γίνεται στα τελευταία παιχνίδια, δε δώσαμε χώρο στον αντίπαλό μας και δε θυμάμαι η ομάδα της Ζακύνθου να είχε κάποια καλή φάση. Εμείς παίξαμε με αντεπιθέσεις αλλά η προσπάθειά μας αυτή έμεινε μισή. Στο δεύτερο ημίχρονο γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα έμπαινε δυνατά, γνωρίζαμε ότι θα ρισκάρει και θα αφήσει ελεύθερους χώρους. Αυτό φάνηκε πριν αλλά και μετά τις δύο κόκκινες κάρτες. Θεωρώ ότι αν είχαμε πιο ποιοτική την τελική μας πάσα τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά και θα είχαμε την πιθανότητα να πετύχουμε κι άλλα γκoλ. Αυτό το οποίο κρατάμε όλοι μας είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης και γνωρίζω ότι οι παίκτες μας ενώ ήθελαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και προσπάθησαν γι’ αυτό έβλεπα έξι με επτά από αυτούς να μένουν πίσω προκειμένου να κρατήσουν το αποτέλεσμα».

     

    -Ο Γιώργος Μαραντάς απάντησε και σε ερώτηση που τέθηκε για το αν θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και για το θέμα αυτό κατέθεσε το εξής σχόλιο:

    -«Βλέπετε ότι σέβομαι όλους τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας και τους χρησιμοποιώ όλους. Όποιον ποδοσφαιριστή έχω, για μένα θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Αυτό για μένα αποτελεί μία πραγματικότητα. Και αν με βλέπετε την διάρκεια του αγώνα να φωνάζω κάποιον, όταν αντικατασταθεί ή όταν τελειώσει το παιχνίδι αυτός είναι φίλος μου, είναι συνεργάτης μου, θα τον αγκαλιάσω γιατί όταν τον φωνάζω θέλω πάνω απ’ όλα να διορθώσω τα λάθη του. Θέλω τρεις, τέσσερις ή πέντε ποδοσφαιριστές γιατί στην εξέλιξη του πρωταθλήματος έχουν προκύψει προβλήματα με κάρτες αλλά και με προβλήματα τραυματισμών όπως για παράδειγμα του Άρτσε και για το λόγο αυτό δε χρησιμοποιήθηκε. Το ρόστερ μας αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές και σίγουρα θέλουμε ενίσχυση ενώ θέλω να σας πω ότι υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές στο όριο για να συμπληρώσουν 4 ή 7 κίτρινες κάρτες».

    One Response to “Η 3η νίκη του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα σε βάρος της Ζακύνθου (1-0) αποδείχθηκε «βάλσαμο» με τους «Αργοναύτες» να ξεκολλάνε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα – Αύριο Τρίτη (14/1) στην Καβάλα θα βρίσκεται ο διεθνής Γκανέζος επιθετικός Αμπντούλ Ρασίντ Σουαΐμπ”