Bookmarks

    Επί ποδός βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και σε επίπεδο φίλαθλης κοινής γνώμης εν όψει της δύσκολης εντός έδρας αναμέτρησης που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. την Κυριακή (19/1) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στις 3 το μεσημέρι με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι δίχως αύριο, για έναν μεγάλο τελικό για το συγκρότημα του Γιώργου Μαραντά το οποίο θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να κάνει ίσως το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή στην Football League. Πρόκειται για ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» για τον Α.Ο.Κ. ο οποίος έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του και δεκάδες μαθητές γυμνασίων και λυκείων που δωρεάν θα φιλοξενηθούν στη θύρα 4, θα επιδιώξει να πάρει το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα και ταυτόχρονα, δύναμη και ώθηση για την υλοποίηση του στόχου της παραμονής.

     

    Κινητοποίηση σε όλα τα επίπεδα

    Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι μεγάλη είναι η κινητοποίηση και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα που επιχειρείται τις τελευταίες ημέρες προκειμένου την Κυριακή (19/11) και μάλιστα αρκετή ώρα πριν από το παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με την Καρδίτσα να βρίσκονται στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι γίνεται. Δεν είναι υπερβολή αν αναφέρουμε ότι ο Α.Ο.Κ. στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζει μία ολόκληρη κατηγορία και οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να ανταποκριθούν σε μέγιστο βαθμό στο κάλεσμα που γίνεται, θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ώστε ο Α.Ο.Κ. το απόγευμα να πανηγυρίσει το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα

     

    Ερωτηματικό μέχρι το τέλος για κάποιους ποδοσφαιριστές

    Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς στην ουσιαστικά τελευταία προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (17/1) στο γήπεδο του Χαλκερού και στο οικογενειακό δίτερμα που πραγματοποίησε, είδε κάποιους ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών τους οποίους μάλιστα και θα περιμένει όπως φαίνεται μέχρι και την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει κατά πόσο θα είναι έτοιμοι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η αναφορά μας γίνεται τόσο στον Μεξικάνο μεσοεπιθετικό Πέδρο Άρτσε ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του όσο και στον Δημήτρη Χόρτσα ο οποίος και αυτός αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι του. Οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές σήμερα Παρασκευή (17/1) έβγαλαν ένα μέρος της προπόνησης αλλά ωστόσο την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα τεθούν στη διάθεση του Γιώργου Μαραντά. Στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι με την Αναγέννηση θα είναι και ο 21 ετών Γκανέζος επιθετικός Αμπντούλ Ρασίντ Σουαΐμπ ο οποίος από την ημέρα που ήρθε στην Καβάλα, μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις ανεβάζει κανονικά ρυθμούς και θα συμπεριληφθεί όπως όλα δείχνουν στην αποστολή των «Αργοναυτών» για το παιχνίδι με την Καρδίτσα. Σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί ότι στα πλάνα του Ξανθιώτη προπονητή της Καβάλας δεν υπολογίζεται ο αμυντικός Αλέξης Πόπτσης ο οποίος έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και από την Καβαλιώτικη ΠΑΕ έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής. Από κει και πέρα 4 κίτρινες κάρτες έχει συμπληρώσει και ο Γιώργος Βαλεριάνος. Ο πλάγιος μπακ της Καβάλας θα δώσει κανονικά το παρών του στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα αλλά την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του θα την εκτίσει στο εκτός έδρας παιχνίδι, στα Γιαννιτσά με την τοπική Αναγέννηση. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις του Α.Ο.Κ. λαμβάνουν μέρος και οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Γωνιάδης και Πασχάλης Βουτσιάς οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με την Αναγέννηση Καρδίτσας από τις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Η Καβαλιώτικη ΠΑΕ, περιμένει να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και ακολούθως να υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας με τους συγκεκριμένους δύο παίκτες καθώς και με κάποιους άλλους, με τους οποίους έχει προχωρήσει σε προφορική συμφωνία. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο (18/1) με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση η οποία θα γίνει στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και ακολούθως ο Γιώργος Μαραντάς θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με την Καρδίτσα.

     

    Με την Κασσιόπη θα παίξει η ομάδα νέων της ΠΑΕ Καβάλα

    Και ενώ ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί κόντρα στην Καρδίτσα η ομάδα νέων της Καβαλιώτικης ΠΑΕ θα υποδεχθεί για το πρωτάθλημα Football League νέων το αντίστοιχο συγκρότημα της Κασσιόπης την Κυριακή (19/1) στις 11.30 το πρωί στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης. Πρόκειται για μία αναμέτρηση όπου το συγκρότημα του Σάκη Τσιρονίδη θα επιδιώξει να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης απέναντι στο συγκρότημα της Κασσιόπης προκειμένου να αναρριχηθεί ακόμη πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας.

    Comments are closed.