Bookmarks

    Εξελίξεις και μάλιστα αύριο Τρίτη (7/1) ή μία ημέρα μετά αναμένονται στα διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα με τον Βλάση Τσάκα να δηλώνει κατηγορηματικά πως εάν δεν γίνουν πράξη κάποια πράγματα τότε ο ίδιος θα αποχωρήσει από αυτήν. Μάλιστα ο ίδιος προχώρησε σε μία λακωνική δήλωση, αφήνοντας υπονοούμενα για κάποιους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι τζάμπα μάγκες και οι μαγκιές τέλος». Ωστόσο και ενώ οι ζυμώσεις δίνουν και παίρνουν, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται αύριο Τρίτη (7/1) στις 8 και μισή το βράδυ η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Καβάλα με θέματα την. εξουσιοδότηση μέλους για ανάληψη επιχορήγηση απο την τράπεζα και έκδοση παραστατικού και την ενημέρωση για τα Διοικητικά Θέματα του Α.Ο.Κ..

     

    Από την άλλη πλευρά ο μέτοχος της ομάδας Χαράλαμπος Κουφατζής στην γραπτή δήλωση του καλεί τους πάντες να έρθουν για να βοηθήσουν την προσπάθεια προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να σωθεί και χαρακτηριστικά δηλώνει τα εξής:

    – «Σαν μοναδικός μέτοχος της ομάδας που ασχολείται ακόμη με την ομάδα, και πολύ νέος μάλιστα με τα διοικητικά της ομάδας, σε συνεργασία με άτομα από την πόλη της Καβάλας, ορμώμενοι από την επίσημη και μοναδική ανακοίνωση της Λ.Φ.Κ. “ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ” και του Ερασιτεχνη Α.Ο.Κ. που αναφέρει ότι η μόνη λύση είναι η προσωρινή Διοίκηση Ειρηνοδικείου, καθώς και την επιταγή του ΣΦΑΟΚ “ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ” προσπαθούμε να μην διαλυθεί η ομάδα, να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις, να κρατήσουμε τους παίχτες, να μειώσουμε τις οφειλές και να τρέξουμε την ομάδα με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ευχή μας είναι να σωθούμε αγωνιστικά, είτε να πέσουν άλλες ομάδες εξωαγωνιστικά και πάλι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αν σωθούμε, το καλοκαίρι η ομάδα, για οποίον θέλει να επενδύσει θα είναι πιο ελκυστική, και θα υπάρχει και η επιδότηση της επόμενης χρονιάς. Αν πέσουμε, θα πέσουμε αξιοπρεπώς αγωνιζόμενοι, κρατώντας ένα βασικό κορμό παιχτών για την Γ, Εθνική . Όλοι σχολιάζετε και μιλάτε για χρήματα, επιδοτήσεις, διοικήσεις, θεωρίες συνωμοσίας κλπ. Αφήστε όποιες διαφωνίες και πικρίες στην άκρη. Μένουν τρεις μήνες. Ελάτε όλοι μαζί να σώσουμε τον ΑΟΚ. Η ομάδα σωτηρίας που συγκεντρωθήκαμε θα βοηθήσει όποιον θέλει να βγεί μπροστά, οικονομικά και ηθικά. Ας βγει μπροστάρης ο Ερασιτέχνης ή ο ΣΦΑΟΚ ή η Λ.Φ.Κ. εμείς θα τους βοηθήσουμε. Αν οι φίλαθλοι της ομάδας και οι τρεις παραπάνω προτιμούν η ομάδα να διαλυθεί και να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα εννοείται πώς θα συμπλεύσουμε μαζί τους και θα σταματήσουμε την προσπάθεια. Αν θέλετε να σωθούμε πρέπει να το προσπαθήσουμε ενωμένοι όλοι αυτοί που μείναμε».

    Comments are closed.