Bookmarks

    Δικαιολογημένη πέρα για πέρα είναι η ικανοποίηση η οποία επικρατεί στις τάξεις της ΠΑΕ Καβάλα μετά την πολύτιμη ισοπαλία την οποία απέσπασαν οι «Αργοναύτες» την προηγούμενη Κυριακή (26/1) στον βούρκο του δημοτικού γηπέδου των Σερρών με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου (1-1) για την 17η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League. Ένας βαθμός της ισοπαλίας ο οποίος φέρνει την ομάδα του Μιχάλη Ιορδανίδη ακόμη πιο κοντά στον στόχο της παραμονής παρά το γεγονός ότι ο Πιερικός στην αυλαία της 15ης αγωνιστικής, εκμεταλλευόμενος τον παράγοντα έδρα νίκησε την Ζάκυνθο με σκορ (2-0).

     

    Ωστόσο εκείνο το οποίο έχει μεγαλύτερη σημασία για τον Α.Ο.Κ. είναι το γεγονός ότι οι παίκτες του στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου και ειδικότερα στην λασπομαχία του 90λεπτου, το πάλεψαν σε μέγιστο βαθμό, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μόχθησαν, διακρίθηκαν για το πάθος και τη δύναμή τους και αν η τύχη ήταν με το μέρος τους τότε το συγκρότημα του Μιχάλη Ιορδανίδη θα πανηγύριζε μία τεράστια νίκη από πλευράς βαθμολογικής σημασίας.

     

    Συγκρατημένη αισιοδοξία μέσα στα αποδυτήρια

    Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι συγκρατημένη είναι η αισιοδοξία η οποία επικρατεί μέσα στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών» μετά το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην έδρα του Εθνικού Γαζώρου αλλά το σίγουρο είναι ότι άπαντες έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (2/2) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Πιερικό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι πραγματικό τελικό για την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά η οποία δε βλέπει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην των τριών βαθμών της νίκης σε βάρος της ομάδας της Κατερίνης προκειμένου να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία. Ένα παιχνίδι δίχως αύριο, ένας μεγάλος τελικός για το συγκρότημα του Α.Ο.Κ. ο οποίος δικαιολογημένα θα στηρίξει την τεράστια προσπάθεια της παραμονής του στην κατηγορία, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης σε βάρος του Πιερικού.

     

    Χαλάρωμα και ρεπό για τους παίκτες του Α.Ο.Κ.

    Την ίδια ώρα σε αγωνιστικό επίπεδο χαλάρωμα πραγματοποίησαν σήμερα Δευτέρα (27/1) οι παίκτες του Α.Ο.Κ. οι οποίοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά. Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι για αύριο Τρίτη (28/1) ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν από την επίπονη προσπάθεια που κατέβαλλαν τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

     

    Ικανοποίηση επικρατεί από τον Μιχάλη Ιορδανίδη

    Στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης, μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου στις δηλώσεις τις οποίες έκανε εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το καλό αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο έδειξαν οι παίκτες του τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

    -«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν. Γενικότερα θα ήθελα να τονίσω ότι το ρόστερ της Καβάλας, διαθέτει νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους συνεργάτες μου με τους οποίους ολόκληρη την εβδομάδα που προηγήθηκε δουλέψαμε πάρα πολύ για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου. Όσον αφορά την αναμέτρηση εκείνο το οποίο θα ήθελα να σημειώσω είναι το ότι, ήταν η αναμέτρηση η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος με αποτέλεσμα και οι 2 ομάδες παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν να επιζητούν το γκολ. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο ο οποίος αγωνιστικά ήταν πειθαρχημένος και εκ των προτέρων γνωρίζαμε ότι διαθέτει στο ρόστερ του πολλούς και ικανούς ποδοσφαιριστές. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι είναι ψηλά στην βαθμολογία. Και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε πόντους έτσι ώστε να μπορέσουμε να σώσουμε την Καβάλα. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε, αλλά δυστυχώς αυτή, η ολιγωρία των επομένων 2 λεπτών στην επόμενη φάση ήρθε η ισοφάριση από τον Γάζωρο. Και οι δυο ομάδες χάσανε ευκαιρίες για το αποτέλεσμα, για να πάρουν την νίκη, αλλά θεωρώ ότι το 1-1 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Αυτό μας δίνει μια αναπνοή, έναν βαθμό τον οποίο τον χρειαζόμαστε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Και εύχομαι από εδώ και πέρα η συνέχεια να είναι πολύ καλύτερη. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τους παίκτες μου για το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν και να τους συγχαρώ για την προσπάθεια που κατέβαλαν».

     

    Comments are closed.