Bookmarks

     

    Μία γροθιά στο κέντρο του κλειστού γηπέδου της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», φωνάζοντας δυνατά όλοι μαζί, παίκτες, μέλη της τεχνικής ηγεσίας και διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, «Καβάλα», βρήκε το 2014 το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, την Καβαλιώτικη ΚΑΕ, στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς, εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας για το υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το 2014 για την Καβαλιώτικη ΚΑΕ μπήκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της, για το 2013 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

     

    Οι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα το σίγουρο είναι πως έχουν φέρει τη γαλήνη, την ηρεμία καθώς και την αγωνιστική και ψυχολογική ανάταση μέσα στα αποδυτήρια της Ένωσης Καβάλας η οποία θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα και μέσα στο 2014.

     

    «Εμείς είμαστε εδώ, μαζί σας»

    -«Ο νέος χρόνος εύχομαι να σας βρει όλους με υγεία. Εμείς ήμαστε εδώ, μαζί σας!», τόνισε ο πρόεδρος της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, Κώστας Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στα μέλη της τεχνικής ηγεσίας αλλά και στους καλαθοσφαιριστές στην πρώτη προπόνηση για το 2014 και μέσα σε μία πρόταση, έβαλε όλους τους στόχους της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

    -«Στο μυαλό όλων μας είναι μόνο η επιστροφή της Ομάδας στην Α1, εκεί όπου ανήκουμε»!

    Το ίδιο λακωνικός και ταυτόχρονα ουσιαστικός ήταν και ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Γιάννης Τζήμας, ο οποίος τόνισε:

    -«Πρέπει στην πόλη να μπορούμε να περπατούμε με ψηλά το κεφάλι, περήφανα…».

     

    Ο αρχηγός της ομάδας, Σωτήρης Καραποστόλου, είπε:

    -«Εκ μέρους όλων των παικτών σας διαβεβαιώνω ότι θα δίνουμε καθημερινά το 101% των δυνάμεων μας για να επιτύχει η Καβάλα τους στόχους της».

     

    Εκ μέρους της ΚΑΕ, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας παραβρέθηκαν από πλευράς διοίκησης, οι Κώστας Παπακωνσταντίνου, Βασίλης Μακρής και Νίκος Κακουλίδης.

     

    Μόνο νίκη κόντρα στον Ίκαρο Σερρών

    Σε αγωνιστικό επίπεδο άπαντες στο «στρατόπεδο» της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κινούνται για το εντός έδρας παιχνίδι (Σάββατο 4/1, 17.00) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με αντίπαλο τον Ίκαρο Σερρών. Μία αναμέτρηση με σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Γιάννη Τζήμα η οποία θα επιδιώξει να προσθέσει στο ενεργητικό της ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου η Ένωση Καλαθοσφαίρισης να πλησιάσει ακόμη περισσότερο το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι σε αγωνιστικό επίπεδο ο Γιάννης Τζήμας για το παιχνίδι με τον Ίκαρο Σερρών δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα υπολογίζοντας σε όλους τους καλαθοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας.

     

    Comments are closed.