Bookmarks

    Για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους αναχώρησαν σήμερα Δευτέρα (30/12) τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» και οι παίκτες του Α.Ο.Κ. μετά την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση την οποία πραγματοποίησαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Η τελευταία μάλιστα προπόνηση των Καβαλιωτών για το 2013 δε συνοδεύτηκε με το ανάλογο εορταστικό κλίμα που επικρατεί γενικότερα και αυτό γιατί οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών μόνο έντονο προβληματισμό μπορούν να προκαλέσουν εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων της Καβάλας.

     

    Οι «τριγμοί» στον Α.Ο.Κ. είχαν, έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν την τιμητική τους και τις πρώτες ημέρες του 2014 αφού το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο και κανένας δε γνωρίζει το εάν θα υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις προς όφελος του Α.Ο.Κ.. Η αβεβαιότητα που κυριαρχεί σε συνάρτηση με το θολό τοπίο το οποίο υπάρχει δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα την ώρα που λίγες ημέρες μετά την επιστροφή των παικτών στις καθημερινές προπονήσεις, ο Α.Ο.Κ. είναι υποχρεωμένος την Κυριακή (5/1) να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αγωνιστεί με τον Ηρακλή στην έναρξη του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της Football league.

     

    Μένουν κάποιοι μέχρι που να φύγουν

    Η ρευστότητα η οποία επικρατεί στις τάξεις της ΠΑΕ Καβάλα και ταυτόχρονα η έλλειψη σταθερότητας δεν αποκλείεται με την επιστροφή την Πέμπτη (2/1) στις καθημερινές προπονήσεις, των μελών της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των ποδοσφαιριστών να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις και αυτές να συνοδευτούν με κάποιες αποχωρήσεις. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μαραντάς άγνωστο παραμένει εάν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και πολλά πράγματα αναμένεται να οριστικοποιηθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε. Ο ίδιος σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές δε δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει να βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας εάν δεν βρεθεί κάποια υγιείς λύση η οποία θα οδηγήσει τον Α.Ο.Κ στην απαραίτητη σταθερότητα. Την ίδια ώρα πληροφορίες λένε ότι Γιώργος Μαραντάς είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιώργο Τσοκτουρίδη, εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αλλά και με τον μέτοχο Χαράλαμπο Κουφατζή, προκειμένου να διαπιστώσει ποιες είναι οι προθέσεις τους σχετικά με την περαιτέρω δραστηριοποίηση τους για να τρέξει ο Α.Ο.Κ. χωρίς προβλήματα στο άμεσο και έμμεσο μέλλον.  Η ίδια αβεβαιότητα υπάρχει και μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Καβάλας οι οποίοι έφυγαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους με μπερδεμένα συναισθήματα και κυρίως με την απογοήτευση να είναι έκδηλη. Οι ίδιοι μάλιστα με την επιστροφή τους στη Καβάλα την Πέμπτη (2/1) δείχνουν αποφασισμένοι προκειμένου να συναντήσουν τους μετόχους της ομάδας ώστε να αποσπάσουν τις δεσμεύσεις ότι ο Α.Ο.Κ. θα τρέξει κανονικά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Football league που διανύουμε. Πληροφορίες μάλιστα λένε πως στις συναντήσεις που θα πραγματοποιήσουν, εάν δεν αποσπάσουν τις δεσμεύσεις που επιθυμούν, τότε κάποιοι από αυτούς θα αποχωρήσουν και μάλιστα άμεσα από το έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα.

     

    Συνάντηση Γιώργου Τσοκτουρίδη με τον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.

    Και ενώ θα πρέπει να θεωρηθεί βέβαιη αλλά και δεδομένη η αποχώρηση του Φάνη Ελευθεριάδη, Βλάση Τσάκα και των υπολοίπων από τη ΠΑΕ Καβάλα, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Γιώργος Τσοκτουρίδης αναζητεί λύσεις μέσα από πρόσωπα και προσεγγίσεις που πραγματοποίει ώστε ο Α.Ο.Κ. να τρέξει και να αγωνιστεί κανονικά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Football league. Ήδη ο Γιώργος Τσοκτουρίδης πραγματοποίησε συνάντηση με τον μέτοχο της ομάδας Χαράλαμπο Κουφατζή ο οποίος είναι κάτοχος του 8% των μετοχών της ΠΑΕ Καβάλα. Από κει και πέρα ο Γιώργος Τσοκτουρίδης το βράδυ της Κυριακής (29/12) είχε συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Εκεί επί τάπητος τέθηκαν όλες οι εξελίξεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες διέρρευσαν ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ.,έδειξε να είναι διατεθειμένος να τρέξει την ομάδα, ωστόσο με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Από κει και πέρα άπαντες, μέτοχοι κυρίως στον Α.Ο.Κ. αλλά και όχι μόνο θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν όσο περισσότερο γίνεται τις επόμενες ημέρες προκειμένου να βρεθεί λύση ώστε με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις καθημερινές προπονήσεις να έχει δημιουργηθεί το απαραίτητο καλό κλίμα ώστε η ομάδα να ταξιδέψει κανονικά στη Θεσσαλονίκη και να αγωνιστεί κόντρα στον Ηρακλή.

     

    Σενάρια για υποβιβασμό στη Γ’ εθνική

    Εκεί που θα πρέπει να σταθούμε είναι στην επιθυμία κάποιων να ρίξουν την ομάδα αμαχητί στην Γ’ Eθνική κατηγορία. Είτε οδηγώντας τη στη διάλυση από αύριο ή μεθαύριο και σε σύντομο χρονικό διάστημα είτε και με την αποδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού όπου φυσιολογικά μετέπειτα θα έρθει ο υποβιβασμός. Όλα αυτά τα σενάρια, πολύ γρήγορα θα πρέπει κάποιοι να τα ξεχάσουν αλλά αντίθετα μπαίνοντας μπροστάρηδες στην προσπάθεια σωτηρίας του Α.Ο.Κ., να καταβάλλουν όσες προσπάθειες απαιτούνται ώστε η ομάδα να παραμείνει στη κατηγορία και να σωθεί από τον υποβιβασμό.

     

    Comments are closed.