Bookmarks

     

    Ο προπονητής Αντώνης Καζδοβασίλης κατάγεται από τη Χρυσούπολη αλλά μέχρι πρότεινος δεν είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Νέστο. Επιστρέφει ωστόσο από σήμερα Τρίτη (14/1) ως προπονητής του συλλόγου και αναλαμβάνει άμεσα δράση αφού την ερχόμενη Κυριακή (19/1) θα κάνει ντεμπούτο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κιλκισιακό για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αντικαθιστά τον Γιάννη Χατζηιωαννίδη που ήταν υπηρεσιακός για δύο αγωνιστικές και μέτρησε δύο σερί εκτός έδρας νίκες (σε Μουδανιά και Κόσμιο). 

     

    Το who is who 

    Ο Αντώνης Καζδοβασίλης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τον Πανδραμαίκό και ακολούθησαν 10 χρόνια στα μεγάλα σαλόνια, πέντε με την φανέλα της Δόξας Δράμας (1980-1985), ένα με τον Ολυμπιακό (1985-1986) και άλλα τέσσερα στον Λεβαδειακό. Ακολούθησαν άλλα τρία χρόνια στη Δόξα Βύρωνα και αμέσως μετά κρέμασε τα παπούτσια του.

    Πήρε δίπλωμα προπονητή UEFA A’ και κάθισε στο πάγκο ερασιτεχνικών ομάδων της πρωτεύουσας. Το 2003 πήγε στον Ακράτητο και ακολούθησαν ο Αχαρναϊκός, ο Βύζας Μεγάρων και επέστρεψε στην Δράμα όπου ήταν γενικός αρχηγός της τοπικής Δόξας με μεγαλομέτοχο τον Αθ. Σάμιο.

    Θα σημειώσουμε ότι δούλεψε και ως βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό δίπλα στον Γιάννη Κόλλια και ήταν και προπονητής στις Ακαδημίες του συλλόγου του Πειραιά.

    Φόρεσε και την φανέλα με το εθνόσημο στο φιλικό παιχνίδι Ελλάδα-Ανατολική Γερμανία που έγινε στις 10-2-1982 στη Ριζούπολη.

     

    Υπέγραψε ο Γκατσολάρι

    Ο Ενέα Γκατσολάρι είναι και τυπικά παίκτης του Νέστου. Ο 21χρονος μέσος επέστρεψε από τον Αιγινιακό στη Ξάνθη και από εκεί πήρε το δρόμο για τη Χρυσούπολη

    One Response to “Ο προπονητής Αντώνης Καζδοβασίλης ανάλαβε από σήμερα Τρίτη (14/1) στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Νέστου Χρυσούπολης”