Bookmarks

     

    Κατατέθηκε σήμερα Δευτέρα (13/1) στο Ειρηνοδικείο Καβάλας η πρόταση για τον ορισμό της προσωρινής Διοίκησης της ΠΑΕ Καβάλα από τον μεγαλομέτοχό της Γιώργο Τσοκτουρίδη, παρουσία του δικηγόρου Γιώργου Γραμμένου. Πιο συγκεκριμένα οι Γιώργος Τσοκτουρίδης και Γιώργος Γραμμένος γύρω στις 2 σήμερα Δευτέρα (13/1) το μεσημέρι μετέβησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας όπου κατέθεσαν τη σύνθεση του νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Φάνη Ελευθεριάδη.

     

    Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από την ΠΑΕ Καβάλα μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες και αναλυτικά αναφέρονται όλα τα ονόματα της 7μελούς προσωρινής Διοίκησης της Καβαλιώτικης ΠΑΕ.

     

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου το οποίο εκδόθηκε από την ΠΑΕ Καβάλα αναφορικά με την πρόταση που κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο για τον ορισμό του νέου Δ.Σ. της Καβαλιώτικης ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

     

    -«Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει τον ορισμό της Διοίκησης Ειρηνοδικείου, όπου ζητήθηκε σήμερα Δευτέρα (13/1) από τον μεγαλομέτοχό της κ. Γεώργιο Τσοκτουρίδη, με την συναίνεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ.

     

    Η σύνθεση της νέας Διοίκησης της ΠΑΕ Καβάλα έχει ως εξής:

    Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Επιφάνειος Ελευθεριάδης

    Αντιπρόεδρος: Βλάσιος Τσάκας

    Μέλη: Αναστάσιος Τσοχαταρίδης, Βασίλειος Σιδηρόπουλος, Ιωάννης Ξανθιώτης, Παντελεήμων Ηλιάδης και Κωνσταντίνος Νάνος».

    One Response to “Κατατέθηκε σήμερα Δευτέρα (13/1) στο Ειρηνοδικείο Καβάλας η πρόταση για τον ορισμό της προσωρινής Διοίκησης της ΠΑΕ Καβάλα από τον μεγαλομέτοχό της Γιώργο Τσοκτουρίδη, παρουσία του δικηγόρου Γιώργου Γραμμένου, με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Φάνη Ελευθεριάδη”