Bookmarks

     

    Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «Αργοναυτών» κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου αποκάλυψε μιλώντας στο www.kavalagoal.gr ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Βλάσης Τσάκας. Πρόκειται για τον 23χρονο έγχρωμο αμυντικό Christ Kasela Mbona ο οποίος υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας με την ΠΑΕ Καβάλα, αναχώρησε για τη Γερμανία και θα επιστρέψει στην πόλη μας στις 27 Δεκεμβρίου. Παράλληλα ο Βλάσης Τσάκας στις δηλώσεις του αποκάλυψε πως όταν πληροφορήθηκε για το (4-0) του Α.Ο.Κ. στην Καλαμαριά οι πρώτες σκέψεις που έκανε ήταν να τα παρατήσει και να φύγει.

     

    Ωστόσο όπως μας είπε αυτό δε θα γίνει, μίλησε για μεταγραφές οι οποίες θα γίνουν τον Ιανουάριο ενώ παράλληλα κάλεσε τους Καβαλιώτες φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και να στηρίξουν την προσπάθεια για το ριστάρτ στον 2ο γύρο της Football League.

     

    Ο Βλάσης Τσάκας στο www.kavalagoal.gr

    Ο εκπρόσωπος των επενδυτών και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Βλάσης Τσάκας στις δηλώσεις τις οποίες έκανε στο www.kavalagoal.gr μεταξύ των άλλων υπογράμμισε τα εξής:

     

    -Κύριε Τσάκα μόλις πληροφορηθήκατε τη βαριά ήττα της Καβάλας με σκορ (4-0) στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις που κάνατε;

    -«Οι πρώτες σκέψεις που έκανα ήταν να τα παρατήσουμε και να φύγουμε».

     

    -Ωστόσο…;

    -«Ωστόσο οι σκέψεις αυτές θέλω να σας πω ότι δεν παραμένουν γιατί θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε μέσα από την προσπάθεια που θα γίνει να καταφέρουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα που υπάρχει σήμερα».

     

    -Επίκεινται και μάλιστα άμεσα μεταγραφές κ. Τσάκα στην ΠΑΕ Καβάλα;

    -«Μα χωρίς μεταγραφές δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε».

     

    -Πότε μπορούμε να περιμένουμε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα;

    -«Η πρώτη μεταγραφή θέλω να σας πω ότι έγινε το βράδυ της Κυριακής (15/12) επισήμως».

     

    -Και το όνομα αυτού για να ενημερωθεί και η φίλαθλη κοινή γνώμη;

    -«Το όνομά του είναι Christ Kasela Mbona. Πρόκειται για έναν 23χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός αλλά και ως αμυντικό χαφ, πρόκειται για μεγάλο ταλέντο με θητεία σε αρκετές ομάδες U19 της Bundesliga και άρα μπορούμε να ελπίζουμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης και η ποδοσφαιρική του παιδεία θα μπορούν να μας δώσουν αξιόπιστα δείγματα. Γενικά θέλω να σας πω ότι ποντάρουμε πάνω του. Παράλληλα, μαζί με έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό που έρχεται θα ενισχύσουν και μάλιστα σημαντικά την άμυνά μας».

     

    -Πέραν των παικτών που θα ενισχύσουν το ρόστερ αναμένονται και εκκαθαρίσεις στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό;

    -«Όταν κάποιοι έρχονται σε ένα ρόστερ τότε κάποιοι άλλοι αποχωρούν από αυτό».

     

    -Κύριε Τσάκα το γνωρίζετε και εσείς άλλωστε ότι υπάρχει έντονη δυσφορία στις τάξεις των Καβαλιωτών φιλάθλων από τη δεινή βαθμολογική θέση της ομάδας με αποκορύφωμα τα 4 γκολ τα οποία δέχτηκε ο Α.Ο.Κ. μέσα στην Καλαμαριά. Από την πλευρά σας ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στους Καβαλιώτες φιλάθλους;

    -«Δυσφορία υπάρχει κι από μένα τον ίδιο αλλά στην παρούσα χρονική στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα πέραν του να κάνουμε υπομονή και να δούμε ποια θα είναι η επόμενη ημέρα σε αγωνιστικό επίπεδο. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θέλω να σας πω ότι εμείς από την πλευρά μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τα Διοικητικά της ομάδας, δηλαδή οικονομικά προβλήματα τα οποία είναι τεράστια και πιστεύω πως όλοι μαζί και έχοντας αυτοσυγκράτηση να προχωρήσουμε να δούμε ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για το συμφέρον της ομάδας. Βέβαια εκείνοι οι οποίοι εκφράζουν την αγωνία τους, μάλλον την εκφράζουν από τα σπίτια τους και τους καναπέδες τους. Γιατί τα 30 εισιτήρια που κόπηκαν στο παιχνίδι με την Κασσιόπη μάλλον την αδιαφορία τους δείχνουν και τίποτα άλλο».

     

    -Ταυτόχρονα κ. Τσάκα απευθύνετε και κάλεσμα στην κοινή γνώμη για να στηρίξει περισσότερο την ομάδα;

    -«Εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι ότι ο κόσμος θα πρέπει να βρεθεί κοντά στην ομάδα. Θα πρέπει να τη στηρίξει έτσι ώστε όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε το ριστάρτ που απαιτείται για τον 2ο γύρο. Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της, οι φίλαθλοι χρειάζονται την ομάδα που ονειρεύονται και πιστεύω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτή την ομάδα, όλοι μαζί. Εμείς ότι κι αν κάνουμε μόνοι μας, αυτό θα πάει στράφι».

    Comments are closed.