Bookmarks

     

    Δύο νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός για τους 4 εκπροσώπους του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν την προηγούμενη Κυριακή (8/12) για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με τα χαμόγελα να γέρνουν προς την πλευρά του Άρη Ακροποτάμου και του Ορφέα Ελευθερούπολης που πήραν σημαντικές νίκες ενώ από την άλλη πλευρά Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Νέστος Χρυσούπολης δεν τα κατάφεραν στις εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν.

     

    Πιο συγκεκριμένα ο Άρης Ακροποτάμου νίκησε τον Κιλκισιακό με σκορ (2-1) ενώ ο Ορφέας Ελευθερούπολης μετά τη νίκη του (4-1) σε βάρος των Μουδανιών πήρε βαθιά ανάσα για τη συνέχεια. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος γνώρισε την ήττα στην έδρα του Πανσερραϊκού (2-0) ενώ την ήττα γνώρισε και ο Νέστος Χρυσούπολης στο Αγιονέρι από τον τοπικό Εθνικό με σκορ (2-1).

     

    Η επιστροφή του Άρη Ακροποτάμου στο γήπεδό του συνοδεύτηκε με νίκη με την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη να ξεπερνά με επιτυχία το εμπόδιο του Κιλκισιακού με σκορ (2-1) και με το «τρίποντο» που κατέκτησε για την 10η αγωνιστική δικαιολογημένα να αισιοδοξεί για μία καλύτερη συνέχεια. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Ακροποτάμου βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία, από αγωνιστική σε αγωνιστική όλο και ξετυλίγει τις αρετές της και δικαιολογημένα η Διοίκηση του Χρήστου Παρασκευά έχει κάθε λόγο για να αισιοδοξεί για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια. Τα χαμόγελα στο συγκρότημα του Ορφέα Ελευθερούπολης μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη αυτή τη φορά σε βάρος των Μουδανιών (4-1), έγιναν ακόμη πιο διάπλατα. Το συγκρότημα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την ομάδα των Μουδανιών, ανέβασε ρυθμούς, άσκησε μεγαλύτερη πίεση και στο τέλος πήρε εντυπωσιακή νίκη με σκορ (4-1). Κι αν τα χαμόγελα κυριαρχούν στις ομάδες του Άρη Ακροποτάμου και Ορφέα Ελευθερούπολης αντίθετα το ίδιο δεν ισχύει για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και του Νέστου Χρυσούπολης. Η ομάδα του Στέλιου Κατρακυλάκη γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών με σκορ (2-0), την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι άπαντες εντός των αποδυτηρίων του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος θα πρέπει να ξεχάσουν τα τελευταία 3 συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα και να δουν με πιο αισιόδοξο μάτι τις υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν. Ο τέταρτος της παρέας του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ειδικότερα ο Νέστος Χρυσούπολης μακριά από τον καλό του εαυτό γνώρισε την ήττα στην έδρα του Εθνικού Αγιονερίου με σκορ (2-1), με τον προπονητή Θάνο Χατζηαθανασίου δικαιολογημένα να είναι προβληματισμένος. Και σ’ αυτή την περίπτωση να τονιστεί ότι οι παίκτες του Νέστου θα πρέπει να ξεχάσουν τις άσχημες κακές παρενθέσεις των τελευταίων αγωνιστικών και δείχνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, η ομάδα της Χρυσούπολης να επιστρέψει και πάλι στις νίκες.

     

     

    Τα αποτελέσματα 10η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που διεξήχθησαν την προηγούμενη Κυριακή (8/12) για την 10η αγωνιστική ημέρα στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας είναι τα εξής:

    Διγενής Λακκώματος – Αγροτικός Αστέρας 1 – 3

    Πανσερραϊκός – Βυζάντιο Κοκ/χώματος 2 – 0

    Άρης Ακροποτάμου – Κιλκισιακός 2 – 1

    Έβρος Σουφλίου – Εθν. Σιδηροκάστρου 2 – 1

    Εθνικός Αγιονερίου – Νέστος Χρυσούπολης 2 – 1

    Ηρακλής Αμπελοκήπων – Μακεδονικός 3 – 0

    Ορφέας Ελευθ. – Π.Ο. Μουδανιών 4 – 1

    Δόξα Πετρούσας – ΠΑΟ Κοσμίου 3 – 0

     

    Η βαθμολογία

    1. Πανσερραϊκός 24

    2. Αγροτικός Αστέρας 23

    3. Άρης Ακροποτάμου 18

    4. Διγενής Λακκώματος 17

    5. Έβρος Σουφλίου 17

    6. Βυζάντιο Κοκ/χώματος 17

    7. Ηρακλής Αμπελοκήπων 16

    8. Δόξα Πετρούσας 16

    9. Νέστος Χρυσούπολης 15

    10. Εθνικός Αγιονερίου 15

    11. Κιλκισιακός 12

    12. Ορφέας Ελευθ. 10

    13. Εθν. Σιδηροκάστρου 8

    14. Π.Ο. Μουδανιών 7

    15. ΠΑΟ Κοσμίου 2

    16. Μακεδονικός 2

     

    Η επόμενη 11η αγωνιστική

    Διγενής Λακκώματος – Πανσερραϊκός

    Αγροτικός Αστέρας – Άρης Ακροποτάμου

    Βυζάντιο Κοκ/χώματος – Έβρος Σουφλίου

    Κιλκισιακός – Εθνικός Αγιονερίου

    Εθν. Σιδηροκάστρου – Ηρακλής Αμπελοκήπων

    Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ελευθ.

    Μακεδονικός – Δόξα Πετρούσας

    ΠΑΟ Κοσμίου – Π.Ο. Μουδανιών


    One Response to “Δύο νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός για τους 4 εκπροσώπους του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν την προηγούμενη Κυριακή (8/12) για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με τα χαμόγελα να γέρνουν προς την πλευρά του Άρη Ακρ. και του Ορφέα Ελ. που πήραν σημαντικές νίκες ενώ από την άλλη πλευρά Βυζάντιο και Νέστος δεν τα κατάφεραν στις εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν”