Bookmarks

     

    Στον Έβρο επικεντρώνεται αύριο Τετάρτη (18/12) το ενδιαφέρον των μικτών ομάδων παίδων και νέων της Ε.Π.Σ. Καβάλας στις αναμετρήσεις που θα δώσουν κόντρα στα αντίστοιχα συγκροτήματα της Ε.Π.Σ. Έβρου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας του 1ου ομίλου. Δύο μάχες δυνατές για τις δύο ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας οι οποίες θα επιδιώξουν να προσθέσουν στο ενεργητικό τους νικηφόρα αποτελέσματα.

     

    Πρώτη στη μάχη θα πέσει στην Αλεξανδρούπολη, η ομάδα των παίδων της Ε.Π.Σ. Καβάλας η οποία στη 1 το μεσημέρι στο γήπεδο «Φ. Κοσμάς» θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα της Ε.Π.Σ. Έβρου ενώ δύο ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 3 το μεσημέρι οι νέοι της Ε.Π.Σ. Καβάλας στο ίδιο γήπεδο θα αντιμετωπίσουν το αντίστοιχο συγκρότημα της Ε.Π.Σ. Έβρου.

     

    Στην αποστολή της ομάδας παίδων της Ε.Π.Σ. Καβάλας συμμετέχουν οι: Παπάζογλου, Γερμανίδης, Κεφαλαδέλης, Σπυρίδης, Αρτεμίου, Μαλαμίδης, Ζάνταλης, Ηλιάδης, Ζουμπουλίδης, Θωμαϊδης, Σαλπιγγίδης, Μοσχόπουλος, Σιδηρόπουλος, Διττόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου, Κοντάκης, Καβουρίδης, Τελίδης.

     

    Στην αποστολή των επίλεκτων νέων της Ε.Π.Σ. Καβάλας συμμετέχουν οι: Λεοντιάδης, Νταμπανλής, Λυμπεράκης, Κώτσιου, Καλούδης, Τσαπανίδης, Μακατασίδης, Καστανίδης, Βακιρτζής, Δραγουδάκης, Αθανασιάδης Πρ., Λαζαρίδης, Πελτέκης, Τσιμπιτζίδης, Ζερζελίδης, Πατέρας, Μαϊδανός, Κορδοκούζης.
    Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

    Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου (18/12) έχουν ως εξής:

    Παίδες:

    Ε.Π.Σ. Ξάνθης- Ε.Π.Σ. Δράμας (18/12, 13.00, ΕΑΚ Ε.Π.Σ. Ξάνθης/φυσικό)

    Διαιτητές: Γιαλαμουϊδης, Μπαχαρίδης, Χαραλαμπίδου (ΕΠΣ Ξάνθης)

    Ε.Π.Σ. Έβρου- Ε.Π.Σ. Καβάλας (18/12, 13.00, Δημ. Στάδιο «Φ. Κοσμάς»)

    Διαιτητές: Σιμίδης, Τονίδης, Καραϊσκος (ΕΠΣ Έβρου

     

    Νέοι:

    Ε.Π.Σ. Ξάνθης- Ε.Π.Σ. Δράμας (18/12, 15.00, ΕΑΚ Ε.Π.Σ. Ξάνθης/φυσικό)

    Διαιτητές: Μπαχαρίδης, Γιαλαμουϊδης, Χαραλαμπίδου (ΕΠΣ Ξάνθης)

    Ε.Π.Σ. Έβρου- Ε.Π.Σ. Καβάλας (18/12, 15.00, Δημ. Στάδιο «Φ. Κοσμάς»)

    Διαιτητές: Τονίδης, Σιμίδης, Καραϊσκος (ΕΠΣ Έβρου

    One Response to “Στον Έβρο επικεντρώνεται αύριο Τετάρτη (18/12) το ενδιαφέρον των μικτών ομάδων παίδων και νέων της Ε.Π.Σ. Καβάλας στις αναμετρήσεις που θα δώσουν κόντρα στα αντίστοιχα συγκροτήματα της Ε.Π.Σ. Έβρου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας του 1ου ομίλου”