Bookmarks

    Σε ανακοίνωση καταγγελία προς τη διαιτησία για τις κακές διαιτησίες των τελευταίων 4 αγωνιστικών, προχώρησε σήμερα (9/12) η ΠΑΕ Καβάλα με σχετική σκληρή ανακοίνωση την οποία εξέδωσε. Στην ανακοίνωσή της η Καβαλιώτικη ΠΑΕ στη σχετική της ανακοίνωση αναφέρει λεπτομερώς στα όλα όσα συνέβησαν στις 4 τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώνοντας σε ήττα τους «Αργοναύτες» ενώ κάνει λόγο για “θέατρο παραλόγου και σκιών”.

     

    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καβάλα

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Καβάλα είναι το εξής:

    Στο «θέατρο» του παραλόγου αλλά και των «σκιών», στο οποίο κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν συμμέτοχους, τοποθετώντας την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ στη θέση του θεατή, απαντάμε ως εξής:

     

    Α) Η κατάσταση αυτή δεν είναι πλέον αποδεκτή. Ότι έγινε έγινε αλλά ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ. Τελεία και παύλα.

     

    Β)  Εάν η βαθμολογική κατάταξη των ομάδων είναι προδιαγεγραμμένη, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι ως ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, δεν συμμετέχουμε σε ΣΙΚΕ παιχνίδια.

     

    Γ) 8η αγωνιστική: Χαράλαμπος Σελεμιδης – ΕΝΩΣΗ ΠΕΛΛΑΣ

    9η αγωνιστική: Νικόλαος Τεβεκελης –  ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    10η αγωνιστική: Παναγιώτης Κοεμτζιδης – ΕΝΩΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ και

    11η αγωνιστική: Ανδρέας Καραλιόλιος – ΕΝΩΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

    Οι «σφαγείς» της ομάδος μας είναι πλέον πρόσωπα “NON GRATA”, και απευθυνόμενοι στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Δούρο, ζητούμε επίσημα την εξαίρεση τους απ’ όλους τους αγώνες της ομάδος μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

     

    Δ) Στεκόμαστε στο χθεσινό παιχνίδι και σημειώνουμε:

    Ποιος αλήθεια όρισε δυο (2) παρατηρητές αγώνα στο παιχνίδι ΚΑΒΑΛΑ- ΚΑΣΣΙΟΠΗ ; Και για ποιον αλήθεια λόγο να κληθεί η ΠΑΕ να τους πληρώσει, και τους δυο;

    Ο διαιτητής φάνηκε απ’ το πρώτο λεπτό, ότι ήταν σε «διατεταγμένη υπηρεσία» Αλήθεια, πως τον βαθμολόγησε ο παρατηρητής διαιτησίας;

    Απ’ το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού, ο διαιτητής έδειξε τις πραγματικές του διαθέσεις. «Κιτρίνισε» ποδοσφαιριστή  μας για ένα απλό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, όπως «κιτρίνισε» επίσης άλλον ποδοσφαιριστή μας, που δέχτηκε αντιαθλητικό κτύπημα από παίκτη της ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ. Τι σύμπτωση!!! Και οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές μας είχαν τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες μέχρι το χθεσινό αγώνα…

    Ο διαιτητής ακούστηκε να λέει σε ποδοσφαιριστή της ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ «πρόσεξε», έχεις ήδη κίτρινη» Φρόντισε λοιπόν να παρέχει προστασία στους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ, που με την ανοχή του είχαν μετατραπεί σε πυγμάχους και κατσερ. Έτσι στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα, στο β’ ημίχρονο και με το σκορ στο 0-0, καταφανέστατη περίπτωση παράβασης ποδοσφαιριστή της ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ (αντιαθλητικό φάουλ), ο οποίος είχε ήδη κίτρινη κάρτα αλλά ήταν και τελευταίος παίκτης, αντί να κάνει χρήση κόκκινης κάρτας η έστω κίτρινης που ήταν η δεύτερη, προς γενική έκπληξη έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

    Στο τέλος λοιπόν του παιχνιδιού καταλάβαμε όλοι (όταν πλέον ο διαιτητής είχε επιτελέσει το έργο του), γιατί ζήτησε ο ίδιος, όπως μάθαμε δυο παρατηρητές και απ’ το πρώτο λεπτό που έφτασε στο γήπεδο (στη 13:00) σε συνεννόηση με τον αξιωματικό των μέτρων ασφαλείας, αυξημένα μέτρα ασφαλείας του…(Όπως φαίνεται δεν φοβόταν για τους επόπτες.) Από τη 13:00 μέχρι την αναχώρηση του απ’ το γήπεδο, μετά το τέλος του αγώνα, είχε κοντά του τριπλάσια αστυνομική δύναμη. Να μην ξεχνάμε μάλιστα, ότι ο συγκεκριμένος κύριος ήταν ο 4ος διαιτητής στο άλλο διαιτητικό έγκλημα με τον κ. Τεβεκελη (Καβάλα- Νίκη Βόλου).

     

    Ζητούμε την εξαίρεση των προαναφερθέντων τεσσάρων (4) διαιτητών από τους υπόλοιπους αγώνες της ομάδας μας και μέχρι  το τέλος του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος της Football  League.

    H παραδειγματική βέβαια τιμωρία τους θα ήταν να τεθούν εκτός πινάκων διαιτησίας, διότι τους θεωρούμε εκτός από ανίκανους και επικίνδυνους διαιτητές.

    Είναι παράλογο δε σε μία κατηγορία όπως είναι η Football League που τα έσοδα είναι πενιχρά, αυτοί οι Κύριοι!!! να αμείβονται με υπέρογκες αμοιβές για κάκιστες διαιτητικές παρουσίες.

    Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ κατηγορηματικά δηλώνει, ότι δεν πρόκειται εφεξής να ανεχθεί οτιδήποτε  λιγότερο από το 50-50 που δικαιούται, όπως κάθε ομάδα.

    Είμαστε έτοιμοι να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας και να τη «θωρακίσουμε» από οποιουσδήποτε εξωαγωνιστικους παράγοντες.

    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ».

     

    One Response to “Σε ανακοίνωση καταγγελία προς τη διαιτησία για τις κακές διαιτησίες των τελευταίων 4 αγωνιστικών, προχώρησε σήμερα (9/12) η ΠΑΕ Καβάλα με σχετική σκληρή ανακοίνωση την οποία εξέδωσε. Στην ανακοίνωσή της η Καβαλιώτικη ΠΑΕ στη σχετική της ανακοίνωση αναφέρει λεπτομερώς στα όλα όσα συνέβησαν στις 4 τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώνοντας σε ήττα τους «Αργοναύτες» ενώ κάνει λόγο για “θέατρο παραλόγου και σκιών”.”