Bookmarks

     

    Αν τα πράγματα για τον ΑΟΚ πριν από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς χαρακτηρίζονταν ως άσχημα λόγω της κακής βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκεται η ομάδα, μετά το συγκεκριμένο αγώνα κυρίως λόγω της βαριάς ήττας με σκορ (4-0) τα πράγματα χειροτέρεψαν ακόμη περισσότερο. Το βαρύ αποτέλεσμα αποτέλεσε για τους «Αργοναύτες» έναν δυνατό «πέλεκυ» και το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς καλείται μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε πέραν της αγωνιστικής προετοιμασίας των παικτών του να τους προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται και στον ψυχολογικό τομέα.

     

    Άλλωστε μία ομάδα η οποία δέχεται 4 τέρματα, το βαρύ αυτό σκορ συνοδεύεται και από κάκιστη εμφάνιση δεν μπορεί να «ορθοποδήσει» άμεσα αφού είναι λογικό ότι η ψυχολογία των παικτών της βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο. Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Μαραντάς και οι συνεργάτες του καλούνται να προετοιμάσουν την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται για την εντός έδρας αναμέτρηση, στον επίλογο του 1ου γύρου ενώ ταυτόχρονα καλούνται να διαχειριστούν και την ψυχολογία των παικτών η οποία απαιτείται να βελτιωθεί τις επόμενες ημέρες.

     

    Ξεκινήσε η προετοιμασία των «Αργοναυτών»

    Με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (17/12) ξεκίνησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Μία προπόνηση στην οποία το μεγαλύτερο βάρος έπεσε σε θέματα τακτικής και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης με το κλίμα βέβαια να μην είναι και το καλύτερο μετά τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

     

    Ελάχιστα τα προβλήματα για τον Γιώργο Μαραντά

    Σε αγωνιστικό επίπεδο τα προβλήματα τα οποία καλείται να ξεπεράσει ο Γιώργος Μαραντάς μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε είναι ελάχιστα αφού δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τραυματισμούς κάποιων ποδοσφαιριστών. Ο απόηχος της εκτός έδρας αναμέτρησης της Καλαμαριάς να σημειωθεί ότι άφησε κάποιες ενοχλήσεις σε ορισμένους παίκτες της Καβάλας οι οποίοι ωστόσο δεν «πονοκεφαλιάζουν» τον Ξανθιώτη προπονητή των «Αργοναυτών». Κατά τα άλλα ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες δηλώθηκε για να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με τον Αιγινιακό. Την μία αγωνιστική της τιμωρίας του ο Παντελής Ντουτσαρίδης που συμπλήρωσε και αυτός 4 κίτρινες κάρτες θα την εκτίσει στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο Καυταντζόγλειο ενώ 4 κίτρινες συμπλήρωσε και ο Πόπτσης ο οποίος θα εκτίσει την ποινή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

    Comments are closed.