Bookmarks

    Σε μία σειρά μεταβολών μπορούν να προχωρήσουν τα σωματεία τα οποία ανήκουν στη δύναμη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας από την 1η μέχρι και την 31η Ιανουαρίου του νέου έτους. Μεταβολές οι οποίες έχουν να κάνουν για θέματα μεταγραφών και γενικότερα για θέματα ενίσχυσης των ρόστερ τους ή μετακίνησης κάποιων ποδοσφαιριστών στους νέους συλλόγους. Μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής Ένωσης παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τις μεταβολές οι οποίες προβλέπονται να ισχύσουν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

     

    Να σημειωθεί ότι μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας μεταφέρει τις ευχές της σε παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας το οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής Ένωσης περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εύχεται σε όλους τους παράγοντες, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους, να τους συνοδεύει υγεία καθώς και συναισθήματα ευτυχίας, χαράς και ελπίδας χωρίς βία στα γήπεδα το νέο έτος 2014.

     

    2. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία ότι από 1-1-2014 έως και 31-1-2014 έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν στις παρακάτω μεταβολές.

    α) Όταν τα σωματεία έχουν στη δύναμη τους περισσότερους από εκατόν σαράντα (140) ποδοσφαιριστές μπορούν με αίτησή τους στην Επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών να προβούν σε ομαδική αποδέσμευση. Οι αποδεσμεύσεις αυτές αφορούν αποκλειστικά και μόνο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

    β) Κάθε σωματείο δύναται να αποκτήσει με μεταγραφή μέχρι και τρεις ποδοσφαιριστές που ανήκαν στη δύναμη του σωματείου μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

    γ) Κάθε σωματείο δύναται να αποκτήσει απεριόριστο αριθμό ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

    δ) Το (β) και (γ) με την προϋπόθεση ότι η δύναμη του σωματείου με τις μεταβολές, να μη ξεπερνά τους εκατόν ογδόντα (180) ποδοσφαιριστές. Όλες οι ανωτέρω μεταβολές έχουν ως προυπόθεση το σωματείο που παραχωρεί, αποδεσμεύει ή αποκτά ποδοσφαιριστή να μην έχει καμιά οφειλή προς  τις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές, Ε.Π.Ο. – Ε.Π.Σ.Κ.

     

    3. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΑΟ Φίλιπποι Καβάλας-Πανιώνιος Ξεριάς θα διεξαχθεί το Σάββατο 18-1-2014 και ώρα 3.μ.μ.

    4. Ενημερώνουμε όλα τα τμήματα υποδομής που έχουν εκκρεμότητες, όσον αφορά τη διεξαγωγή αγώνων (αναβολές αγώνων κ.λ.π.) ότι αυτές πρέπει να διεκπεραιωθούν στο διάστημα από τη διακοπή, λόγω των εορτών, μέχρι την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Σε περίπτωση που οι αναβληθέντες αγώνες δεν διεξαχθούν στο ανωτέρω διάστημα τότε θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις στην υπαίτια  ή υπαίτιες ομάδες για τη μη τέλεση του αγώνα τους.

    5. Υπενθυμίζουμε στα σωματεία που διατηρούν τμήματα υποδομής (Κ11) ότι πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν εγγράφως τη συμμετοχή τους στο τουρνουά της 26-1-2013 άλλως δεν θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα.

    6. Εγκρίνονται τα τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών που διεξάγουν τα σωματεία ΠΑΟ Καβάλας το Σάββατο 21-12-2013 και Δόξα Αμυγδαλεώνα την Κυριακή 22-12-2013.

     

    7. Τιμωρείτε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου ΠΑΟ Καβάλας κ. Καζάκης Στ.

     

    8. Τιμωρείτε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Μαίανδρος Γέροντα κ. Σεμίζογλου Μ.

     

    9. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 24-12-2013 και ώρα 6.μ.μ στα γραφεία της ένωσης ο παράγοντας του σωματείου Μαίανδρος Γέροντα κ. Σπανός Ν, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Μαίανδρος Γέροντα-ΠΑΟ Καβάλας.

     

    10.Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50)€ ο πρόεδρος του σωματείου Ναζιανζός Ν. Καρβάλης κ. Χατζηβασιλειάδης Κοσμάς για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Ναζιανζός Ν. Καρβάλης-Βύρων Καβάλας.

     

    11.Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

     

    Παπαδημητρίου Μ. Θεαγένης Θάσου 2 αγωνιστικές

    Δεληαγάς Χρ. Εθνικός Ν. Καρυάς 5 αγωνιστικές

    Πυργιώτης Θ. Μαίανδρος Γέροντα 1 αγωνιστική

    Εμμανουηλίδης Ε. Άρης Πηγών 1 αγωνιστική

    Ελευθερίου Κ. Κεραυνός Καλλιράχης 2 αγωνιστικές

    Ορφανίδης Σ. ΑΟ Ελαιοχωρίου 1 αγωνιστική

    Καρακουλίδης Α. Φίλιππος Χρυσοκάστρου 1 αγωνιστική

    Σουπιάδης Σ. Φίλιππος Χρυσοκάστρου 3 αγωνιστικές

    Μακαρίδης Δ. Ναζιανζός Ν. Καρβάλης 3 αγωνιστικές

    Ανωτίδης Α. Βύρων Καβάλας 2 αγωνιστικές

    Τσαπανίδης Αλ. Δόξα Θεολόγου 1 αγωνιστική

    Γρηγοριάδης Γ. Λύκοι 1 αγωνιστική

    Μπεκίρης Χ. Αίας Παναγίας 1 αγωνιστική».

    Comments are closed.