Bookmarks

     

    Με τα προβλήματα των τραυματισμών των Κώστα Τότσιου και Γιάννη Καραθανάση να «πονοκεφαλιάζουν» τον προπονητή της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννη Τζήμα, αναχωρεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/12) η αποστολή της Καβαλιώτικης ΚΑΕ οδικός για την Τρίπολη εν όψει της αναμέτρησης που θα δώσει το Σάββατο (14/12) στις 5 το απόγευμα με αντίπαλο τον τοπικό Αρκαδικό για την 9η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Ένωση Καβάλας η οποία μετράει 4 συνεχόμενες νίκες στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Α2 και κόντρα στον Αρκαδικό θα επιδιώξει να προσθέσει ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα στο ενεργητικό της.

     

    Προβληματισμός από τον Γιάννη Τζήμα

    Ωστόσο ο προβληματισμός ο οποίος υπάρχει από πλευράς του προπονητή Γιάννη Τζήμα είναι δικαιολογημένος και αυτός εντοπίζεται κυρίως στους δύο τραυματίες καλαθοσφαιριστές Κώστα Τότσιο και Γιάννη Καραθανάση οι οποίοι την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα ακολουθήσουν την αποστολή. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι και το πολύωρο ταξίδι οδικός από την Καβάλα για την Τρίπολη της αποστολής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, φαίνεται ότι επηρεάζει σε κάποιο βαθμό τον τεχνικό Γιάννη Τζήμα. Σε αγωνιστικό επίπεδο και πλην των Τότσιο και Καραθανάση ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα και σίγουρα κατά τη διάρκεια του φιλικού που έδωσε στην Ξάνθη ενδιάμεσα στην εβδομάδα που διανύουμε κόντρα στον τοπικό Αστέρα, προσπάθησε να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του.

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Τζήμα στο www.kavalagoal.gr

    Μιλώντας στο www.kavalagoal.gr ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας αναφέρθηκε στα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αρκαδικό στην Τρίπολη και σχετικά υπογράμμισε τα εξής:

     

    -«Η εβδομάδα η οποία διανύουμε δεν είναι καθόλου ευχάριστη για μας. Και αυτό γιατί σίγουρα ήταν ευχάριστο ότι πετύχαμε μία σημαντική νίκη και μάλιστα με ένα καλό σκορ επί του Ερμή Λαγκαδά και παράλληλα μας δόθηκε η ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα νεαρά παιδιά της ομάδας και εμείς από την πλευρά μας να δηλώνουμε ευχαριστημένοι. Όμως η εβδομάδα προπονητικά για μας και αυτό γιατί ο Κώστας Τότσιος είχε ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς ενώ από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Καραθανάσης παρουσίασε πρόβλημα στο εγχειρημένο πόδι αφού μάζεψε υγρό στο συγκεκριμένο σημείο. Αποτέλεσμα των δύο προβλημάτων που προέκυψαν ήταν οι συγκεκριμένοι καλαθοσφαιριστές να μην έχουν λάβει μέρος στις τελευταίες προπονήσεις ενώ δε συμπεριλήφθησαν και στην αποστολή για το φιλικό παιχνίδι που η Ένωση έδωσε στην Ξάνθη με τον τοπικό Αστέρα. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε και την απουσία του Σωτήρη Καραποστόλου τη Δευτέρα και την Τρίτη λόγω του ότι γέννησε η σύζυγός του ένα υγιέστατο κοριτσάκι και εμείς τους εκφράζουμε τις θερμές ευχές να τους ζήσει το νεογέννητο. Έτσι λοιπόν με όλα αυτά καταλαβαίνετε ότι για μας ήταν μία εβδομάδα που προπονητικά δεν πήγαμε όπως θέλαμε, στο βαθμό της έντασης και στο βαθμό της προπόνησης ενώ ερωτηματικό παραμένει το αν τα συγκεκριμένα δύο παιδιά θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό».

     

    -Από κει και πέρα κ. Τζήμα η ομάδα με ποια ψυχολογία θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να αγωνιστεί κόντρα στον Αρκαδικό;

    -«Θέλω να σας πω ότι είμαστε αρκετά καλά σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της δουλειάς ενώ έχουμε βάλει θέλω να σας τονίσω και κάποια μικρά κομματάκια στο παζλ του παιχνιδιού μας τα οποία δεν ήταν και τόσο εύκολο για να συμπεριληφθούν. Απλά θέλω να πω ότι η απουσία των Τότσιου και Καραθανάση από τις προπονήσεις μας δημιούργησε όλους μας ένα επιπρόσθετο πρόβλημα. Μακάρι τα παιδιά να ξεπεράσουν όσο γίνεται περισσότερο τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, να συμπεριληφθούν στην αποστολή και να ταξιδέψουν μαζί μας στον Αρκαδικό. Εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι ότι η ομάδα του Αρκαδικού διαθέτει ένα ιδιαίτερα δυνατό σύνολο και ομολογουμένως μας έχει εκπλήξει θετικά με τις νίκες μέσα στο γήπεδό της. Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό το οποίο θα πρέπει να προσέξουμε περισσότερο είναι το να δώσουμε ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα στο πολύωρο ταξίδι που θα κάνουμε αφού θα ταξιδέψουμε οδικός για την Τρίπολη. Πρόκειται για ένα ταξίδι διάρκειας περίπου 12 ωρών και θα ξεκινήσουμε τα χαράματα της Παρασκευής έτσι ώστε να είμαστε το απόγευμα στην πόλη της Τρίπολης. Νομίζω ότι θα πρέπει να δώσουμε βαρύτητα σ’ αυτό το θέμα έτσι ώστε να μη μας επηρεάσει σε αγωνιστικό επίπεδο σε συνάρτηση βέβαια με τους δύο τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε. Εύχομαι να μπορέσουμε να βρούμε εκείνες τις λύσεις που πρέπει έτσι ώστε να είμαστε ήρεμοι μέσα στο παρκέ για να δουλέψουμε σκληρά κατά τη διάρκεια του αγώνα ώστε να μπορέσουμε να παλέψουμε το παιχνίδι και στο τέλος να διεκδικήσουμε τη νίκη».

    Comments are closed.